Kína északnyugati részén bukkantak a több millió éves kövületekre a szakemberek.
A teljes cikkhez kattints ide!
Több száz megkövesedett dinoszaurusztojásra bukkantak a paleontológusok!
2017. december 06. 20:15
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. december 06. 20:19
Ez remek!
Gratulálok a felfedezéshez,ez nagy dolog!
2017. december 06. 20:23
Nagyon tetszik ez a cikk, köszönet érte! ♡ A kutatóknak pedig gratulálok: ez egy nem mindennapi felfedezés, büszkék lehetnek a hosszú munkájukra! ♡
2017. december 06. 20:48
Csak ne klónozzák le a dinókat! Legalábbis nem szerencsés a biológia útjába beleszólni... Sok jó nem sülne ki belőle. A Dinoszauruszok voltak az evolúció csúcsai régebben, ami most az ember!
2017. december 06. 20:54
@ tantoa83: X év után bármilyen jó állapotú is egy DNS, klónozási szempontból hulladékká válik. A dinoszauruszok esetében vagy egy millió évvel lekéstük ezt a határidőt, úgyhogy bármennyire is kreatívak voltak a Jurassic Parkosok, ez nem jöhet össze a valóságban...
Nagyon jó cikk lett, öröm végre igényes munkát olvasni ^^ A felfedezéshez pedig gratulálok
Nagyon jó cikk lett, öröm végre igényes munkát olvasni ^^ A felfedezéshez pedig gratulálok
2017. december 06. 20:56
|
|
Klau18visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.09.26. Hozzászólás: 152 Csatolások: 0 Azonosító: 267036 offline
|
Nem tudom ti hogy vagytok ezzel, de nekem ez már sok ,hogy állandóan egy olyan oldalra ami csak sztárokkal foglalkozik ( a nevében is benne van) egy ilyen cikket írni ami egy kicsit sem tartozik ide!!! Ez egy sztarokkal foglalkozó oldal, nem pedig tudománnyal!
2017. december 06. 21:44
|
|
I Love Paris |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.24. Hozzászólás: 600 Csatolások: 0 Azonosító: 164330 offline
|
16? A többiből rántotta lesz?
2017. december 06. 21:45
|
|
Timy087új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.13. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 222586 offline
|
Kedves Klau18!
2hónapja vagy az oldalra regisztrálva. De neked ez már sok...értem..vagyis nem..
Miért nyitod meg azokat a híreket amik nem is érdekelnek?
Tőlem megnyithatod, de akkor minek kommentálod, hogy ez nem érdekel? Az jobb lenne, ha csak kétnaponta jelenne meg cikk?
Nlcafe-n sem csak nőknek szóló cikk van, vegyes ott is a téma.
Egy másik cikk alatti válaszodra meg azt tudom mondani, hogy akkor nézd meg az eredeti oldalon a hírt, ha nem hiszel ebben a fordításban..
2hónapja vagy az oldalra regisztrálva. De neked ez már sok...értem..vagyis nem..
Miért nyitod meg azokat a híreket amik nem is érdekelnek?
Tőlem megnyithatod, de akkor minek kommentálod, hogy ez nem érdekel? Az jobb lenne, ha csak kétnaponta jelenne meg cikk?
Nlcafe-n sem csak nőknek szóló cikk van, vegyes ott is a téma.
Egy másik cikk alatti válaszodra meg azt tudom mondani, hogy akkor nézd meg az eredeti oldalon a hírt, ha nem hiszel ebben a fordításban..
2017. december 07. 00:56
|
|
PopRocksúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.20. Hozzászólás: 60 Csatolások: 0 Azonosító: 265535 offline
|
Ez még úgy is nagyon izgalmas, hogy csak a képeket nézem meg olvasom róla az infókat. Hát még kutatni milyen lehet! Még több ilyen cikket! Inkább mint arról olvasni, hogy X.Y. az idén a hetvenhetedik hajszínt próbálja ki.
2017. december 07. 00:56
|
|
citrozoeyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.15. Hozzászólás: 29 Csatolások: 71 Azonosító: 189732 offline
|
Imádom a dínókat, így ez egy érdekes cikk volt számomra. Nem tudom mi a baj azzal, hogy nem csak "sztárokról" van itt hír. Bezzel a felkapott internetes emberek sem "sztárok" még is cikkeznek róluk, ez legalább érdekes és taulni is lehet belőle... Engem nagyon az elcseszett emberek élete nem izgat
hál' istennek a koreaiak nem sztárok hanem idolok :"D Jól kell viselkedniük álltalában xD
2017. december 07. 10:18
|
|
Klau18visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.09.26. Hozzászólás: 152 Csatolások: 0 Azonosító: 267036 offline
|
Timy087: Képzeld el már több éve olvasom a starity cikkeit es csak 2 hónapja regisztráltam be!!! Engem is nagyon érdekelnek az ilyenek de hat a fele nem igaz! csak az idegesít hogy egy sztárokkal foglalkozó oldalon ilyen cikkeket írnak!! Nem maga a cikkel van bajom ,ha értitek!!!!
2017. december 07. 18:00
|
|
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline
|
Klau18, ha megnézed, az oldal 3/4 sztárokkal foglalkozik, nincs hiány aróluk szóló cikkekből. Viszont van kereslet a hasonló, életvitel témakörbe illő hírekre is, így nem értem a problémádat.
2017. december 08. 22:48
Idézet (Klau18 @ 2017.12.06. 20:56)
Nem tudom ti hogy vagytok ezzel, de nekem ez már sok ,hogy állandóan egy olyan oldalra ami csak sztárokkal foglalkozik ( a nevében is benne van) egy ilyen cikket írni ami egy kicsit sem tartozik ide!!! Ez egy sztarokkal foglalkozó oldal, nem pedig tudománnyal!
Először is, ha neked valóban sok lenne, hogy párszor megjelenik valami komolyabb cikk, akkor talán nem kéne ezzel foglalkoznod, másrészt, nem véletlen hozták létre az Életvitel kategóriát itt, ahová kicsit ismeretterjesztőbb dolgok is bekerülnek, amikkel az oldal még sokszínűbb lesz. Ha kicsit visszakeresel, láthatod, hogy régebben is jelentek meg ilyesmi cikkek.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: