A Keeping Up With The Kardashians sztárja úgy döntött, jó pénzért megszabadul hollywoodi otthonától.
A teljes cikkhez kattints ide!
Betelt a pohár! Kendall Jenner szabadulni akar a neki balszerencsét hozó villától
2017. augusztus 11. 10:04
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. augusztus 11. 10:05
Mondjuk azt, hogy az egyik barátja lopós, nehezen lehet a ház számlájára írni. A birtokháborítást pedig meg lehet oldani egy jó biztonsági rendszerrel és pár rotival.
2017. augusztus 11. 12:49
|
Hoxa18 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.17. Hozzászólás: 904 Csatolások: 0 Azonosító: 246729 offline
|
Harry Styles árulja a mellette lévő ingatlant, gondolom így már Neki sem értékes a háza.
Viccet félre téve, ezek a dolgok nem a ház számlájára írhatók! Aki ilyen hivalkodó módon mutogatja a fél világnak milyen és mennyi ékszere van, ne csodálja ha kirabolják (így járt a nővére is). Az, hogy az egyik "barátja" tette... Hát jobban meg kell válogat is a baráti körét!
2017. augusztus 11. 13:28
"Balszerencsét hozó villa" alatt azt hittem valami komolyabbról van szó...
2017. augusztus 11. 15:52
|
|
selena gomez fan22Mad Hatter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.21. Hozzászólás: 1095 Csatolások: 6 Azonosító: 209928 offline
|
valszeg nem ezért akarja eladni, ez minden hírességgel előfordulhat.. én meg már azt hittem h rászakadt többször is a csillár vagy vmi ilyesmi xd
2017. augusztus 11. 15:53
|
|
Récike2000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.29. Hozzászólás: 802 Csatolások: 8 Azonosító: 176748 offline
|
Kedvelem őt.. de komolyan a hülye "balszerencse" miatt válik meg a háztól?. Csatlakozom az előttem szólókhoz, szerintem sem lehet ezt a KÉT rossz dolgot a ház számlájára írni... minek egymagának ilyen nagy ház?
És ha annyi pénzük van,hogy nem tudják hova tenni, és mutogatják is,nem lehet csodálkozni. A barátait pedig tényleg válogassa meg jobban. Nem hiszem,hogy egy olyan barátja lopta meg, akit 10 éve ismer és mindenben mellette volt már a hírnév előtt is... de saját vélemény!
2017. augusztus 11. 17:36
|
katherine0813 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.18. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 250792 offline
|
Én szívesen megszabadítom tőle. Minden pénzemet felajánlom, ami a kártyámon van
2017. augusztus 11. 23:26
Most komoly?Mert betörtek és,mert loptak tőle?Hülyeség....
Eladja,mert újat akar vagy egyszerűen nincs rá szüksége.
Eladja,mert újat akar vagy egyszerűen nincs rá szüksége.
2017. augusztus 12. 22:30
|
|
Majidaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.25. Hozzászólás: 68 Csatolások: 0 Azonosító: 265643 offline
|
Biztos az a pár milliós nyakláncok nem igazán számítottak ha nem pakolta el őket főleg ha házibulit tart és tudja,hogy nem lesz magánál akkor előtte elrakom a dolgaimat a fontos!!! Vagy béreljen egy helyiséget vagy klubot ugyis annyi pénze van.
2017. augusztus 22. 11:10
Érthető, hogy nem nőtt ezek után túlságosan a szívéhez a villa, hiszen ott történtek meg vele ezek a rossz dolgok. Ezek viszont sokkal inkább az említett emberek, mint a ház hibája.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.

0 felhasználónak tetszik: