A 33 éves Stevie depresszióval küzdött, nagyapja halálát követően pedig súlyosbodott az állapota.
A teljes cikkhez kattints ide!
Tragédia: Öngyilkos lett a fiatal YouTube-sztár
2017. július 04. 05:31
2017. július 04. 06:32
|
|
beautifunnyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.23. Hozzászólás: 87 Csatolások: 0 Azonosító: 263889 offline
|
Úr isten, őszinte részvétem!!! ♥♥♥♥
2017. július 04. 08:14
nyugodjon békében.
igaz, nem tudom, ki volt ő, de az ilyeneket mindig szomorúan olvasom.
igaz, nem tudom, ki volt ő, de az ilyeneket mindig szomorúan olvasom.
2017. július 04. 09:45
|
|
Britney Spears FunFuck you |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 0 Azonosító: 192261 offline
|
Nyugodjon békében!
2017. július 04. 10:25
|
|
Rusher Girl 007 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.13. Hozzászólás: 769 Csatolások: 0 Azonosító: 246453 offline
|
ez szornyu
( Nyugodjon békében!
2017. július 04. 13:20
szörnyű az ilyet olvasni, még úgyis hogy nem ismerhettem őt
nyugodjon békében!
nyugodjon békében!
2017. július 04. 13:23
Tényleg igaz az, hogy a legboldogabb emberek belülről a legszomorúbbak. Hiába az a sok paródia és komika, ez csak a látszat volt. Nagyon sajnálom, hogy ennyire összetört és nem talált más utat. Isten nyugosztalja.
Viszont én is azt tudom mondani, mindenkinek, aki öngyilkosságon töri a fejét, ami Frida Kahlo is: "Merj élni, meghalni bárki tud"
Nyílván nem ismerem személyesen a hátterét az életének, szóval elnézést előre is az idézetért.
Viszont én is azt tudom mondani, mindenkinek, aki öngyilkosságon töri a fejét, ami Frida Kahlo is: "Merj élni, meghalni bárki tud"
Nyílván nem ismerem személyesen a hátterét az életének, szóval elnézést előre is az idézetért.
1 felhasználónak tetszik:
Shireen
2017. július 04. 14:39
Istenem ez borzasztó!
Sajnálom,hogy ilyesmi történt,és,hogy ilyen fiatalon véget vetett az életének!Sajnálom a családját is és Drake-t is.Borzasztó lehet nekik.Megértem azért Stevie-t is,nehéz lehetett neki,de az öngyilkosság nem megoldás,remélem ezt mindenki tudja.Az élet érték és ajándék.Részvétem a családnak.Stevie pedig fantasztikusan,hihetetlenül,végtelenül,fantasztikusan jó ember és gyönyörű nő volt.Nyugodjon békében ő és a nagypapája is,minkettőjüket sajnálom,részvétem,nyugodjanak békében.
Remélem most már együtt vannak és Stevie álmai férfijával van együtt!A nagypapája is bizosan tudom,hogy végtelenül,hihetetlenül,fantasztikusan és fantasztikusan jó ember volt és nagyon aranyos.
Nyugodjanak békében.
2017. július 05. 16:13
|
|
oncer_cspanka3új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.23. Hozzászólás: 78 Csatolások: 0 Azonosító: 253399 offline
|
nyugodjon békében
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Van valami, amit Harper Beckhamnek nem lehet.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivághatták a cameoszerepét.
Alig takarta valami Charlize Theront az új filmje premierjén
Alig takarta valami Charlize Theront az új filmje premierjén
Éppen, hogy nem látszott ki semmi.
Kiderült, Chris Pine is visszatér-e a Neveletlen hercegnő folytatásában
Kiderült, Chris Pine is visszatér-e a Neveletlen hercegnő folytatásában
Megszólalt a könyvek szerzője.
Lana Del Rey exének fáj, hogy mással van az énekesnő
Lana Del Rey exének fáj, hogy mással van az énekesnő
Clayton Johnson az érzéseiről beszélt.
Rihanna nagyon megváltozott, mióta anya lett
Rihanna nagyon megváltozott, mióta anya lett