Vasárnap, mindössze négy nappal 20. születésnapja előtt debütál a tévésztár önálló reality-je, a Life of Kylie, melynek előzetesében elárulja, miért nem vehetett részt a szalagavató bálon.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kylie Jennert megviselte lelkileg, hogy nem tudott elmenni a szalagavató báljára
2017. augusztus 02. 09:36
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. augusztus 02. 10:00
|
bsz.andreavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.10.04. Hozzászólás: 230 Csatolások: 0 Azonosító: 260145 offline
|
Jajjj, micsoda tragédia! Valószínűleg ő már akkor is sokkal klasszabb helyekre járt bulizni, mint bármelyik osztálytársa, úgyhogy bőven tudta pótolni, ami kimaradt.
2017. augusztus 02. 11:49
Én azért megértem.A szalagavató minden ember életében fontos.Főleg egy lányéban.Hogy nagy mennyaszonyos ruhát vehessen fel és királynőnek érezhesse magát egy napra.
2017. augusztus 02. 13:17
|
rammievengeance |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.09. Hozzászólás: 2007 Csatolások: 5022 Azonosító: 227324 offline
|
Hát... kinek mi fontos az életben ugye. Nem táncoltam a szalagavatómon, és nem érzem, hogy bármiből is kimaradtam volna. Akik táncoltak, azok is rég elfelejtették, szóval felesleges pucc az egész :'D
2017. augusztus 02. 13:22
Idézet (Princess2017 @ 2017.08.02. 11:49)
Én azért megértem.A szalagavató minden ember életében fontos.Főleg egy lányéban.Hogy nagy mennyaszonyos ruhát vehessen fel és királynőnek érezhesse magát egy napra.
Az inkább az esküvő...
2017. augusztus 02. 13:55
|
|
Hollywoodvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.03. Hozzászólás: 251 Csatolások: 0 Azonosító: 179378 offline
|
Pont láttam azt a részt a tévében amiben a két lány az anyjukat megkerülve intézik azt hogy magántanulók legyenek... Az anyjuk meg nem akarta mert kimarad akkor az életükből sok minden. De nem nagyon hatotta meg őket és tovább hisztiztek...
2017. augusztus 02. 14:03
|
|
LollyPoop |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.03.08. Hozzászólás: 943 Csatolások: 0 Azonosító: 262892 offline
|
Nem tudom az USA-ban hogy megy pontosan, de azt hittem, hogy a magántanulók is részt vehetnek az iskolai rendezvényeken... Ha máshogy nem, akkor az egyik barátja kísérőjeként elmehetett volna.
2017. augusztus 02. 15:54
|
MrS.StYlEs BoGiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.05.12. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 256262 offline
|
Attol meg hogy gazdag nem egy erzektelen kurva. Igenis van szive akar mennyire is nehez elhinnetek.
2017. augusztus 02. 15:55
Szerintem a szalagavató egy csodálatos esemény. Nyilván Amerikában teljesen más hagyománya, hangulata van az egésznek, mint itthon nálunk, de ott is nagyon készülnek rá, a lányok egy napig hercegnőnek érzik magukat, ami klassz. Én nagyon élveztem a szalagavatómat, szerencsére csodásan sikerült, jó érzésekkel gondolok vissza rá. Szóval úgymond megértem őt, hogy szomorú, amiért nem vett részt a sajátján.
2017. augusztus 02. 16:47
Nem értem mit picsog, mikor nap mint nap úgy öltözködik és sminkeli magát mintha épp valami szalagavatóra sietne. xd És már nem azért, de nem tudom sajnálni. Kötve hiszem, hogy bármelyik osztálytársa hiányolta volna. :'D
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: