Starity

A FOX berendelte a Gotham ötödik évadát

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2018. május 14. 18:57 #1
- törölt felhasználó -    
A FOX hivatalosan is megújította a Gotham című sorozatot egy utolsó, ötödik évadra. A Variety számolt be arról, hogy az évad középpontjában Bruce Wayne átalakulása áll majd.
A teljes cikkhez kattints ide!
2018. május 14. 19:06 #2
- törölt felhasználó -    
Úristeeeen, nagyon boldog vagyok most. Sokat tweeteltem én is, olyan jó ez, tudtam, hogy nem érhet véget a héten! wub3.gif Nagyon a szívemhez nőttek és nekem is nehéz felfogni, hogy utolsó évad. sad.gif heart.gif
2018. május 14. 19:11 #3
Rêveur
Rêveur
loml ౨ৎ

Státuszlife is tricky baby, stay in your magic ⊹₊⋆
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 37774
Csatolások: 22367
Azonosító: 252965
A folytatásnak nagyon, de nagyon örülök, remegve vártam, hogy vajon mi lesz szeretett sorozatom sorsa és most végre berendelték az ötödik évadot. Először szóhoz sem tudtam jutni, annyira megörültem eme fantasztikus hírnek, de sajnos már most elhullattam néhány könnycseppet, amiért ez lesz az utolsó évad. Nagyon a szívemhez nőtt a stáb és nehéz lesz majd őket elengedni, ahogy a kedvenc karaktereimet is. Egyébként remélem, hogy ebben az évadban végre megjelenik Zsasz, mert már borzasztóan hiányolom.
2018. május 14. 20:37 #4
- törölt felhasználó -    
Gotham City jó hely. Én kedvelem! Csak sok bűnöző van ottan! biggrin.gif Joker a legveszedelmesebb, de gonosztevőből sincs hiány! biggrin.gif Örülök, hogy új évada lesz ennek a sorozatnak, ugyanis tervezem majd a megnézését! smileeee.gif
2018. május 14. 21:41 #5
rosa82
rosa82
Hozzászólás: 2237
Csatolások: 0
Azonosító: 201674
De a lucifert elkaszálták pont a legjobb részek után, csak mert inditani akarnak a csatornák új sorozatokat abban a reményben hogy nagy durranás lesz szuper showkat nagy rajongótáborral elkaszálnak, aztán mikor az új sorozat már a második rész után nulla nézettséget produkál fogják a fejüket. Akkor is dühös voltam mikor a rosewoodot törölték pont a legjobb résznél na de ez is beteszi a kaput, de minden csatorna ezt csinálja Lucy Hale új sorozata is kaszát kapott mondjuk nem volt nagy szám de még esélyt sem kapott a Grey's klinika meg már a 14. évadnál tart de azt csak akkor nézem ha nem tudok elaludni 5 perc belőle és jobb mint az altató amit az orvos felí
2018. május 14. 22:31 #6
- törölt felhasználó -    
Hihetetlenül boldoggá tettek engem most ezzel a hírrel! wub.gif Egyik legkedvesebb sorozatom és nagyon örülök, hogy visszatérnek még egy évadra. Egyedül azt sajnálom, hogy az 5. lesz az utolsó. Fantasztikus történet!♥♥
2018. május 15. 08:47 #7
fuckingprincess
fuckingprincess
visszatérő vendég
Hozzászólás: 487
Csatolások: 13
Azonosító: 263883
Heteken át aggodalmaskodtam a sorozat miatt és mikor észrevettem hogy a Fox elkezdett kaszálni még a múlt héten és a Lucifert sokak kedvencét is elkaszállták nagyon megijedtem. De hál istennek megújították és ez a lényeg. Imádom a sorozatot imádom a stábot és kíváncsian várom Bruce hogyan válik a híres Batman-né. Cameron meg remélem szerepelni fog az 5.évadban...kár lenne veszi hagyni egy ilyen Jokert....
2018. május 17. 18:42 #8
blackcoffee
blackcoffee
˗ˏˋᴄʜᴀᴏᴛɪᴄ ʙɪᴛᴄʜˎˊ˗

Státuszbe a sunflower in a field of roses.
Hozzászólás: 3325
Csatolások: 144
Azonosító: 234796
Boldog is vagyok, meg szomorú is.. Boldog, mert lesz új évad, viszont szomorú vagyok, hogy ez lesz az utolsó évad és valószínűleg csak kb. 13 epizódot fogunk kapni. sad.gif
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!