Múlt hét végén került a mozikba a Gru harmadik része, ami elődeihez hasonlóan remek fogadtatásban részesült.
A teljes cikkhez kattints ide!
Bombasiker a Gru 3
2017. július 04. 06:01
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. július 04. 07:04
|
|
Tamcsy2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 587 Csatolások: 0 Azonosító: 255514 offline
|
Alig varom, hogy végre megnézhessem
2017. július 04. 16:36
|
|
Greengal444visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.01. Hozzászólás: 117 Csatolások: 0 Azonosító: 214528 offline
|
Lehet megnézem,bár eddig nem sok jót olvastam róla... Aki látta,azok szerint mennyire éri meg megnézni?
2017. július 04. 22:49
Imádom a Gru-t, nekem sokakkal ellentétben a Minyonok is hatalmas élmény volt (azóta is az, hússzor újranézve). Alig várom, hogy megnézhessem. :3
2017. július 05. 18:40
|
|
XIXO tea |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.05. Hozzászólás: 845 Csatolások: 1 Azonosító: 256877 offline
|
Az osztályfőnököm kedvenc meséje...de nekem pont ellenkezőleg. Nagyon utálom, nincs benne semmi élvezhető. Nem éri meg megnézni szerintem, mert az előzők sem tetszettek, meg az előzetes se valami meggyőző...
2017. július 07. 01:40
|
|
Niky_Love Taylor L.Mrs. Dolan™ ✔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.10. Hozzászólás: 1165 Csatolások: 45 Azonosító: 170939 offline
|
Az előző filmek jobbak voltak,de ez se volt rossz.Annyi,hogy ebben most kevesebbet vannak benne a minyonok,ami alapból ront valamennyit rajta és a cselekmény is egysíkú,nincsenek csavarok.De azért nem bántam meg,hogy megnéztem^^
2017. augusztus 12. 18:27
Én láttam,és komolyan azon gondolkodtam,hogy mennyit füveztek az alkotók
Beteg volt,de jó
Beteg volt,de jó
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: