Bejött a csel: Taylor Swift 1989-jára többen voltak kíváncsiak, mint Katy Perry Witnessére
2017. június 20. 07:49
|
|
idoneTimmy Tim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.20. Hozzászólás: 26336 Csatolások: 2440635 Azonosító: 180890 offline
|
Én is személy szerint inkább hallgatom Taylor lemezét, mint Katy új korongját. Én szeretem Katyt, de szerintem ez lett karrierjének egyik legrosszabb lemeze.
2017. június 20. 11:27
|
|
ToxyFoxyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.10.29. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 260565 offline
|
Személyes véleményem szerint Taylor lemeze azért van még mindíg felkapva,mert amikor azt kiadta, akkor Katy szüneten volt.
Én soha nem bírtam Taylort a szakítós dalaival együtt.
(Személyes vélemény,Taylor fanok ne húzzatok nyársra)
Én soha nem bírtam Taylort a szakítós dalaival együtt.
(Személyes vélemény,Taylor fanok ne húzzatok nyársra)
2017. június 20. 12:55
|
|
M. Safariúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.16. Hozzászólás: 92 Csatolások: 0 Azonosító: 122994 offline
|
Nekem az a véleményem, hogy Katy most eléggé mélyponton van lelkileg, mentálisan. Ezt a livestream-jéből szűrtem le. A lemeze se az igazi, pont ezen okok miatt. A másik, hogy eddig szeximbólumként viselkedett, de szegénynek ebből elege lett (teljesen megértem), levágatta a haját, bő ruhákat hord. Szeretne több lenni az emberek számára, mint két éneklő mell és egy csinos pofi.
Csak a mi világunkban a mentális problémákat, depressziót nem találjuk szexinek, inkább elfordulnak tőle az emberek. :/ És ez öngerjesztő folyamat, mert nem szeretik az emberek, ezért ő se magát, ...
Remélem, kicsit kivonul Katy a rivaldafényből és összeszedi magát. Nem kell a régi Katy, csak egy egészséges, büszke nő, aki feldolgozza a sérelmeit és erőt merít belőlük.
Hajrá Katy!
Csak a mi világunkban a mentális problémákat, depressziót nem találjuk szexinek, inkább elfordulnak tőle az emberek. :/ És ez öngerjesztő folyamat, mert nem szeretik az emberek, ezért ő se magát, ...
Remélem, kicsit kivonul Katy a rivaldafényből és összeszedi magát. Nem kell a régi Katy, csak egy egészséges, büszke nő, aki feldolgozza a sérelmeit és erőt merít belőlük.
2017. június 20. 13:46
|
katherine0813 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.18. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 250792 offline
|
Én megmondtam, hogy Taylor régi albumaira többen lesznek kíváncsiak, mint Katy újdonságára, de mindenki lehurrogott engem a korábbi cikkek alatt ezzel kapcsolatban, hogy úgyse fog sikerülni Taylornak. Hát de, haha
2017. június 20. 13:51
|
|
diamondflowervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.03. Hozzászólás: 102 Csatolások: 0 Azonosító: 195288 offline
|
Sosem voltam különösebben oda Katy-ért.Van pár dala,amit szeretek,de soha nem tartottam magam a rajongójának.Amúgy a Witness szerintem semmivel sem rosszabb,mint a korábbi munkái,csak valamiért ezt nem tudta úgy eladni.Talán az image-váltás,ki tudja..... Dr.Luke hiánya viszont valóban érezhető.Mint embert elítélem,de mint producer igenis tudta a dolgát.Katy legsikeresebb dalai közül is szinte mindegyik az ő nevéhez köthető. Taylor,nos.Számomra ő az egyik legirritálóbb híresség.Elismerem,hogy van pár jó dala és az említett lemeze is egész jó.De még ez sem feledteti azt,hogy milyen egy álszent,kétszínű,képmutató dög,még a szeme sem áll jól.Szinte havonta új pasija van,akikkel egy ideig elszórakozik,majd miután rajuk un,szépen kidobja őket,és ír róluk egy dalt.Az egész karrierje erre van építve.
2017. június 20. 15:11
A Witness valóban egy melléfogás. Én személy szerint imádom, igazi retrós synthwave jellegű zene, csakhogy egyetlen sláger van rajta, az pedig már kifutott, mire megjelent az album.
2017. június 21. 22:40
|
|
ArianaGrandeforeverPotterhead (͡° ͜ʖ ͡°) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 987 Csatolások: 42 Azonosító: 246896 offline
|
mekkora csel.. Amúgy milyen óvodás szint ez már?
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: