Magyarok Világszépe 2017: Senánszky Flóra nyerte a szépségversenyt
2017. augusztus 18. 18:52
|
|
Moonlightchildúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.02. Hozzászólás: 40 Csatolások: 0 Azonosító: 264641 offline
|
A szèpsègversenyek szerintem szexistàk ès megalàzòak. Szòval inkább nem mondok màst erről.
2017. augusztus 18. 21:14
Hát basszus én nem értem ezeket a szépségversenyeket... Szerintem (mint ahogy sokak szerint is) a jobboldali lány sokkal szebb. A királynő pedig egyáltalán nem nevezhető szépnek. Tényleg néha elcsodálkozom hogy olyanok lesznek szépnek kinyilvánítva, akik abszolute nem azok, miközben akik tényleg gyönyörűek ezt nem kapják meg, mondjuk az ilyen lányok nem is járnak szépségversenyekre.
Mondjuk ezt a cikket egyenesen röhejesnek találtam (a világlegszebb kislánya rész miatt): http://www.blikk.hu/aktualis/belfold/hasba-rugtak-az-iskolaban-a-vilag-legszebb-kislanyat/nglxp17
Mondjuk ezt a cikket egyenesen röhejesnek találtam (a világlegszebb kislánya rész miatt): http://www.blikk.hu/aktualis/belfold/hasba-rugtak-az-iskolaban-a-vilag-legszebb-kislanyat/nglxp17
2017. augusztus 20. 16:17
Elkísérem őket szemészetre ha kell. Ő is szép de átlagosan szép. Ha már szépségverseny akkor tényleg a legszebbet válasszák és ne az olyat aki mellett elmész az utcán megjegyzed ,hogy szép de mire elérsz a boltba el is felejted ,hogy láttad.
2017. augusztus 20. 16:24
A szépség szubijektiv.Lehet,hogy az előttem szóloknak nem tetszik,szerintem szép és ha ő nyert valószinűleg nem vagyok vele egyedül.Persze a másik két lány is nagyon szép.
2017. augusztus 21. 15:23
|
|
SellyFan92visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.08. Hozzászólás: 269 Csatolások: 0 Azonosító: 257855 offline
|
Értem én, hogy a szépség az egy relatív fogalom, de na...
2017. augusztus 21. 15:24
|
|
SellyFan92visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.08. Hozzászólás: 269 Csatolások: 0 Azonosító: 257855 offline
|
Bár ezeken a versenyeken valahogy mindig sikerül a legcsúnyábbat királynővé tenni
2017. augusztus 23. 09:54
|
|
Brigike0109visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 479 Csatolások: 0 Azonosító: 202486 offline
|
Gondolom ezek a lányok valamiféle pénzes családból származnak, akik imádják a reflektorfényt. Egyáltalán nem vagyok velük megelégedve, és nem hiszem hogy ilyenek lennének a Magyar lányok. A zsűri menjen ki az utcára, és nyissák ki a szemüket, annyi csodálatos lány van odakint!
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: