P!nk nem is koncertet, sokkal inkább cirkuszt varázsolt a Dan Panaitescu nagyszínpadon augusztus 9-én, 21.30-kor.
A teljes cikkhez kattints ide!
Fergeteges show-t adott P!nk, most pedig Wiz Khalifán a sor
2017. augusztus 10. 22:07
|
|
Greengal444visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.01. Hozzászólás: 117 Csatolások: 0 Azonosító: 214528 offline
|
Ki volt ott a koncerten?
2017. augusztus 10. 22:50
|
|
ninnalanyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.09. Hozzászólás: 218 Csatolások: 0 Azonosító: 246183 offline
|
Hát.. én nem Pink miatt kattintottam, hanem Wiz Khalifa miatt. Bárcsak elmehetnék a koncertjére, de sajnos nem adatott meg. Már a másodikról csúszok le. Sz*r érzés. Kíváncsi vagyok arról ír - e valaki majd beszámolót.
Egyébként Pink nagyon ügyes, jó énekes, biztos jó bulit is csinált. Egy élmény lehetett annak, aki részt vett a koncertjén.
Egyébként Pink nagyon ügyes, jó énekes, biztos jó bulit is csinált. Egy élmény lehetett annak, aki részt vett a koncertjén.
2017. augusztus 10. 23:53
|
|
kiwymég kitalálom... |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.28. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 1 Azonosító: 139732 offline
|
Mindennel egyetértek! Pink elképesztően fantasztikus volt, a hangja valami fenomenális, barátságos és poénkodós volt. Engem teljesen lenyűgözött... És a tömegben is egészen tűrhető körülmények uralkodtak, nem volt fullasztó (kivéve az a 30-40 perc amíg vártunk rá, akkor szenvedtem mint a kutya, de utána valahogy fellazult a tömeg picit). Szóval hihetetlen és felejthetetlen estét adott Pink! ♥ Minden percét élveztem.
2017. augusztus 11. 01:37
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
Még jó, hogy jó volt, ennyi pénzért, milyen legyen szar? 20-25 rongy egy retkes napijegy kötelessége kitenni minden fellépőnek és a szervezőknek is magukért!
2017. augusztus 11. 10:48
Pink csodálatos énekesnő,nincs elszállva magától,hiába híres.Imádom őt,sajnálom hogy lemaradtam a koncertjéről.
2017. augusztus 11. 15:59
|
|
selena gomez fan22Mad Hatter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.21. Hozzászólás: 1095 Csatolások: 6 Azonosító: 209928 offline
|
Szerintem az úgy alap elvárás, hogy a show fergeteges legyen ilyen rohadt sok pénzért
2017. augusztus 11. 19:17
Sokan írjátok, hogy alap a színvonalas műsor, azonban sok világhírű énekesnek nem az, főleg, ha eljönnek ilyen kis orszgába (khmrihannakhm). Szóval igenis meg kell becsülni.
2017. augusztus 14. 21:37
Csodálatos énekesnő, és még a rajongóihoz is, nem úgy mint Rita Ora, Iggy, és a többiek.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: