Idézet (DirtyDiana1990 @ 2017.09.14. 13:47)
Lunafreya
Van igazság abban, amit írsz, de onnantól kezdve, hogy nyilvánossá teszi a képeit, miért ne lehetne akár negatív véleményt is formálni?
Azt én is teljes mértékben megértem, hogy mindenkinek lehet saját, egyedi véleménye a dolgokról, legyen az pozitív vagy negatív. Nem is azzal van bajom, hogy valaki szabadon le merte írni az alapvetően negatívan csengő véleményét, hanem azzal a formával, azokkal a mondatokkal, amikkel megtette: feltűnési viszketegség, szedje ki itt, szedje ki ott, akkor talán jobb lenne, stb. Én is el tudok fogadni egy negatív nézetet addig a pontig, amíg nem kezdjük el olyan tanácsokkal bombázni, amikkel nekünk megfelelne, ha látja ezeket a hozzászólásokat, ha nem (bár ezt sokkal inkább általánosságban értem, mert valószínűleg a képei alatt bőven találhatóak ilyen kommentek), vagy esetleg valótlanokat állítani róla, vagy olyan dolgokat, amikben nem is vagyunk biztosak, hogy igazak-e vagy sem (mert nyilván én sem tudhatom, hogy miért is csinálja pontosan, mégsem kezdem el egyből az ördögöt a falra festeni). Nagyon rossz néven veszem azt, ha valaki sztereotipikusan beskatulyázza a feltűnési viszketegségben szenvedő emberek közé azokat, akik tudtak egy kis színt, egy kis egyediséget vinni az életükbe, még akkor is, ha az szembe megy az alapvető társadalmi normákkal.