Október 20-án, a Neon Haze Music és a Capitol Records lemezkiadó jóvoltából jelentette meg első szólólemezét a One Direction énekese.
A teljes cikkhez kattints ide!
Niall Horan elárulta, melyik a legfontosabb dal, amit valaha írt
2017. október 24. 17:23
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. október 25. 08:31
|
|
EnGretavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.06. Hozzászólás: 211 Csatolások: 0 Azonosító: 264744 offline
|
Én a Paper house-t szeretem a legjobban, annyira szép, aztán nekem is a Seeing Blind és aztán pedig.... az összes dalt felsorolhatnám olyan jók és persze a Flicker is szuper. Jó lett ez az album nagyon.
2017. október 25. 14:56
|
jennette13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.13. Hozzászólás: 458 Csatolások: 0 Azonosító: 266018 offline
|
Hihetetlenül jó album lett, minden dalt imádok róla. Nekem a Too Much To Ask a kedvencem az albumról
2017. október 25. 18:49
|
|
Gabriella22új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.30. Hozzászólás: 60 Csatolások: 0 Azonosító: 259421 offline
|
Az én személyes kedvencem az On My Own! Nagyon tetszik a szövege, dallama. Niall hangja pedig hab a tortán♡
Nagy siker Horan számára ez az album annyi szent.
Nagy siker Horan számára ez az album annyi szent.
2017. október 25. 20:11
|
|
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline
|
Egytől egyig gyönyörű dalok, amikor az albumot először hallottam, mindig az éppen hallgatott dal volt a kedvencem, hiszen jobbnál jobbak jöttek. Fantasztikus. Talán a Paper House és a The Tide érintett meg leginkább. De nem, ez sem igaz, egyszerűen nem tudok választani. Niall egy csoda
2017. október 26. 13:13
|
|
CintiMermaidúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.14. Hozzászólás: 69 Csatolások: 0 Azonosító: 261346 offline
|
Nagyon megszerettem.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: