Elhunyt a fiatal koreai szupersztár, Kim Jong Hyun
2017. december 20. 11:53
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
Még túl fájdalmas elbúcsúznom tőle.
2017. december 20. 12:48
Nem térek magamhoz. A twitteren posztolt vicces és megható képek, videók, üzenetek egyszerre ríkatnak és nevettetnek meg. Engem ez főleg váratlanul ért, mivel nem követtem folytonosan a SHINee-t, csak zeneileg maximum, ezért fogalmam sem volt róla, hogy Jonghyun évek óta depressziós. Tudtam róla viszont (abból, amit mások megosztásaiból láttam), hogy egy végtelenül vicces és nagyszerű srác, a hangját is imádtam. Először azt hittem, rosszul látok... A pontra az i-t az tette, mikor ma olvastam az Apink Eunjijének nyilatkoztatát, hogy az idolok közül mennyien érzik magukénak azt a búcsúlevelet... Eddig is tisztában voltam vele, hogy hatalmas stressznek vannak kitéve, de nyilván ezt így kimondva hallani és leírva látni borzalmasabb... remélem ez jó leckeként fog szolgálni nagyon sok mindenkinek. Nem csak a cégeknek, hogy biztosítsanak lelki támogatást az előadóinak, hanem az "átlagembereknek" is, akik szégyellnek elmenni és segítséget kérni, vagy akár csak beszélgetni valakivel...
Drága Jonghyun, olyan sok mindent köszönhetünk neked... Sajnálom, hogy csak így tudtad megtalálni a békédet. Isten nyugosztaljon, majd egyszer találkozunk. Legalábbis remélem, nem a pokolba kerülök
Drága Jonghyun, olyan sok mindent köszönhetünk neked... Sajnálom, hogy csak így tudtad megtalálni a békédet. Isten nyugosztaljon, majd egyszer találkozunk. Legalábbis remélem, nem a pokolba kerülök
2017. december 20. 18:00
Még mindig nehezen hiszem el, hogy ez történt. Amikor először jutott el hozzám a hír azt hittem, hogy valami rossz vicc, amit egy olyan ember talált ki, akinek nincsen jobb dolga. Amikor pedig meg lett erősítve teljesen lesokkoltam. Rettenetesen sajnálom... Megint eltávozott közölünk egy csodálatos és tehetséges személyiség. Részvétem a családjának és az összes Shawol-nak.
Nyugodj békében Jonghyun <3
Nyugodj békében Jonghyun <3
2017. december 20. 22:18
|
|
selena gomez14illegirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.11. Hozzászólás: 1613 Csatolások: 12758 Azonosító: 250585 offline
|
Amikor először megláttam ezt a hírt az egyik Aminon, reménykedtem, hogy ez csak egy rossz vicc. De mikor már az SM is megerősítette, hogy a hírek igazak, megállt bennem az ütő. Nem tudom hány óra volt, míg megnyugodtam. Egyszerűen nem tudtam felfogni. Egy csodálatos ember vesztettünk el. Nyugodj békében Jonghyun!
2017. december 21. 15:37
|
|
Jodieúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.23. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 219795 offline
|
Most ezt tényleg nem hiszem el. Egyszer szörfözgettem a yt-n mikor rábukkantam a SHINee Everybody c. számára. Akkor megszerettem a k-popot és kötelességemnek éreztem szeretni őket és a kedvenc k-pop bandámmá nyilvánítani őket. Mérhetetlenül sajnálom...
