Imáink meghallgatásra kerültek: végre kifejezhetjük a bennünk élő sellőt az unikornis mellett.
A teljes cikkhez kattints ide!
Varázslatos és gender neutral emojikkal jelentkezik az Apple
2017. október 07. 13:06
|
|
CsacskaCsajszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.08. Hozzászólás: 218 Csatolások: 0 Azonosító: 265323 offline
|
Istenem vééégre!! Már annyit imádkoztam, megannyi esti ima után most végre az imáim meghallgatásra kerültek!!!! Hát én a profilomban is leírtam, hogy a kedvenc állatom a sellő, így most nagyon boldog vagyok! Ezért imádkoztam már hosszúú éveken át!!
2017. október 07. 13:10
|
|
band_obsessed_idiotvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.19. Hozzászólás: 167 Csatolások: 0 Azonosító: 259052 offline
|
Gender neutral, ez tetszik!
2017. október 07. 16:20
|
|
DorinaMMER14új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.07. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 267178 offline
|
SZERINTEM JOK
2017. október 07. 19:09
@CsacskaCsajszi: Megmagyaráznád, a sellő mióta állat?
Az egy mitológiai lény....
2017. október 07. 20:16
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
Én is special 3-5 emojit használok rendszeresen, a többi x száz csak úgy van. :\
2017. október 08. 11:42
|
|
blvckthelegend |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.01. Hozzászólás: 531 Csatolások: 7 Azonosító: 258545 offline
|
nekem tetszenek, frissítenék is, csak elfelejtettem a pin kódom, szóval még csak kikapcsolni sem tudom a telefonom.
2017. október 08. 23:45
Ez a legutóbbi frissítés eléggé érdekesre sikerült alapból...idegesítő, hogy nem tudom egyszerűen kinyomni a wifit, hanem a beállításokba kell mennem. És igen én ilyen lusta vagyok, hogy engem ez zavar. Az lényege ennek a felhúzható menünek, hogy egyszerűen elérj mindent nem?
Na mindegy. Végre értelmes emojik. Alig várom őket
Na mindegy. Végre értelmes emojik. Alig várom őket
2017. október 09. 20:36
"Rock / Love"
Nem bunkózni szeretnék, de az csak Love. A metalvillánál a hüvelykujj is be van hajlítva.
Nem bunkózni szeretnék, de az csak Love. A metalvillánál a hüvelykujj is be van hajlítva.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: