Teljesen tönkretette magát a lány, 50 plasztikai beavatkozással, hogy úgy nézzen ki, mint Angelina Jolie
2017. december 02. 01:54
|
Barbibaba90új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.12.02. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 268073 offline
|
A Halott menyasszonyra szeretne hasonlítani, nem Jolie-ra! Érdekelt a lány, így megnéztem.... rengeteg oldala van az Instan és ott láttam, hogy köze nincs Jolie-hoz! Ha így neki jó, hát hagyni kell!
2017. december 02. 07:39
|
|
DarkHipstervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.26. Hozzászólás: 190 Csatolások: 0 Azonosító: 235012 offline
|
Oh, Mrs. Potato head tell me....
Megnéztem, milyen igazából (a képek groteszk eredménye a sminknek tudható ben) és nem annyira rossz. Viszont a plasztikai műtétet feleslegesnek tartom. Gyönyörű volt előtte is
Megnéztem, milyen igazából (a képek groteszk eredménye a sminknek tudható ben) és nem annyira rossz. Viszont a plasztikai műtétet feleslegesnek tartom. Gyönyörű volt előtte is
2017. december 02. 08:26
|
homervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.05. Hozzászólás: 131 Csatolások: 0 Azonosító: 134354 offline
|
Szegényke, lassan elmehet egy zombinak a the walking dead-be. Megnézve az igazi arcát, egy nagyon szép, helyes lányt láttam. Valószínűleg sok megrázkódtatás érhette, eddigi életében, hogy egy halottnak operáltassa magát. Az ilyen testképzavar a legsúlyosabb fajtából leledzik. Szerintem felháborító, hogy a sebészek engedik, hogy egy ilyen beteg lány elcsufithassa magát. (Jó pénzért persze) Mert a lelki betegségekből van visszaút. Viszont amit ő művelt magával, már nincs nagyon.
Nagyon szomorú, és rohadt felháborító!
Nagyon szomorú, és rohadt felháborító!
2017. december 02. 10:30
|
|
CsacskaCsajszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.08. Hozzászólás: 218 Csatolások: 0 Azonosító: 265323 offline
|
Sztem jó lett, tiszta Angelina
2017. december 02. 10:43
Elsőre azt hittem hogy ő az igazi Angelina Jolie. Hát nem mint két tojás.
2017. december 02. 12:28
|
|
SoLettisha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.29. Hozzászólás: 509 Csatolások: 0 Azonosító: 159669 offline
|
Ez némi plasztika és rengeteg smink meg photoshop. Nehogy bekajálja már bárki is, hogy frankón így néz ki. Kicsit jobban utánajárnátok... ja, amúgy sovány. De Angelina is gebe.
2017. december 02. 12:34
|
|
BlackPinkFanGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.11.19. Hozzászólás: 158 Csatolások: 0 Azonosító: 267929 offline
|
Jááááj asszem' rosszat fogok álmodni. Tényleg elég rosszul néz ki :/ Ez nem kellett volna bevállalnia.
2017. december 02. 12:41
Egyenesen ijesztő a végeredmény. Sokkoltak a képek, hiszen ahogy itt már előttem említették, sokkal inkább látom én is benne Tim Burton "Halott menyasszonyát", mintsem Angelina Joliet. Pedig milyen gyönyörű lány volt a beavatkozások előtt..Nagy kár, hogy Ő ezt nem ismerte fel és így elrontotta magát.
2017. december 02. 14:22
|
|
Saranghaeyoovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.24. Hozzászólás: 101 Csatolások: 0 Azonosító: 241742 offline
|
Tim Burton halott menyasszonya szebb, mint ez a borzadály
2017. december 02. 14:38
|
|
Sailor_Bunnyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.31. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 267625 offline
|
Egy igazi "természetes szépség" ( szerintem ha Kylie Jenner meglátná az ajkait irigységében elrohanna még 25 ajakfeltöltésre)
2017. december 02. 14:40
|
|
oOHiyokoiOoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.10.21. Hozzászólás: 86 Csatolások: 0 Azonosító: 260436 offline
|
azta!!!
szerintem is inkább a halott menyasszonyra hasonlít és nem Angelinára
durva
2017. december 02. 18:48
|
|
kis_zsú |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 845 Csatolások: 0 Azonosító: 131186 offline
|
Tudom, hogy vannak rosszul sikerült plasztikai beavatkozások, de szerintem ez már túl megy minden határon, eskü nekem megfordult a fejemben az is, hogy ez csak figyelemfelhívás a plasztika ellen, és remélem tényleg így is van. Nem hiszem el, hogy tetszik magának, hogy tud még ezek után is mosolyogni, kiállni a nyílvánosság elé. Ha meg tényleg tetszik így magának, akkor nagyon-nagyon nagy baja van az agyának, és remélem, hogy észhez tér, és majd lesz olyan orvos, aki vmennyi helyre tudja hozni mind külsőleg, mind belsőleg.
2017. december 02. 20:42
Szegény lány úgy néz ki, mintha egy horrorfilmből lépett volna ki.
Kapcsolódó sztárok
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.

0 felhasználónak tetszik: