Imáink meghallgatásra kerültek: végre kifejezhetjük a bennünk élő sellőt az unikornis mellett.
A teljes cikkhez kattints ide!
Varázslatos és gender neutral emojikkal jelentkezik az Apple
2017. október 07. 13:06
|
|
CsacskaCsajszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.08. Hozzászólás: 218 Csatolások: 0 Azonosító: 265323 offline
|
Istenem vééégre!! Már annyit imádkoztam, megannyi esti ima után most végre az imáim meghallgatásra kerültek!!!! Hát én a profilomban is leírtam, hogy a kedvenc állatom a sellő, így most nagyon boldog vagyok! Ezért imádkoztam már hosszúú éveken át!!
2017. október 07. 13:10
|
|
band_obsessed_idiotvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.19. Hozzászólás: 167 Csatolások: 0 Azonosító: 259052 offline
|
Gender neutral, ez tetszik!
2017. október 07. 16:20
|
|
DorinaMMER14új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.07. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 267178 offline
|
SZERINTEM JOK
2017. október 07. 19:09
@CsacskaCsajszi: Megmagyaráznád, a sellő mióta állat?
Az egy mitológiai lény....
2017. október 07. 20:16
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
Én is special 3-5 emojit használok rendszeresen, a többi x száz csak úgy van. :\
2017. október 08. 11:42
|
|
blvckthelegend |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.01. Hozzászólás: 531 Csatolások: 7 Azonosító: 258545 offline
|
nekem tetszenek, frissítenék is, csak elfelejtettem a pin kódom, szóval még csak kikapcsolni sem tudom a telefonom.
2017. október 08. 23:45
Ez a legutóbbi frissítés eléggé érdekesre sikerült alapból...idegesítő, hogy nem tudom egyszerűen kinyomni a wifit, hanem a beállításokba kell mennem. És igen én ilyen lusta vagyok, hogy engem ez zavar. Az lényege ennek a felhúzható menünek, hogy egyszerűen elérj mindent nem?
Na mindegy. Végre értelmes emojik. Alig várom őket
Na mindegy. Végre értelmes emojik. Alig várom őket
2017. október 09. 20:36
"Rock / Love"
Nem bunkózni szeretnék, de az csak Love. A metalvillánál a hüvelykujj is be van hajlítva.
Nem bunkózni szeretnék, de az csak Love. A metalvillánál a hüvelykujj is be van hajlítva.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.

0 felhasználónak tetszik: