Itt is elmondom, hogy nekem tetszett a befejezés. Nem lehet olyat alkotni, ami mindenkinek tetszik. Viszont nem értem az emberek miért örültek volna, ha Melissa A.D? Nem tudtak volna semmi jó háttérsztorit kitalálni. Meg alapból, a ki lehet A.D. kérdésre a legalapvetőbb válaszok Melissa, Wren, Lucas voltak. Alexre senki nem számított. Most új karakter ide vagy oda legalább mindenkit meglepett. Az pedig, hogy az indoka a féltékenység volt nem teljesen igaz. Egyrészt Charlotte haláláért akart bosszút állni. Szerintem jól ki lett találva ez az Angliában találkozik Wrennel megismeri Charlotte-ot stb. Troian játéka pedig szerintem még élvezhetőbbé tette ezt a leleplezést. Az a brit akcentus valami haláli volt, és nagyon tetszett ahogy alakította a kissé beteg Alex karakterét. Örülök, hogy Wren is többet szerepelt annak ellenére, hogy a végén gyémántként végezte

Kissé nekem is csalódást okozott, hogy majdnem az összes Spoby jelenetnél valóában Alex volt, de szeretett párosom szerencsére a végén ismét egymásra talált, úgy ahogy mindenki más

de azért egy igazi Spoby jelenetet még a végéről úgy hiányoltam. Mondjuk ahelyett, hogy a végére berakták azt a tök felesleges Addison barátnői jelenetet.
Ami számomra negatívum, hogy tényleg sok kérdésre nem kaptunk választ. Például megígérték, hogy megtudjuk az anyukák hogy szabadultak ki a pincéből, erre annyi volt, hogy Veronica talán megkérdezte, hogy emlékeztek hogyan jutottunk ki? Én meg ültem a tévé előtt és vártam, hogy elmondják, de nem. Emison ikerbabáit se értettem, nekem már túl sok ikerpár van, nem igaz, hogy nem volt nekik elég egy baba

Monát se értettem ott a végén, ez is csak újabb kérdéseket vet fel.
Összességében nekem tetszett, Troian pedig végre megkapja a kiérdemelt dicséreteket, mert fantasztikus színésznő már az eleje óta