Teen Wolf: Shelley Hennig Malia és Scott kapcsolatáról nyilatkozott
2017. július 25. 09:55
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Malia meg Scott borzalmasak lennének együtt, még rosszabb, mint a Malia-Stiles páros. Remélem nem lesz belőle semmi. Mondjuk én alapból utálom Maliát.
2017. július 25. 09:58
Idézet (NVikike @ 2017.07.25. 02:10)
túlerőltetett Stydia...
2017. július 25. 10:26
Imádtam ezt a sorozatot a negyedik évadig. Már az ötödik se tetszett annyira, de az még elment egynek csak mert Theot nagyon csíptem. Örülök, hogy véget ér, semmi értelme nem lett volna tovább húzni ezt az amúgy is erőltetett, lapos történetet.
Idegesítő, hogy minden sorozat azért utáltatja meg magát, mert unalmassá válik. Mint a TVD, amit a negyedik évadig bírtam nézni. A TWD-re is ráuntam, de ők legalább akkor is tudnak mindig valami új, érdekes dolgot mutatni.. Szeretem a 2-3 évados sorozatokat, általában azoknak minden része érdekes és kellőképpen zárják le a sztorit. Azokat bármikor szívesen újranézem, mert nem húzzák el a dolgokat és gyorsan be is fejezem.
Idegesítő, hogy minden sorozat azért utáltatja meg magát, mert unalmassá válik. Mint a TVD, amit a negyedik évadig bírtam nézni. A TWD-re is ráuntam, de ők legalább akkor is tudnak mindig valami új, érdekes dolgot mutatni.. Szeretem a 2-3 évados sorozatokat, általában azoknak minden része érdekes és kellőképpen zárják le a sztorit. Azokat bármikor szívesen újranézem, mert nem húzzák el a dolgokat és gyorsan be is fejezem.
1 felhasználónak tetszik:
Lisanne
2017. július 26. 20:03
|
|
TheBestKitsunevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.21. Hozzászólás: 275 Csatolások: 0 Azonosító: 259123 offline
|
Eddig Stalia shipper voltam, de mikor kezdett Stiles meg Lydia (akiket még mindig nem shippelek) összemelegedni, rájöttem, hogy halott dolog.
A 6. évadban kezdtem shippelni a Scaliat, mert szinte mindig együtt voltak.
Kíváncsi leszek, mit hoznak ki belőlük.
A 6. évadban kezdtem shippelni a Scaliat, mert szinte mindig együtt voltak.
Kíváncsi leszek, mit hoznak ki belőlük.
2017. augusztus 21. 10:21
Valahogy soha nem kedveltem Malia-t, bár ez valószínűleg azért van mert nagy Stydia rajongó vagyok. De akkor se értem, hogy miért kell ennyire erőltetni azt, hogy Scottnak legyen valakije. Először ott volt Allison, majd Kira végül pedig Malia? Szerintem sokkal jobb lenne, ha Scott egy kis időre egyedül maradna, ha már a "True Alpha" dolog se megy neki nagyon.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!