Elhunyt a fiatal koreai szupersztár, Kim Jong Hyun
2017. december 19. 13:33
|
|
Eunha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.05. Hozzászólás: 585 Csatolások: 0 Azonosító: 265883 offline
|
Még mindig nem tudom felfogni, hogy már nincs köztünk. Mikor először olvastam a híreket, imádkoztam, hogy ne legyen igaz. Nem voltam soha Shawol, de a dalaikat mindig is szerettem hallgatni, mindig felvidítottak. Jonghyunról nem tudtam, hogy depresszióval küzdött, mindig csak a gyönyörű mosolyát láttam. Még mindig nem tudom elhinni a történteket. Nyugodj békében drága Jonghyun! You did well.
2017. december 19. 13:59
|
|
Hyerin-ahvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.10. Hozzászólás: 202 Csatolások: 0 Azonosító: 259651 offline
|
Tegnap épp a Facebook-on lógtam, amikor a k-pop-is ismerőseim sírós emojikkal osztották meg a cikkeket. Akkor még csak angolul láttam, de már sejtettem mit lehet az, ekkor magyar k-pop híroldalakra is felnéztem és akkor kaptam teljes információt. Egyszerűen nem tudtam elhinni, ez így olyan hirtelen jött. Sosem voltam SHINee fan, nem szerettem a zenéiket, de ettől függetlenül tiszteltem őket nagyon és rettentően letaglózott a hír. Még most sem hiszem el. Bármilyen lelki gondokkal is küzdött, remélem mostmár megnyugodott és egy jobb helyen van. Nyugodjék békében. Részvétem a családtagoknak és barátoknak.
2017. december 19. 14:36
|
|
Saranghaeyoovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.24. Hozzászólás: 101 Csatolások: 0 Azonosító: 241742 offline
|
Nyugodjon békében
2017. december 19. 15:14
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
még mindig nagyon nehezen találok szavakat...tegnap pont a vonaton ültem, amikor láttam a híreket, egyszerűen nem akartam elhinni, pedig feketén fehéren ott volt; Jonghyun elhunyt.
az egyik legnagyobb példaképemnek tekintettem őt, ahogy szerintem sokan mások is. a SHINee az első koreai bandáim között volt, akiket megismerhettem, Jonghyun-ah pedig kezdetektől fogva a biasom. nyíltan kiállt mások mellett, inspirációt adott, számtalan szervezetnek, közösségnek aktív tagja volt, nem is beszélve az arany szívéről és a nevéhez fűződő rengeteg jótékonyságról. hihetetlen, hogy a világ egy ilyen tüneményt és csodálatos embert most elveszített. nem sűrűn ejtek könnyeket, de konkrétan egész éjjel sírtam, annyira sajnálom őt.
remélem, mindenki az erényeire és a munkásságára fog emlékezni és nem úgy, mint a depresszió egy újabb áldozatára. nem csak Dél-Koreában, az egész világon egyre magasabb azon emberek száma, akit önkezűen vetnek véget életüknek és ez kimondhatatlanul ijesztő. sokan fel sem fogják, hogy ez egy mentális betegség, nem holmi hangulatingadozás vagy mulandó rosszkedv. itt egy valami mulandó, az pedig maga az élet. remélem, ez a tragikus év sokaknak felnyitja majd a szemét. nem csak hírességet, példaképet, de számtalan más embert is elvesztettünk már öngyilkosság miatt. mindenki számít valakinek.
nagyon remélem, hogy a rajongók arra fognak törekedni, hogy ők meggyógyuljanak, sokan Jonghyun példáját követték, pedig ő biztosan nem ezt akarta volna. mélységes részvétem és kitartást kívánok az összes Shawolnak, az énekes szeretteinek és családjának. borzasztó, ami történt és konkrétan a szívem szakad meg...
thank you for all your hard work; you did well.
az egyik legnagyobb példaképemnek tekintettem őt, ahogy szerintem sokan mások is. a SHINee az első koreai bandáim között volt, akiket megismerhettem, Jonghyun-ah pedig kezdetektől fogva a biasom. nyíltan kiállt mások mellett, inspirációt adott, számtalan szervezetnek, közösségnek aktív tagja volt, nem is beszélve az arany szívéről és a nevéhez fűződő rengeteg jótékonyságról. hihetetlen, hogy a világ egy ilyen tüneményt és csodálatos embert most elveszített. nem sűrűn ejtek könnyeket, de konkrétan egész éjjel sírtam, annyira sajnálom őt.
remélem, mindenki az erényeire és a munkásságára fog emlékezni és nem úgy, mint a depresszió egy újabb áldozatára. nem csak Dél-Koreában, az egész világon egyre magasabb azon emberek száma, akit önkezűen vetnek véget életüknek és ez kimondhatatlanul ijesztő. sokan fel sem fogják, hogy ez egy mentális betegség, nem holmi hangulatingadozás vagy mulandó rosszkedv. itt egy valami mulandó, az pedig maga az élet. remélem, ez a tragikus év sokaknak felnyitja majd a szemét. nem csak hírességet, példaképet, de számtalan más embert is elvesztettünk már öngyilkosság miatt. mindenki számít valakinek.
nagyon remélem, hogy a rajongók arra fognak törekedni, hogy ők meggyógyuljanak, sokan Jonghyun példáját követték, pedig ő biztosan nem ezt akarta volna. mélységes részvétem és kitartást kívánok az összes Shawolnak, az énekes szeretteinek és családjának. borzasztó, ami történt és konkrétan a szívem szakad meg...
thank you for all your hard work; you did well.
2017. december 19. 15:19
|
|
Himawarivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.05.15. Hozzászólás: 152 Csatolások: 0 Azonosító: 256359 offline
|
Tegnap mikor megláttam a hírt csak ültem pár percig csendben. Aztán az egész napot végigsírtam és a ma se volt különb. Nem tudom szsvakba önteni, hogy hogy érzek. Igaz már volt róla szó, hogy depressziós de senki meg nem tudta volna mondani, hogy ilyen komolyan. Ez az Angyal olyan sok boldogságot adott nekem a hosszú éveken keresztül, mindig is egy büszke Shawol voltam vagyok és leszek akárhogy is döntenek a fiúk a banda sorsát illetően. Meseszép hangja volt, mindenkit meg tudott nevettetni és imádta a rajongóit. Nagyon jó ember volt, megszakad a szívem, hogy így szenvedett. Az angyali mosolya mögé rejtette minden fájdalmát, nagyon erős volt. De úgy látszik végül nembírta. Minden percben gondolkodom; miért nem beszélte meg valakivel? Miért hagyta, hogy idáig fajuljon? Mostmár békére talált? Bárcsak felébrednék és ez csak egy rossz álom lenne... Nagyon hiányozni fogsz kicsi Dinó szeretlek és nem foglak elfelejteni. Nyugodj Békében Jjong
1 felhasználónak tetszik:
forever.romanci
2017. december 19. 16:43
|
|
Nelli00the chin thing™ tae does to jungoo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.03. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 2 Azonosító: 258594 offline
|
Én először nem is vettem komolyan. Vagyis, meglepődtem, de nem hittem el. De sajnos rohadtul igaz... tegnap délután is sírtam, ma elolvastam a bucsúlevelét, láttam a videókat a temetésről, és megint csak bőgök. Éppen csak elkezdtem velük ismerkedni. A szívem szakad meg... én, aki keveset tudok róluk, sírógörcsben meséltem a barátnőmnek, elképzelni sem tudom a tagok, a családja és a Shawolok fájdalmát... Nem hiszem el, hogy tényleg megtette. Nem hiszem el, hogy ennyire tojnak az idolok mentális egészségére... Annyira borzalmas. Shawolok, tudom mennyire nehéz, de együtt sikerül majd feldolgoznunk!
2017. december 19. 18:21
|
|
BlackPinkFanGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.11.19. Hozzászólás: 158 Csatolások: 0 Azonosító: 267929 offline
|
Megrázó hÍr
Nagyon sajnálom. Nyugodjon békében!
2017. december 19. 19:03
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
Azt hittem, maximálisan összetört a szívem a híreket olvasva, aztán elolvastam a búcsúlevelét, és már nem tudom, mi maradt a lelkemből... Istenem, mennyit kellett szenvednie... Minden, amit most meg akarok tenni, az, hogy visszamenjek az időben, és olyan erősen öleljem, ahogy tudom...
2017. december 19. 19:47
|
|
Niki071810 éve itt <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.16. Hozzászólás: 3973 Csatolások: 63915 Azonosító: 236119 offline
|
A munkahelyemen vagyok és a munkával is leálltam..... szó szerint sokkot kaptam...... nem találok szavakat...ez fájt.. fáj a szívem érte rendesen...imádtam őt...fel sem fogom.. most sem hiszem el ezt az egészet.... olyan fiatal volt... miért nem figyeltek jobban rá.....ezt nem hiszem el... nyugodj békében Jonghyun
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.