A Modern család 19 éves sztárjának nagyon bejön az új divat, de retteg a fájdalomtól.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ariel Winter is beállna a sorba! Mellbimbó piercingre vágyik a színésznő
2017. június 14. 09:47
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. június 14. 11:13
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
Hú az király.
2017. június 14. 13:51
|
katherine0813 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.18. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 250792 offline
|
Én se szeretem a piercingeket, de mindenkinek a saját döntése, ha neki az tetszik, akkor hadd csináltasson már bakker. Sokan vélekednek így a tetoválásról meg a fülbevalóról, hajfestésről stb. Mindenkinek a maga döntése mit csinál...
2017. június 14. 14:59
|
|
LollyPoop |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.03.08. Hozzászólás: 943 Csatolások: 0 Azonosító: 262892 offline
|
Altatás? Az önmagában is elég veszélyes, ráadásul ahhoz aneszteziológus végzettség kell (és őszintén szólva erősen kétlem, hogy a piercinget készítő embernek lenne ilyen végzettsége és/vagy engedélye)
2017. június 14. 15:51
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
mindenkinek saját döntése mit csinál magával, de én ezt az altatást eléggé túlzásnak érzem, manapság amúgy elég divat pc lett vagy csak eddig nem mutogatták annyira.
2017. június 14. 16:01
ez az ő saját döntése, és szerintem marhára nincs senkinek joga beleszólni. ha meg szeretné csinálni, csinálja. én is szeretnék majd valamikor például orrpiercinget, és én is rettenetesen félek a fájdalomtól. nem nagy dolog, és meg kéne tanulni végre pár embernek azt elfogadás fogalmát, mert látom, sokak nincsenek vele tisztában.
2017. június 14. 16:41
|
katherine0813 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.18. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 250792 offline
|
Komolyan mindenki képes fennakadni azon, hogy milyen gáz már, hogy altatást kér? Annyira nyilvánvaló, hogy csak viccel. Én is tetováltatáskor legszívesebben elaltattattam volna magamat, kérdeztem is poénból a srácot, érdekes neki rögtön leesett, hogy viccelek...
Valószínűleg tisztában van azzal, hogy ilyenkor nem lehet altatást kérni, nem kell itt jönni a körmönfont mondatokkal (LollyPoop)...
Valószínűleg tisztában van azzal, hogy ilyenkor nem lehet altatást kérni, nem kell itt jönni a körmönfont mondatokkal (LollyPoop)...
2017. június 14. 18:03
|
|
LollyPoop |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.03.08. Hozzászólás: 943 Csatolások: 0 Azonosító: 262892 offline
|
@katherine0813: akinek ez körmönfont mondat volt, az inkább húzzon vissza általános iskolába...
Az meg oké, hogy viccelt, de nála annyira kilóg a lóláb, hogy csak az aktuális divathullám miatt akarja megcsináltatni, hogy így a nyivákolása teljesen nevetségessé teszi (és nem humorossá)
Az meg oké, hogy viccelt, de nála annyira kilóg a lóláb, hogy csak az aktuális divathullám miatt akarja megcsináltatni, hogy így a nyivákolása teljesen nevetségessé teszi (és nem humorossá)
2017. július 16. 09:03
|
|
Enn13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.23. Hozzászólás: 78 Csatolások: 0 Azonosító: 255834 offline
|
Katherine0813 valószínűleg azért nem esett le az embereknek h viccel (ha viccelt) mert írásban nem jön úgy át az írónia, mivel azt csak hangsúlyból és egyéb külső tényezőkből lehet észrevenni
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.

0 felhasználónak tetszik: