Ennyit változtak a Pretty Little Liars sztárjai az első és az utolsó évad között
2017. július 11. 13:00
|
|
kurrekღ Emton ღ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 6361 Csatolások: 23371 Azonosító: 138617 offline
|
"...ám idősebb és tapasztaltabb kolléganőihez hasonlóan remek alakításokat nyújtott már a kezdetektől."
Azért ezt cáfolnám...Sasha minden, csak nem remek színésznő.
Bírom a csajt, félreértés ne essék, de a színészi tehetsége messze van bármitől is. (Nem mintha túl sok tehetséget véltem volna felfedezni a sorozatban hét évad alatt.)
Azért ezt cáfolnám...Sasha minden, csak nem remek színésznő.
1 felhasználónak tetszik:
mikaelah
2017. július 12. 19:52
Hát nem sokat változtak
)) Mindenhol ugyanolyan gyönyörűek!
2017. július 14. 19:35
|
|
BebeQueenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 106 Csatolások: 0 Azonosító: 201657 offline
|
én vagyok az egyetlen, aki meg meri jegyezni, hogy Sasha mennyire meghízott és mennyire nagyon nem áll jól neki?:DDDDDDDDDD megpróbáltam végignézni a sorozatot, de az ötödik évad vergődése után kénytelen voltam leállni, annyira unalmas volt...
2017. július 25. 13:14
BebeQueen, BETEGSÉG miatt hízott meg, de igazad van támadd nyugodtan!
Eleinte nekem Troian nem volt nagyon szimpi, de így, hogy a finálét is végignéztem, hatalmas respect neki, imádom. Az egyik legjobb színésznő. Janel mellett<3
Eleinte nekem Troian nem volt nagyon szimpi, de így, hogy a finálét is végignéztem, hatalmas respect neki, imádom. Az egyik legjobb színésznő. Janel mellett<3
2017. augusztus 06. 15:23
|
|
vasasreka8rebecca |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.12. Hozzászólás: 1159 Csatolások: 151 Azonosító: 152836 offline
|
Wow, fantasztikus cikk lett, nem tudom miért csak most látom. Gratulálok! Világi jó sorozat volt, még jobb karakterekkel! Legenda marad, az biztos. Nagyon ügyesen össze lett foglalva a szereplők életútja és emlékeztet, hogy a kezdet mennyire más volt, mint a vég. Bár vissza lehetne tekerni az időt
2017. augusztus 10. 15:00
|
telekaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.01. Hozzászólás: 76 Csatolások: 0 Azonosító: 250263 offline
|
A színésznő nagyon kedves teremtésnek tűnik, de soha nem tudtam kedvelni az általa alakított Aria karakterét. Messze a legsunyibb és legönzőbb az összes lány közül.Még a gonoszaknál is rosszabb, mert az ő tragédiáik legalább érthetőek.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.