A Little Mix tagjainak nincs túl sok szerencséje a szerelemben, ám exeik helyében sem lennénk szívesen.
A teljes cikkhez kattints ide!
A Little Mix-rajongók halálos fenyegetéseket küldenek Jesy Nelson volt barátjának
2017. augusztus 27. 20:20
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. augusztus 27. 20:24
Most élete végéig félni fog pár 12 évestől? Juj én rettegek, szólok is a pápának, hogy megkezdheti az aggódást.
2017. augusztus 27. 20:28
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
Undorító emberek vannak. Min változtatnak azzal, ha megfenyegetik? Jesy ettől boldog lesz? Vagy ezzel akarnak a pasiban bűntudatot kelteni? Már úgyis késő, mindkettőnek halad tovább az élete. Ezek a rajongók komolyabban veszik ezt a szakítást, mint a két fél.
2017. augusztus 27. 20:32
|
|
Selzleighade™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.07.20. Hozzászólás: 4455 Csatolások: 138898 Azonosító: 155975 offline
|
Szeretem, mikor egy-két még csak talán nem is Mixer miatt általánosítanak. Mellesleg a srác se játssza az álszentet, a cikkből pedig jó, hogy kihagyták, hogy ráadásul az exe telefonján keresztül dobta ki őt. Valószínűleg meg is csalta.
2017. augusztus 27. 20:39
Szerintem nem kéne ilyet csinalniuk a rajongóknak.
2017. augusztus 27. 20:43
Undorítónak tartom ezt az sms-ben szakítósdit, de azt még inkább, hogy az éretlen 12 évesen rászállnak. Ha Jesy és Chris meg tudták ezt oldani, akkor legyen már mindegy, hogy hogy jutottak túl a másikon, és ne fenyegessenek valakit. Per mellesleg nem tudom, hogy átgondolták e ezt, mert lehet, hogy nem tudnak minden netes trollt kiszűrni, de a halálos fenyegetés büntethető...Hagyják őket békén élni az életüket, úgy, ahogy azt ők akarják.
2017. augusztus 27. 21:25
|
|
DivergentDark witch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.15. Hozzászólás: 2157 Csatolások: 138 Azonosító: 242716 offline
|
Undorító ez az sms-ben való szakítás. De ez még semmi. Na az már tényleg gáz amikor sms-ben közli valaki a párjával hogy válni akar miközben egy szobában ülnek...És igen, ez megtörtént... De visszatérve Jesy-re nagyon sajnálom hogy így lett vége a kapcsolatának, bár sztem nem illettek össze.
2017. augusztus 27. 21:31
|
|
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 offline
|
Jaj de sajnálom szegénykét. Nem kell őt félteni. Szánalmas, undorító egy pasi, hogy ezt tette, szerintem megérdemli azokat a fenyegető üzeneteket, ha egyáltalán kap. Valóban vannak elvetemült rajongók, akik bármit megtennének kedvencükért, de ugyanmár...4 hónapja szétmentek és azóta mindennap bombázzák a halálos fenyegetésekkel. Aha. Jövőhéten mi lesz? Betörtek a házába vagy fegyvert fogtak rá az utcán? Hordja el magát sürgősen és ne így próbáljon 10 perc hírnevet szerezni.
1 felhasználónak tetszik:
Selz1992
2017. augusztus 28. 07:21
Az SmS-ben szakítás tényleg gusztustalan bár hozzáteszem hogy nem látunk bele a kapcsolatokba... De azt senki nem érdemli meg hogy fenyegessék és zaklassák. Nem is értem az elvakult rajongókat hogy mernek ilyet megtenni.
2017. augusztus 28. 21:42
|
|
Loreen.jeed |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.15. Hozzászólás: 3628 Csatolások: 314 Azonosító: 254798 offline
|
nagyon imádtam őket együtt, és utálom ezt és szerintem undorító dolog, hogy SMS-ben szakított vele, de Jesy túl tette magát, és ez a lényeg. Nem kell itt eldurvulni.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?