2017. december 22. 07:40
|
|
ArdenChofanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.09.06. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 266692 offline
|
Nyugodj békében Jong Hyun
Annyire hihetetlen ez az egész. Nagyon tehetséges volt, és sosem fogjuk elfelejteni őt. (L)
Annyire hihetetlen ez az egész. Nagyon tehetséges volt, és sosem fogjuk elfelejteni őt. (L)
2017. december 22. 18:41
|
|
MesterBenjáminBeni08új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.26. Hozzászólás: 37 Csatolások: 0 Azonosító: 248974 offline
|
valaki küzd az életéért ő meg csak így eldobja magától...
ráadásul ilyen híres, sikeres, helyes ember mint ő
megértem hogy depresszió meg minden de ez akkor sem volt megoldás
mindenesetre nyugodjon békében
2017. december 22. 21:52
|
|
Jacquelineúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.02.18. Hozzászólás: 69 Csatolások: 0 Azonosító: 262534 offline
|
Nem igazán ismertem, de meglepett a hír. Tudom, hogy milyen nehéz depresszióval együtt élni, és valahol meg tudom érteni azokat, akik a betegség miatt választották ezt a megoldást. Borzasztóan sajnálom. Nyugodjon békében.
(Ráadásul pont 27 évesen ment el, mint a legendák...)
(Ráadásul pont 27 évesen ment el, mint a legendák...)
2017. december 22. 22:00
Idézet (MesterBenjáminBeni08 @ 2017.12.22. 18:41)
valaki küzd az életéért ő meg csak így eldobja magától...
Annyira lejött a kommentedből, hogy retardált vagy, hogy próbálok a lehető legegyszerűbben fogalmazni: Jonghyun nem "csak így eldobta magától" az életét. Több éven keresztül depresszióval küzdött. Az meg hogy híres és sikeres nem jelent semmit. Sőt, pont, hogy e miatt volt még nehezebb helyzetben, hiszen a saját gondjait félre téve kellett mosolyognia és jól teljesítenie a fannok előtt.
2017. december 23. 09:17
Mikor ezt elolvastam, nem akartam elhinni...Még most sem akarom elhinni.
Nyugodj békében Jonghyun!
Nyugodj békében Jonghyun!
2017. december 24. 00:25
|
|
Hanakimi Nanaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.03. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 250331 offline
|
Sokkot kaptam még most sem tudom elhinni hogy mi történt vele
2017. december 25. 16:06
|
|
contagousloveúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.31. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 267624 offline
|
Sajnálom; hogy véget vetett az életének és a depresszió legyőzte őt. Részvétem a családjának és nyugodjon békében!
De ahogy egy előbbi kommentelő is említette mások a halálos ágyon küzdenek azért; hogy élhessenek mert sajnos rákosak vagy valami komoly betegségük van.. mások meg így végeznek magukkal pedig sok minden kihozható és megmenthető lehetne az életükben:(
De ahogy egy előbbi kommentelő is említette mások a halálos ágyon küzdenek azért; hogy élhessenek mert sajnos rákosak vagy valami komoly betegségük van.. mások meg így végeznek magukkal pedig sok minden kihozható és megmenthető lehetne az életükben:(
2017. december 27. 17:28
|
|
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline
|
Idézet (contagouslove @ 2017.12.25. 16:06)
Sajnálom; hogy véget vetett az életének és a depresszió legyőzte őt. Részvétem a családjának és nyugodjon békében!
OFF: Remélem azért azzal is tisztában vagy, hogy nem ilyen egyszerű dolog és a depresszió és más egyéb mentális betegségek is igen komolyak, nem csak viccből vannak kitalálva.
ON: Még egy hét után sem vagyok képes teljesen megemészteni, hogy nincs köztünk. Hihetetlenül hiányzik.
2017. december 28. 20:29
|
|
Toffifyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.02.27. Hozzászólás: 416 Csatolások: 0 Azonosító: 254314 offline
|
Teljesen sokkban vagyok még mindig, rettentően fáj a szívem. Nem tudom ezt felfogni, akárhányszor kpop-ot hallgatok, mindig eszembe jut, nagy veszteség ért most mindenkit. Részvétem!
Imádnivaló srác volt, nyugodjon békében!
Imádnivaló srác volt, nyugodjon békében!
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.

0 felhasználónak tetszik: