Nagyon nagy kedvencem, mindig is közel állt a szívemhez! De biztos vagyok benne, hogy evvel nem vagyok egyedül! A mi szívünkben örökké élni fog! És szívből remélem, hogy meglelte a nyugalmát és fentről tovább vigyázz ránk! Egy nap pedig újra találkozunk! Nyugodj békében drága Jong Hyun!
Elhunyt a fiatal koreai szupersztár, Kim Jong Hyun
2017. december 18. 21:32
|
|
LightLadyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.28. Hozzászólás: 104 Csatolások: 535 Azonosító: 265132 offline
|
Még mindig sokkban vagyok! Rettenetes, ami történt! A szívem ezt sosem fogja elfogadni, jelenleg viszont a tudatom se képes rá! Csak nemrég hallottam a hírről és nagyon reméltem, hogy egy borzasztó pletyka csupán nem több. Most viszont óriási űr tátong bennem! 
Nagyon nagy kedvencem, mindig is közel állt a szívemhez! De biztos vagyok benne, hogy evvel nem vagyok egyedül! A mi szívünkben örökké élni fog! És szívből remélem, hogy meglelte a nyugalmát és fentről tovább vigyázz ránk! Egy nap pedig újra találkozunk! Nyugodj békében drága Jong Hyun!
2017. december 18. 21:39
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Huhh, ez nagyon nehéz most minden kpop rajongónak. Nem olyan régóta ismertem a csapatot, de ez teljesen lesokkolt. Bár nem ismertük személyesen, mégis olyan mintha egy közeli rokonunk halt volna meg. (legalább is én ezt érzem).
Az idoloknak mindig azt kell mutatniuk, hogy boldogok és minden rendben van, de elképzelni se tudjuk hányan vannak még ebben a szakmában, akik ugyan így éreznek.
Az idoloknak mindig azt kell mutatniuk, hogy boldogok és minden rendben van, de elképzelni se tudjuk hányan vannak még ebben a szakmában, akik ugyan így éreznek.
1 felhasználónak tetszik:
Betti90
2017. december 18. 21:48
|
|
the bansheelexi howard enthusiast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.30. Hozzászólás: 4554 Csatolások: 4469 Azonosító: 267596 offline
|
nem nagyon ismertem, de nyugodjon békében!
2017. december 18. 22:02
|
|
Vick019 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 933 Csatolások: 849 Azonosító: 131506 offline
|
Egyszerűen nem bírtam felfogni, amikor megláttam....Elfogott a reszketés...Egyáltalán nem számítottam ilyen hírre :'( Rettentően tehetséges volt!!! Bárcsak vissza lehetne forgatni az időt és megmondani neki, hogy ne tegye meg! Nyugodjon békében!
|
|
Lunaravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.09.07. Hozzászólás: 171 Csatolások: 21 Azonosító: 266698 offline
|
Én még mindig nem tudom felfogni hogy ez történt...az egyetlen Koreai csapat akiket ténylegesen követtem az a SHINee volt.Mióta tudom a hírt, csak itatom az egereket.
Nyugodj Békében, már az angyalok vigyáznak rád
mi pedig sosem felejtünk!
Nyugodj Békében, már az angyalok vigyáznak rád
|
|
Kuronekofanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.15. Hozzászólás: 208 Csatolások: 0 Azonosító: 227659 offline
|
Fáj a szívem. Sír a szemem, a lelkem, mindenem. Egy részem vele halt meg....Először azt hittem, csupán egy pletyka, de amint hazajöttem és felnéztem a netre, mar minden tele volt a hírrel. Sokkolt. Egyszerűen nem birtam felfogni, es azóta se bírom.Nagyon megviselt a dolog, annak ellenére is hogy nem voltam/vagyok ultimate fanjuk, de ettől még nagyon is szeretem őket, hallgatom dalait/dalaikat. Es nem hiszem el hogy egy ilyen csodalatos ember hagyott itt bennunket. Nyugodjon békében! Szívünkben örökre megmarad.
2017. december 18. 22:19
|
|
Juhász Veronikaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.09. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 260810 offline
|
Nyugodj békében Jonghyun...
2017. december 18. 23:10
|
|
Mrs.Jack FrostZelo's babe™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1971 Csatolások: 51 Azonosító: 208797 offline
|
Egész nap csak ezen sírok,nem hiszem el
<3 *cry*
2017. december 18. 23:18
|
|
TokyoGhoullelstayourself |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.07. Hozzászólás: 1301 Csatolások: 8182 Azonosító: 250454 offline
|
Egyszerűen nem tudom elhinni.... nyugodjon békében
2017. december 18. 23:32
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
2 órája nyugodtan hazaértem munkából, felmentem facebookra és ez fogadott. azóta sírok, mint egy csecsemő. már szétmegy a fejem, de nem bírom abbahagyni. felfogni pedig képtelen vagyok. annyira tehetséges és csupaszív ember volt. nagyon, de nagyon remélem, hogy ez csak egy rossz álom, mert ez nem lehet a valóság. rest is peace angel.
nagyon, de nagyon fogsz hiányozni, jézusom, de mennyire.
2017. december 19. 09:27
Szeretlek, Jonghyun. Remélem, hogy békére leltél.
Büszkék vagyunk rád, egy Legenda vagy! Nyugodj békében..
2017. december 19. 10:58
|
|
FruFruChanAll My Life/By My Life™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 1645 Csatolások: 4550 Azonosító: 160107 offline
|
Nagyon lesokkolt az egész
Nyugodj békében, Jonghyun. Keményen dolgoztál, jól dolgoztál és sok dolgon mentél keresztül...
Nyugodj békében, Jonghyun. Keményen dolgoztál, jól dolgoztál és sok dolgon mentél keresztül...
2017. december 19. 12:13
|
Lysandranevravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.24. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 261023 offline
|
Isten nyugosztalja.
Hány sztárral, hány értékes emberrel fogja még ezt tenni ez a kegyetlen szakma??
Hány sztárral, hány értékes emberrel fogja még ezt tenni ez a kegyetlen szakma??
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.