A Dead énekesnőjét sokszor és sokféle kritika éri, ám Madison ismét bebizonyította, hogy koránál sokkal érettebb és felnőttesen tudja kezelni a rosszakaróit is.
A teljes cikkhez kattints ide!
Madison Beer szerint az élet túl rövid ahhoz, hogy negativitásra pazaroljuk az időnket
2017. augusztus 21. 09:39
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. augusztus 21. 09:48
|
|
Azimvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.05. Hozzászólás: 222 Csatolások: 0 Azonosító: 218672 offline
|
Nagyon hasznos bölcselet! Legalább annyira, mint az "Éld minden napodat úgy, mintha az utolsó lenne".
Be is megyek a munkahelyemre felmondani, mától nem dolgozok, túl rövid az élet ahhoz, hogy a hülye munkatársak fejét nézzem...remélem kihúzok így még pár évet.
Be is megyek a munkahelyemre felmondani, mától nem dolgozok, túl rövid az élet ahhoz, hogy a hülye munkatársak fejét nézzem...remélem kihúzok így még pár évet.
1 felhasználónak tetszik:
LeerdammerGirl
2017. augusztus 21. 09:53
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Szerintem mehetne és csinálhatna valami hasznosat, ahelyett, hogy közhelyekkel tömi tele a Twitterjét.
2017. augusztus 21. 10:01
|
|
Greengal444visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.01. Hozzászólás: 117 Csatolások: 0 Azonosító: 214528 offline
|
Szerintem meg igaza van.Sajnos nem elég az ilyen közhelyeket is elégszer elmondani...
2017. augusztus 21. 12:12
csak úgy süt az értelem a fejéből, nem csoda, hogy ilyen bölcs gondolatokkal kápráztatja el a rajongóit.
2017. augusztus 21. 13:20
Nikus12
De egyébként tényleg nincs jobb dolga mint ilyen közhelyeket irogatni Twitterre?
2017. augusztus 21. 23:25
|
|
Brigike0109visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 479 Csatolások: 0 Azonosító: 202486 offline
|
Biztosan azért írta ki, mert ő már végigjárta a nagy útjait, és már bőven tud majd mit mesélni a leendő unokáinak (már ha lesz).
Belőle csak úgy sugárzik az a sok pozitivitás. Csináljon valami példaértékűt, és utána vesztegesse el mások idejét:)
Belőle csak úgy sugárzik az a sok pozitivitás. Csináljon valami példaértékűt, és utána vesztegesse el mások idejét:)
2017. augusztus 22. 01:30
Bármelyik idézetes oldalon megtalálható szerintem ez a pár sor megérzéseim szerint..
2017. augusztus 24. 08:30
Ez tényleg így van! Akik nem szeretnek és akiket te nem szeretsz, azokkal nem érdemes foglalkozni... 1 percet sem!
Bár ezt én sem tudom betartani, de jövőbeli fogadalom lehetne!
Kapcsolódó sztárok
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.