Feltörték Ariana Grande Instagramját és képeket posztoltak a nevében!
2017. augusztus 07. 23:50
|
|
caramelfrappglarsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.31. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 259476 offline
|
Valószínűleg ugyanaz volt, mint a Kamureges srácok esetében. Kb egy hete meghackelte őket valaki, és ugyanazt csinálta, mint Arival tették.
2017. augusztus 09. 20:14
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
háromszor kellett elolvasnom az első bekezdést, mire nagyjából kibogoztam a hosszú gondolatmenetből, hogy mi is történt és mely személy kinek milyen kommentet írt :"D sajnos egy magyartanár veszett el bennem. amúgy én eskü nagyon irigy vagyok a profi hackerekre; bár ha ezt a srácot már meg is találták, akkor nyilván nyomokat hagyott maga után, szóval nem lehet túl profi
2017. augusztus 14. 18:46
|
Kemecsei Lászloúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.14. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 266044 offline
|
Fuu de szemetek az emberek akik ezt tették a kedvenc énekes nőmmel meg fizetnek ezért.
2017. augusztus 14. 18:51
|
Kemecsei Lászloúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.14. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 266044 offline
|
Gyülölöm azokat az embereket akik ezt teszik arianával nem ezt érdemli én a rajongoja vagyok szeretem nagyon a számait is szeretem alig várom hogy legyen uj számai.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: