A One Direction feloszlásával újabb fiúbandákkal tarkított időszak zárult le, ám itt az utánpótlás! Andy, Rye, Brooklyn, Mikey és Jack személyében ismerd meg a RoadTripet!
A teljes cikkhez kattints ide!
EXKLUZÍV! Ismerd meg a RoadTripet!
2017. július 28. 13:12
|
|
Seli Stoneúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.04. Hozzászólás: 66 Csatolások: 0 Azonosító: 255421 offline
|
Majdnem sírtam...És nem a meghatódottságtól...Egy fiú tud az egész bandából énekelni...Gyalázat őket a One Direction-höz hasonlítani..:/
2017. július 28. 13:36
|
Hoxa18 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.17. Hozzászólás: 904 Csatolások: 0 Azonosító: 246729 offline
|
RekaV | Ma, 13:23
A One Direction feloszlott, nincs értelme utánuk siránkozni. Énekelni tudnak, azért még nem kell őket szidni, mert rossz napod van.
Ki szidta Őket? Csak közöltem egy eléggé nyílvánvaló TÉNYT!!!!
A One Direction feloszlott, nincs értelme utánuk siránkozni. Énekelni tudnak, azért még nem kell őket szidni, mert rossz napod van.
Ki szidta Őket? Csak közöltem egy eléggé nyílvánvaló TÉNYT!!!!
2017. július 28. 15:11
legalább a One Direction ők tudtak Énekelni De Ezek Fiúk Énekelni sem tudnak és ezek fiúk soha nem lesznek olyanok mint one direction volt
meg minek kelet egytán össze rakni őket szerintem semmi érteme nem volt de mindegy is
meg minek kelet egytán össze rakni őket szerintem semmi érteme nem volt de mindegy is
2017. július 28. 16:27
|
|
Rainbowbubble3366visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.10. Hozzászólás: 156 Csatolások: 0 Azonosító: 261278 offline
|
Ha jól tudom, már annyi ilyen nyálas fiúbanda van, akik mind az 1D fiúk nyomdokaiba akarnak lépni. Úgyis eltűnnek valahol a mélybe, legalábbis én így gondolom
2017. július 28. 21:26
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
Azért nem hiszem, hogy bármilyen formában is súrolnák az 1D-s fiúk szintjét. Korai még bármit is kijelenteni... >_<
2017. július 28. 21:31
|
|
Cara Delevingne2017visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.23. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 265596 offline
|
Jó hangjuk van, de ez nem lesz egy One Direction banda.
2017. július 29. 09:13
|
|
zucker5678új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.05.22. Hozzászólás: 60 Csatolások: 0 Azonosító: 264448 offline
|
Nincs túl rossz hangjuk,de soha nem lesz egy 1D. Fogalmam sincs minek kellett összerakni őket.
2017. július 29. 21:30
|
Mendesarmykaaaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.29. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 265727 offline
|
Valóban nem ér fel a One Direction-höz, de én birom a srácokat❤❤
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Közös unokájuk született.
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Van valami, amit Harper Beckhamnek nem lehet.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.

0 felhasználónak tetszik: