Gondoljunk bele, mi lett volna ha kedvenc filmjeink főszereplő hőseit és hősnőit más színésznő vagy színész játszotta volna el? Íme 8 film és 2 sorozat, amely talán már másmilyen lett volna. Olvass tovább!
A teljes cikkhez kattints ide!
Mi lett volna, ha kedvenc tévés hőseinket más alakította volna?
2017. augusztus 14. 14:53
én valahogy Charlie Hunnam-ot sosem tudtam elképzelni Greyként. amikor volt szerencsém olvasni azokat a fantasztikus könyveket, egy Jamiehez hasonló figura volt előttem.
2017. augusztus 14. 15:00
|
|
Sinister_sistervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.13. Hozzászólás: 193 Csatolások: 0 Azonosító: 260871 offline
|
Charlie Hunnam-et elnézegettem volna a szürkében, de mivel gyűlölöm mind a filmet, mind a könyvet, nagyon örülök, hogy nem vett részt ebben a borzalomban. Szerintem már ő is. Steve Carell-nek szintén örülök, kegyetlen jól játszotta a szerepét, zseniális fazon.
2017. augusztus 14. 17:11
|
|
AliciaAlicevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.24. Hozzászólás: 284 Csatolások: 0 Azonosító: 232137 offline
|
Fura lett volna sok film a másik felállásban
2017. augusztus 14. 17:27
|
jennette13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.13. Hozzászólás: 458 Csatolások: 0 Azonosító: 266018 offline
|
Szerintem mindenki megbánta már a fiftynél, hogy közreműködött benne (Jamie és Dakota is nyilatkoztak arról, hogy utálják a filmet, és újra nem vállalnák el), szóval Charlie szerencsés volt, hogy nem kapott benne szerepet. A könyveket a párbeszédeket elolvasgatva végigszenvedtem, a filmeknek neki sem kezdtem, semmi értelme nem lett volna, csapnivaló fércművek (a fordításról már ne is beszéljünk). Amúgy nagyon jó cikk lett!
2017. augusztus 14. 17:28
|
jennette13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.13. Hozzászólás: 458 Csatolások: 0 Azonosító: 266018 offline
|
_ToTo_: hát pedig elég nagy negatív visszhangja lett a sajtóban a témája miatt. Akkoriban ezek elég tabunak számítottak
2017. augusztus 14. 18:41
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 234309 Azonosító: 59785 offline
|
Kis korrekció: az Office magyar címe nem Az iroda, hanem A hivatal.
Egyébként elképzelni sem tudom Michael Scott karakterét Steve nélkül, egyszerűen fantasztikus volt a szerepében. Mondjuk ez meg is látszott a sorozaton, mikor távozott, mert a nyolcadik és a kilencedik évad nagyon nem volt ugyanaz nélküle. Mondom ezt úgy, hogy nekem alapjáraton Jim a kedvencem.
2017. augusztus 14. 19:19
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12634 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (jennette13 @ 2017.08.14. 17:28)
_ToTo_: hát pedig elég nagy negatív visszhangja lett a sajtóban a témája miatt. Akkoriban ezek elég tabunak számítottak 
Akkoriban? Én moziban láttam - akkoriban. Jópofa vígjáték. Ennyi. Nem tudom milyen sajtóra célzol, nekem megvannak az akkori Cinemák és egyéb filmes magazinok, de botrányról egyikben sincsen szó a film kapcsán.
A témát pedig sokkal durvábban, valóban botrányosan dolgozták fel már jóval korábban is. Pl Taxisofőr.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: