Nem hiába a Trónok harca minden idők egyik legnépszerűbb sorozata. Az alábbiakban 22 érdekes tényt hoztunk el a történettel és a szereplőkkel kapcsolatban.
A teljes cikkhez kattints ide!
22 lenyűgöző tény, ami után máshogy tekintesz majd a Trónok harcára
2017. szeptember 12. 17:06
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. szeptember 12. 17:15
Milyen durva, hogy egy ember létrehozott egy új nyelvet.
Ó, Arya és Jon annyira jó lett volna együtt, sajnálom, hogy az író nem élt ezzel.
2017. szeptember 12. 17:23
Azt hiszem, ideje jelentkeznem a Harvardra.
Ezek közül egyébként sokat ismertem már, de a Jon Snow - Arya szál egészen meglepett. Hihetetlenül imádom ezt a sorozatot.
2017. szeptember 12. 18:16
|
jennette13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.13. Hozzászólás: 458 Csatolások: 0 Azonosító: 266018 offline
|
Ugyan nem nézem a sorozatot (egy részt végigszenvedtem, elég is volt), de érdekesnek találom a cikket, nagyon tetszett. Főleg az a nyelvlétrehozós dolog, hihetetlen és nagyon klassz. Viszont a 3. pontot nem tudom hova tenni. Ekkora baromságot. Egy világhírű egyetemen tanítani ezt...
Még, ha film szakon tanítanák azt mondom oké, mert az logikus lenne. De ennyi erővel az összes történelmi sorozatot bevehetnék a tantervbe
Még, ha film szakon tanítanák azt mondom oké, mert az logikus lenne. De ennyi erővel az összes történelmi sorozatot bevehetnék a tantervbe
2017. szeptember 12. 20:59
|
|
Domi05Mгş. Ơβгเεŋ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.22. Hozzászólás: 5264 Csatolások: 52 Azonosító: 233671 offline
|
Azt a Harvardos szakot nagyon adom, jelentkeznék rá az tuti! Az Arya&Havas Jon eléggé meglepett, a dothraki nyelv pedig sztem is nagyon különleges!
Összességében imádom a Trónok harcát, és a cikk is szuper lett!
2017. szeptember 13. 17:11
Az a gond hogy 10000000000%-osan Gendry shipper vagyok és senki és semmi sme változtathatja meg és a lelkemet eladtam Jonerysnek de ez az Arya&Jon dolog most elkezdett érdekelni. Mert mi lett volna ha ! És ez most felkeltette az érdeklődésemet, de akkor is Jonerys és Gendrya
2017. szeptember 13. 19:04
Érdekes cikk. Nézem a sorozatot, de háttérinfókat annyira nem olvasok róla, szóval nekem nagy része újdonság volt. Peterről tudtam, hogy nem volt meghallgatáson Tyrion szerepére, de azt nem, hogy Lenat ő ajánlotta be. Madonna fanatizmusa mondjuk szerintem annyira nem illik a képbe.
2017. szeptember 13. 19:16
|
|
Éowyna Nazgúlok Réme |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.22. Hozzászólás: 3295 Csatolások: 6266 Azonosító: 24869 offline
|
Idézet (Aryana @ 2017.09.12. 17:15)
Milyen durva, hogy egy ember létrehozott egy új nyelvet.
J.R.R. Tolkien nyelvészprofesszor, író (a teljesség igénye nélkül a Szilmarilok, A hobbit és a Gyűrűk Ura szerzője), nem csak egyetlen nyelvet hozott létre.
A nyelvek megteremtése mellett kidolgozta Középfölde teljes történelmét is, a teremtésétől kezdve.
Ezzel nem a Trónok harcával való alkotómunkát kicsinylem le, csak hátha érdekel valakit ez az információ
1 felhasználónak tetszik:
goldman
2017. szeptember 14. 11:06
|
|
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline
|
Arya és Jon ez most komoly?! Basszus! Így is jó a sorozat,de emlékszem az elején elgondolkodtam azon,mennyire cool lenne ,ha lenne ezek között valami... csak aztán sajnos nemlett (hiszen miért ne...ez a trónok harca
) erre most kiderül ez? ... ajjj a francba
ez nemér...
2017. szeptember 14. 16:33
|
|
Alison DiLaurentisúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.18. Hozzászólás: 82 Csatolások: 1 Azonosító: 265510 offline
|
A 11. pont kifejezetten tetszik.Ez tényleg meglepett
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.