A macskák csodálatos, meg nem értett jószágok, akik – akárcsak az ember – a maguk útját járják. Miután az ember megtanulta elfogadni sajátosságaikat, többé nem is lesz nehéz együttélni velük.
A teljes cikkhez kattints ide!
14 képsorozat arról, milyen egy macskatartó élete
2017. szeptember 13. 09:44
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. szeptember 13. 10:07
|
|
Sinister_sistervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.13. Hozzászólás: 193 Csatolások: 0 Azonosító: 260871 offline
|
1 hete van kismacskám. A képek fele már ismerős, gondolom a többi is az lesz, ha a cica nagyobb lesz
2017. szeptember 13. 14:46
Az enyém még sosem hányt 0.0 Egyszer, de akkor beteg volt. Túl nem eszi magát, okos kiscica :3
2017. szeptember 13. 14:55
Nekünk is benti cicánk van, és annak ellenére, hogy régebben nem kedveltem a macskákat, Őt nagyon is szeretem.
Még akkor is, mikor az első képen látható cselekvést végzi.
2017. szeptember 13. 15:18
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Legtöbb ismerős de azért van ami nem. Én alapból éjjeli bagoly vagyok, de a cicóim nem. Ha netezek, filmet nézek igaz néha szeretgetni "kell" őket, de legtöbbet csak bekuckóznak az ölembe (hol egyik, hol másik) és behúzzák a szunyát.
"meglepi" egeret sem találtam még az ágyamban, pedig együtt alszunk. A simi-simi-harapás kombó csak az egyik cicám szokása. Sőt ő a nyalogatás helyett enyhén belém harap. Aztán hozzám bújik. Azt hiszem ő így válaszol a puszimra
Amúgy jó pofák a képek, de ahány macska, annyi szokás.
2017. szeptember 14. 20:11
|
jennette13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.13. Hozzászólás: 458 Csatolások: 0 Azonosító: 266018 offline
|
Egy kis javítás: a "When I want to give my cat attention" jelentése nem "amikor én vágyok a macskám figyelmére", hanem 'amikor én akarok figyelmet adni a macskámnak'. Vagy valami ilyesmi, nem a legmagyarosabb a fordítás, de legalább helyes. Amúgy jó lett a cikk
2017. szeptember 14. 20:39
|
|
madeleine. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.25. Hozzászólás: 1673 Csatolások: 10489 Azonosító: 261034 offline
|
Nekem öt kiscicám van és mindegyiknek más a személyisége, a felsoroltak közül - a hányósat kivéve - mindegyik jellemző valamelyikre és egér helyett gyíkot találtam a szobámban. Elég érdekes és mozgalmas velük az élet...
2017. szeptember 15. 06:12
|
|
WhiteSparkleúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.02. Hozzászólás: 71 Csatolások: 0 Azonosító: 265823 offline
|
Aranyos történet
2017. szeptember 16. 15:06
|
|
OneDirection116visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.03. Hozzászólás: 118 Csatolások: 0 Azonosító: 247709 offline
|
Teljesen igaz!
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.

0 felhasználónak tetszik: