P!nk nem is koncertet, sokkal inkább cirkuszt varázsolt a Dan Panaitescu nagyszínpadon augusztus 9-én, 21.30-kor.
A teljes cikkhez kattints ide!
Fergeteges show-t adott P!nk, most pedig Wiz Khalifán a sor
2017. augusztus 10. 22:07
|
|
Greengal444visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.01. Hozzászólás: 117 Csatolások: 0 Azonosító: 214528 offline
|
Ki volt ott a koncerten?
2017. augusztus 10. 22:50
|
|
ninnalanyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.09. Hozzászólás: 218 Csatolások: 0 Azonosító: 246183 offline
|
Hát.. én nem Pink miatt kattintottam, hanem Wiz Khalifa miatt. Bárcsak elmehetnék a koncertjére, de sajnos nem adatott meg. Már a másodikról csúszok le. Sz*r érzés. Kíváncsi vagyok arról ír - e valaki majd beszámolót.
Egyébként Pink nagyon ügyes, jó énekes, biztos jó bulit is csinált. Egy élmény lehetett annak, aki részt vett a koncertjén.
Egyébként Pink nagyon ügyes, jó énekes, biztos jó bulit is csinált. Egy élmény lehetett annak, aki részt vett a koncertjén.
2017. augusztus 10. 23:53
|
|
kiwymég kitalálom... |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.28. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 1 Azonosító: 139732 offline
|
Mindennel egyetértek! Pink elképesztően fantasztikus volt, a hangja valami fenomenális, barátságos és poénkodós volt. Engem teljesen lenyűgözött... És a tömegben is egészen tűrhető körülmények uralkodtak, nem volt fullasztó (kivéve az a 30-40 perc amíg vártunk rá, akkor szenvedtem mint a kutya, de utána valahogy fellazult a tömeg picit). Szóval hihetetlen és felejthetetlen estét adott Pink! ♥ Minden percét élveztem.
2017. augusztus 11. 01:37
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
Még jó, hogy jó volt, ennyi pénzért, milyen legyen szar? 20-25 rongy egy retkes napijegy kötelessége kitenni minden fellépőnek és a szervezőknek is magukért!
2017. augusztus 11. 10:48
Pink csodálatos énekesnő,nincs elszállva magától,hiába híres.Imádom őt,sajnálom hogy lemaradtam a koncertjéről.
2017. augusztus 11. 15:59
|
|
selena gomez fan22Mad Hatter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.21. Hozzászólás: 1095 Csatolások: 6 Azonosító: 209928 offline
|
Szerintem az úgy alap elvárás, hogy a show fergeteges legyen ilyen rohadt sok pénzért
2017. augusztus 11. 19:17
Sokan írjátok, hogy alap a színvonalas műsor, azonban sok világhírű énekesnek nem az, főleg, ha eljönnek ilyen kis orszgába (khmrihannakhm). Szóval igenis meg kell becsülni.
2017. augusztus 14. 21:37
Csodálatos énekesnő, és még a rajongóihoz is, nem úgy mint Rita Ora, Iggy, és a többiek.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: