Valóságos Instagram-sztár lett szemöldökének köszönhetően a fiatal lány
2017. szeptember 15. 18:14
|
|
Kylie_cosmeticsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.19. Hozzászólás: 323 Csatolások: 0 Azonosító: 261408 offline
|
Hányinger... Most azzal menozik (ha jól értettem) ,hogy soha nem szedte/szedette ki az a nyavajás szemöldökét!!! Ez inkább ciki minthogy menő! Ja és egyszerűen UNDORÍTÓ!!!!!!! Nagyon elüt a hajától és az is gáz
2017. szeptember 16. 13:43
Ha már arra van ideje, hogy fesse, akkor ki is szedethetné, hogy ne érjen össze, mert így csak egy igénytelen nő benyomását kelti.
2017. szeptember 16. 17:48
|
|
Récike2000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.29. Hozzászólás: 802 Csatolások: 8 Azonosító: 176748 offline
|
Szerintem ez undorító. Nem is kicsit.
2017. szeptember 16. 18:09
|
|
TheBestKitsunevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.21. Hozzászólás: 275 Csatolások: 0 Azonosító: 259123 offline
|
2017: ahol a hülye és/vagy undorító dolgokkal lehetsz különleges. Üdv itt!
2017. szeptember 16. 21:01
|
|
Brigike0109visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 479 Csatolások: 0 Azonosító: 202486 offline
|
Szerintem ez gusztustalan. És emberek ez 2017..
2017. szeptember 16. 23:17
|
|
yag6M0Ongúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.15. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 240386 offline
|
határozottan pozitív érzéseim vannak vele kapcsolatban, lehet hogy ez másnak undorító gusztustalan vagy igénytelen, de szerintem amit csinál csodálatos és tisztelem is érte. nehéz kiállni a világ elé úgy hogy az ember akinek meg akarsz felelni nem más mint csakis önmagad és azt teszel ami téged boldoggá tesz, mert manapság a legtöbb ilyen dolgot elítélik
2017. szeptember 18. 18:11
|
|
Djaqvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.15. Hozzászólás: 126 Csatolások: 0 Azonosító: 196088 offline
|
Tisztelem amiatt, hogy fel meri ezt vállalni. Hogy a mai világban mer olyan lenni, ahogy magának tetszik és nem azzal törődik, hogy vannak (sokan), akik szerint ez csúnya. Nekem személy szerint azzal, hogy nem szedi a szemöldökét és ettől ilyen dús, nincs bajom, inkább azzal, hogy mekkora kontrasztot alkot a színe a hajáéval.
Én is szőke vagyok és festetem a szemöldökömet (barnára), máskülönben kb. nem is látszódik, hogy van, annyira világos. Amikor frissen van festve, napokig nekem is nagy a kontraszt a hajammal és előfordult már, hogy valaki azt hitte a hajam van befestve szőkére és nem a szemöldököm sötétebbre.
Én is szőke vagyok és festetem a szemöldökömet (barnára), máskülönben kb. nem is látszódik, hogy van, annyira világos. Amikor frissen van festve, napokig nekem is nagy a kontraszt a hajammal és előfordult már, hogy valaki azt hitte a hajam van befestve szőkére és nem a szemöldököm sötétebbre.
2017. szeptember 29. 07:45
Hányinger. Valami borzasztó ronda, az meg, hogy még festi is, csak ront a helyzeten.
2017. október 16. 23:06
Az én meglátásom szerint nem kifejezettem esztétikus, hogyha valakinek összeér a szemöldöke és igénytelen benyomást kelt, főleg, ha ennyire szerte-széjjel állnak a szálak, csapzottan. A magam részéről sosem szedtem a szemöldökömet és mégis nagyon íves, van a kettő között jelentős távolság és nincsenek mellénőtt szálak se. Ha ő így jól érzi magát a bőrében és van, aki fogékony a stílusára, oké, éljen boldogan, az estémet nem fogja ezzel felkavarni, ahogy a véleményem se az övét.
Nevetséges mértékben túl van lihegve ez a téma... -.-
Nevetséges mértékben túl van lihegve ez a téma... -.-
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: