Az Oltári csajok Budapesten játszódó, mai ihletésű romantikus telenovella amiben az Erdész nővérek, három fiatal lány a boldogságot, a sikert és a szerelmet keresi. A három, vidékről a fővárosba költözött lány kalandjai és egy mesés esküvő lehetősége adja a történet gerincét. Angéla, Hajnal és Piros gazdag nagynénje jóvoltából a lányok egyikére mesés hozomány is vár.
Főszereplők: Hartai Petra (Erdész Hajnal) , Horváth Sisa Anna (Erdész Angéla) , Michl Juli (Erdész Piros) , Jaskó Bálint (Farkas Márk) , Dér Zsolt (Hegyi János) , Ember Márk (Herczeg Kornél)
Oltári csajok (2017-2018)
2017. november 07. 13:52
|
|
TommyScans |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.04.29. Hozzászólás: 853 Csatolások: 10809 Azonosító: 28189 offline
|
2017. november 25. 13:12
|
|
ShenaylaSheyka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 3669 Csatolások: 40065 Azonosító: 158683 offline
|
Imádom!!
Az eddigi legjobb magyar sorozat - lepipálja az Egynyárit és a Válótársakat is, persze azért nem sokkal maradnak le.
Angéla a kedvencem belőle, nagyon tetszik a párosa Márkkal. Akiket még nagyon bírok a Piros-Kornél duó.
Jó sorozat!
Az eddigi legjobb magyar sorozat - lepipálja az Egynyárit és a Válótársakat is, persze azért nem sokkal maradnak le.
Angéla a kedvencem belőle, nagyon tetszik a párosa Márkkal. Akiket még nagyon bírok a Piros-Kornél duó.
Jó sorozat!
2018. február 14. 20:54
|
|
TommyScans |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.04.29. Hozzászólás: 853 Csatolások: 10809 Azonosító: 28189 offline
|
Néhány kép
1 felhasználónak tetszik:
Shenayla
2018. március 30. 21:48
|
|
ShenaylaSheyka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 3669 Csatolások: 40065 Azonosító: 158683 offline
|
Arra, hogy Hajni megy férjhez nem gondoltam, volt olyan forgatókönyv a fejemben, hogy mind3 lány oltár elé áll, volt olyan, hogy Piri vagy Angéla, de Hajnira nem gondoltam, ezért ez meglepett.
Alapból sajnáltam, hogy véget ér mert jó sorozat volt, de az utolsó rész után örülök neki, mert nagyon mérges vagyok a készítőkre.
1 felhasználónak tetszik:
blackcoffee
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Sokak kedvence volt, a mémeket is uralta.
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Ő szorgalmazta a dolgot.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.