Az Oltári csajok Budapesten játszódó, mai ihletésű romantikus telenovella amiben az Erdész nővérek, három fiatal lány a boldogságot, a sikert és a szerelmet keresi. A három, vidékről a fővárosba költözött lány kalandjai és egy mesés esküvő lehetősége adja a történet gerincét. Angéla, Hajnal és Piros gazdag nagynénje jóvoltából a lányok egyikére mesés hozomány is vár.
Főszereplők: Hartai Petra (Erdész Hajnal) , Horváth Sisa Anna (Erdész Angéla) , Michl Juli (Erdész Piros) , Jaskó Bálint (Farkas Márk) , Dér Zsolt (Hegyi János) , Ember Márk (Herczeg Kornél)
Oltári csajok (2017-2018)
2017. november 07. 13:52
|
|
TommyScans |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.04.29. Hozzászólás: 853 Csatolások: 10811 Azonosító: 28189 offline
|
2017. november 25. 13:12
|
|
ShenaylaSheyka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 3669 Csatolások: 40065 Azonosító: 158683 offline
|
Imádom!!
Az eddigi legjobb magyar sorozat - lepipálja az Egynyárit és a Válótársakat is, persze azért nem sokkal maradnak le.
Angéla a kedvencem belőle, nagyon tetszik a párosa Márkkal. Akiket még nagyon bírok a Piros-Kornél duó.
Jó sorozat!
Az eddigi legjobb magyar sorozat - lepipálja az Egynyárit és a Válótársakat is, persze azért nem sokkal maradnak le.
Angéla a kedvencem belőle, nagyon tetszik a párosa Márkkal. Akiket még nagyon bírok a Piros-Kornél duó.
Jó sorozat!
2018. február 14. 20:54
|
|
TommyScans |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.04.29. Hozzászólás: 853 Csatolások: 10811 Azonosító: 28189 offline
|
Néhány kép
1 felhasználónak tetszik:
Shenayla
2018. március 30. 21:48
|
|
ShenaylaSheyka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 3669 Csatolások: 40065 Azonosító: 158683 offline
|
Arra, hogy Hajni megy férjhez nem gondoltam, volt olyan forgatókönyv a fejemben, hogy mind3 lány oltár elé áll, volt olyan, hogy Piri vagy Angéla, de Hajnira nem gondoltam, ezért ez meglepett.
Alapból sajnáltam, hogy véget ér mert jó sorozat volt, de az utolsó rész után örülök neki, mert nagyon mérges vagyok a készítőkre.
1 felhasználónak tetszik:
blackcoffee
Kapcsolódó sztárok
Rachel Zegler furcsa viselkedése a Met gálán sokakat megdöbbentett
Rachel Zegler furcsa viselkedése a Met gálán sokakat megdöbbentett
Vita alakult ki arról, mit szeretett volna.
Nagy összefoglaló! Így jelentek meg a sztárok az idei Met-gálán!
Nagy összefoglaló! Így jelentek meg a sztárok az idei Met-gálán!
Nagy outfit-összefoglaló!
A gyerekei rajzai díszítették Blake Lively kiegészítőjét a Met-gálán
A gyerekei rajzai díszítették Blake Lively kiegészítőjét a Met-gálán
Még erre is odafigyelt a sztár.
Ez volt az utolsó csepp! Katalin hercegné nagyon kiakadt Harry hercegre
Ez volt az utolsó csepp! Katalin hercegné nagyon kiakadt Harry hercegre
Betelt a hercegnénél a pohár.
Megszületett Cameron Diaz harmadik gyermeke
Megszületett Cameron Diaz harmadik gyermeke
A párnak kisfia született.
Újabb részletek derültek ki Blake Lively és Justin Baldoni egyezségéről
Újabb részletek derültek ki Blake Lively és Justin Baldoni egyezségéről