A Little Mix tagjainak nincs túl sok szerencséje a szerelemben, ám exeik helyében sem lennénk szívesen.
A teljes cikkhez kattints ide!
A Little Mix-rajongók halálos fenyegetéseket küldenek Jesy Nelson volt barátjának
2017. augusztus 27. 20:20
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. augusztus 27. 20:24
Most élete végéig félni fog pár 12 évestől? Juj én rettegek, szólok is a pápának, hogy megkezdheti az aggódást.
2017. augusztus 27. 20:28
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
Undorító emberek vannak. Min változtatnak azzal, ha megfenyegetik? Jesy ettől boldog lesz? Vagy ezzel akarnak a pasiban bűntudatot kelteni? Már úgyis késő, mindkettőnek halad tovább az élete. Ezek a rajongók komolyabban veszik ezt a szakítást, mint a két fél.
2017. augusztus 27. 20:32
|
|
Selzleighade™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.07.20. Hozzászólás: 4467 Csatolások: 140170 Azonosító: 155975 online
|
Szeretem, mikor egy-két még csak talán nem is Mixer miatt általánosítanak. Mellesleg a srác se játssza az álszentet, a cikkből pedig jó, hogy kihagyták, hogy ráadásul az exe telefonján keresztül dobta ki őt. Valószínűleg meg is csalta.
2017. augusztus 27. 20:39
Szerintem nem kéne ilyet csinalniuk a rajongóknak.
2017. augusztus 27. 20:43
Undorítónak tartom ezt az sms-ben szakítósdit, de azt még inkább, hogy az éretlen 12 évesen rászállnak. Ha Jesy és Chris meg tudták ezt oldani, akkor legyen már mindegy, hogy hogy jutottak túl a másikon, és ne fenyegessenek valakit. Per mellesleg nem tudom, hogy átgondolták e ezt, mert lehet, hogy nem tudnak minden netes trollt kiszűrni, de a halálos fenyegetés büntethető...Hagyják őket békén élni az életüket, úgy, ahogy azt ők akarják.
2017. augusztus 27. 21:25
|
|
DivergentDark witch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.15. Hozzászólás: 2157 Csatolások: 138 Azonosító: 242716 offline
|
Undorító ez az sms-ben való szakítás. De ez még semmi. Na az már tényleg gáz amikor sms-ben közli valaki a párjával hogy válni akar miközben egy szobában ülnek...És igen, ez megtörtént... De visszatérve Jesy-re nagyon sajnálom hogy így lett vége a kapcsolatának, bár sztem nem illettek össze.
2017. augusztus 27. 21:31
|
|
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 offline
|
Jaj de sajnálom szegénykét. Nem kell őt félteni. Szánalmas, undorító egy pasi, hogy ezt tette, szerintem megérdemli azokat a fenyegető üzeneteket, ha egyáltalán kap. Valóban vannak elvetemült rajongók, akik bármit megtennének kedvencükért, de ugyanmár...4 hónapja szétmentek és azóta mindennap bombázzák a halálos fenyegetésekkel. Aha. Jövőhéten mi lesz? Betörtek a házába vagy fegyvert fogtak rá az utcán? Hordja el magát sürgősen és ne így próbáljon 10 perc hírnevet szerezni.
1 felhasználónak tetszik:
Selz1992
2017. augusztus 28. 07:21
Az SmS-ben szakítás tényleg gusztustalan bár hozzáteszem hogy nem látunk bele a kapcsolatokba... De azt senki nem érdemli meg hogy fenyegessék és zaklassák. Nem is értem az elvakult rajongókat hogy mernek ilyet megtenni.
2017. augusztus 28. 21:42
|
|
Loreen.jeed |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.15. Hozzászólás: 3628 Csatolások: 314 Azonosító: 254798 offline
|
nagyon imádtam őket együtt, és utálom ezt és szerintem undorító dolog, hogy SMS-ben szakított vele, de Jesy túl tette magát, és ez a lényeg. Nem kell itt eldurvulni.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.