A Modern család 19 éves sztárjának nagyon bejön az új divat, de retteg a fájdalomtól.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ariel Winter is beállna a sorba! Mellbimbó piercingre vágyik a színésznő
2017. június 14. 09:47
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. június 14. 11:13
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
Hú az király.
2017. június 14. 13:51
|
katherine0813 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.18. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 250792 offline
|
Én se szeretem a piercingeket, de mindenkinek a saját döntése, ha neki az tetszik, akkor hadd csináltasson már bakker. Sokan vélekednek így a tetoválásról meg a fülbevalóról, hajfestésről stb. Mindenkinek a maga döntése mit csinál...
2017. június 14. 14:59
|
|
LollyPoop |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.03.08. Hozzászólás: 943 Csatolások: 0 Azonosító: 262892 offline
|
Altatás? Az önmagában is elég veszélyes, ráadásul ahhoz aneszteziológus végzettség kell (és őszintén szólva erősen kétlem, hogy a piercinget készítő embernek lenne ilyen végzettsége és/vagy engedélye)
2017. június 14. 15:51
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
mindenkinek saját döntése mit csinál magával, de én ezt az altatást eléggé túlzásnak érzem, manapság amúgy elég divat pc lett vagy csak eddig nem mutogatták annyira.
2017. június 14. 16:01
ez az ő saját döntése, és szerintem marhára nincs senkinek joga beleszólni. ha meg szeretné csinálni, csinálja. én is szeretnék majd valamikor például orrpiercinget, és én is rettenetesen félek a fájdalomtól. nem nagy dolog, és meg kéne tanulni végre pár embernek azt elfogadás fogalmát, mert látom, sokak nincsenek vele tisztában.
2017. június 14. 16:41
|
katherine0813 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.18. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 250792 offline
|
Komolyan mindenki képes fennakadni azon, hogy milyen gáz már, hogy altatást kér? Annyira nyilvánvaló, hogy csak viccel. Én is tetováltatáskor legszívesebben elaltattattam volna magamat, kérdeztem is poénból a srácot, érdekes neki rögtön leesett, hogy viccelek...
Valószínűleg tisztában van azzal, hogy ilyenkor nem lehet altatást kérni, nem kell itt jönni a körmönfont mondatokkal (LollyPoop)...
Valószínűleg tisztában van azzal, hogy ilyenkor nem lehet altatást kérni, nem kell itt jönni a körmönfont mondatokkal (LollyPoop)...
2017. június 14. 18:03
|
|
LollyPoop |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.03.08. Hozzászólás: 943 Csatolások: 0 Azonosító: 262892 offline
|
@katherine0813: akinek ez körmönfont mondat volt, az inkább húzzon vissza általános iskolába...
Az meg oké, hogy viccelt, de nála annyira kilóg a lóláb, hogy csak az aktuális divathullám miatt akarja megcsináltatni, hogy így a nyivákolása teljesen nevetségessé teszi (és nem humorossá)
Az meg oké, hogy viccelt, de nála annyira kilóg a lóláb, hogy csak az aktuális divathullám miatt akarja megcsináltatni, hogy így a nyivákolása teljesen nevetségessé teszi (és nem humorossá)
2017. július 16. 09:03
|
|
Enn13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.23. Hozzászólás: 78 Csatolások: 0 Azonosító: 255834 offline
|
Katherine0813 valószínűleg azért nem esett le az embereknek h viccel (ha viccelt) mert írásban nem jön úgy át az írónia, mivel azt csak hangsúlyból és egyéb külső tényezőkből lehet észrevenni
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!

0 felhasználónak tetszik: