Megérkezett Taylor Swift újdonsága! Hallgasd meg nálunk a Look What You Made Me Do-t!
2017. augusztus 25. 16:30
|
|
Gingerinavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.27. Hozzászólás: 142 Csatolások: 0 Azonosító: 261537 offline
|
A refrén szerintem borzalmas, de amúgy fülbemászó, úgyhogy még hallom 50-szer a rádióban és talán tetszeni fog. Csak a refrén... Olyan semmilyen, sőt, rossz!
De az eleje nagyon tetszik
2017. augusztus 25. 16:37
|
|
kinga23új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.02.02. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 262265 offline
|
Magát Taylort utálom, amiket csinál pfuu... De sajnos be kell hogy valljam hogy ez kurva jó lett. De ha elvinatkoztatok a személyiségétő még akkor sem tudom fintorgás nélkül vegighallgatni a ritmusa az nagyon jó na de a szöveg...
2017. augusztus 25. 20:07
A refrén számomra nagyon idegesítő,de maga dal nem lett rossz. Legjobban a ritmusa fogott meg és szerintem jó tett neki ez a stílus váltás.
2017. augusztus 26. 00:10
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
Ez nem épp egy tipikus Taylor szám.
Amúgy maga a szám ritmusa fülbemászó, de a refrén kicsit fura.
Amúgy maga a szám ritmusa fülbemászó, de a refrén kicsit fura.
2017. augusztus 26. 01:11
|
|
BeckyGforevör |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.25. Hozzászólás: 501 Csatolások: 0 Azonosító: 258339 offline
|
Mintha újjászületett volna ez a lány! Nekem tetszik a dal!!
2017. augusztus 26. 01:49
|
|
Niky_Love Taylor L.Mrs. Dolan™ ✔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.10. Hozzászólás: 1165 Csatolások: 45 Azonosító: 170939 offline
|
Uh elég sok düh van ebben a dalban,kiváncsi vagyok a többire:o
2017. augusztus 26. 17:14
|
|
s.zsofiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.14. Hozzászólás: 200 Csatolások: 0 Azonosító: 251606 offline
|
Nem annyira szeretem Taylort, de ez a dal valami elképesztően jó lett!❤️ :wOOt: Nekem még a refrén is tetszik
De ez:"I'm sorry, the old Taylor can't come to the phone right now."
"Why?"
"Oh, 'cause she's dead!" nálam mindent visz!
Remélem hogy az albumon a többi zene is ilyen jó lesz.
De ez:"I'm sorry, the old Taylor can't come to the phone right now."
"Why?"
"Oh, 'cause she's dead!" nálam mindent visz!
Remélem hogy az albumon a többi zene is ilyen jó lesz.
2017. augusztus 26. 20:24
|
|
MissTiniStoesselsmoke & mirrors |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 1560 Csatolások: 70 Azonosító: 219904 offline
|
Őszinte leszek, nekem rohadtul bejön. A videó tökéletes, a dal refrénje lehetett volna egy kicsit ütősebb is, de még így is megvan az a rejtélyes, horrorisztikus hangulata, amit imádok. De ezeket leszámítva tényleg olyan mint egy Scooby Doo betétdal.
2017. augusztus 27. 11:21
A videó nagyon érdekes lett és a dal sem rossz:)
2017. augusztus 27. 13:31
|
|
Lisanneinjeolmi <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.28. Hozzászólás: 11007 Csatolások: 2193 Azonosító: 252651 offline
|
Annyira bírom, mikor a régi emberek mindig azzal jöttek Taylorral kapcsolatban, hogy jaj, már megint csak az ex-értől tud írni, mutasson már valami újdonságot. Na tessék. Itt van, nem az exéről szól, hanem tényleges üzenete van a dalnak, de most meg sok ember azzal jön, hogy úr isten, kérem vissza a régi Taylor-t, mert nagyon hiányzik, és ez a zene ilyen meg olyan tartalmatlan. Nézzen már pár ember magába, mennyire gyerekes módon árulja el saját magát.
2017. szeptember 04. 22:52
|
|
TinistaSwiftervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.09. Hozzászólás: 320 Csatolások: 0 Azonosító: 257897 offline
|
Olyan eros szovege van bar meg a stilust szoknom kell tole de Alig varom az uj albumot! :3
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.

0 felhasználónak tetszik: