Starity

Bella Thorne ismét a Snapchaten meztelenkedett – fotók

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. június 04. 06:57 #21
Medeah.
Medeah.
ᴘʀᴇᴛᴛʏ ᴅᴇᴀᴅ ᴘᴏᴇᴛ

Státusz"girls support girls" no i only support nice girls
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2533
Csatolások: 656
Azonosító: 264638
Idézet (Moxies @ 2017.06.02. 12:56)
Mintha az egyik volt osztálytársamat látnám...

Én is... rohog.gif
2017. június 04. 11:59 #22
Lisanne
Lisanne
injeolmi <3

Státuszcho miyeon loveland
Hozzászólás: 11007
Csatolások: 2193
Azonosító: 252651
Nem lehetne hogy legalabb egy hetig ne kevernenk rola a szart? Nagyon kezdem unni, hogy amiert a cikkirok nem kedvelik Bellat, lehordjak mindenfele szarnak, kozbe az egyik legnormalisabb ember, akirol valaha hallottam. Meg mi az, hogy arrol is cikket ir, hogy egy snapchat videoban nincs rajta melltarto? Konyorgom, Kim Kardasian, Kylie es Kendall Jenner, vagy a Hadid testvereknek, de meg Palvin Barbinak is tobb a botranya, mint neki, de persze, megint o a rossz, miert is ne.
Nem szeretem ismetelgetni onmagam, de nagyon jo lenne, ha massal szorakoznanak a cikkirok. Kossz.
2017. június 04. 12:04 #23
- törölt felhasználó -    
Idézet (Lisanne @ 2017.06.04. 11:59)
Nem lehetne hogy legalabb egy hetig ne kevernenk rola a szart? Nagyon kezdem unni, hogy amiert a cikkirok nem kedvelik Bellat, lehordjak mindenfele szarnak, kozbe az egyik legnormalisabb ember, akirol valaha hallottam. Meg mi az, hogy arrol is cikket ir, hogy egy snapchat videoban nincs rajta melltarto? Konyorgom, Kim Kardasian, Kylie es Kendall Jenner, vagy a Hadid testvereknek, de meg Palvin Barbinak is tobb a botranya, mint neki, de persze, megint o a rossz, miert is ne.
Nem szeretem ismetelgetni onmagam, de nagyon jo lenne, ha massal szorakoznanak a cikkirok. Kossz.

Sajnos vagy nem sajnos már ezek is hírértéknek számítanak, arról pedig egyáltalán nem a cikkírók tehetnek, hogy ilyen irányba megy az újságírás.
Ami pedig Bellát illeti, nem olyan jó ember, mint amilyennek te hiszed, de ez csak egy személyes vélemény. Szerintem direkt hívja fel magára a figyelmet, régen egyáltalán nem ilyen volt és az rendben van, hogy az emberek változnak meg minden, de azért kérlek. rolleyes.gif Szánalmas erőlködésnek tűnik, amit csinál.
2017. június 04. 12:10 #24
Lisanne
Lisanne
injeolmi <3

Státuszcho miyeon loveland
Hozzászólás: 11007
Csatolások: 2193
Azonosító: 252651
Idézet (helloblaze @ 2017.06.04. 12:04)
Sajnos vagy nem sajnos már ezek is hírértéknek számítanak, arról pedig egyáltalán nem a cikkírók tehetnek, hogy ilyen irányba megy az újságírás.
Ami pedig Bellát illeti, nem olyan jó ember, mint amilyennek te hiszed, de ez csak egy személyes vélemény. Szerintem direkt hívja fel magára a figyelmet, régen egyáltalán nem ilyen volt és az rendben van, hogy az emberek változnak meg minden, de azért kérlek. rolleyes.gif Szánalmas erőlködésnek tűnik, amit csinál.

Izlesek es pofonok, en ezt ertem, de nem kellene minden masodik megmozdulasarol cikket irni, egyeni velemeny. rolleyes.gif
2017. június 04. 14:12 #25
- törölt felhasználó -    
Remélem, hogy Gregg mellett Bella egy kicsit visszavesz a kompromitáló felvételekből újra.
2017. június 06. 19:37 #26
Emi21
Emi21
új tag
Hozzászólás: 47
Csatolások: 0
Azonosító: 264401
Hát elég gáz, hogy már szegény lány ilyen videókkal próbája felhívni magára a figyelmet!
Sok sikert kívánok nekik a kapcsolat újra próbálásához, remélem, hogy most sikerül. És reménykedem, hogy Greggnek sikerül a terve!! Sokáig!:*
2017. június 06. 20:20 #27
Rebu
Rebu

Státusz7 év után az oldalon azt kívánom, bár visszanézhetném az összes bemutatkozásomat
Hozzászólás: 552
Csatolások: 20
Azonosító: 131974
Miley Cyrus kettő.
2017. június 12. 16:02 #28
Picy
Picy

Státuszlast night was the last time of my past life
Hozzászólás: 1039
Csatolások: 0
Azonosító: 261338
Lisanne írta:

egy ismeretlen válasza: Sajnos vagy nem sajnos már ezek is hírértéknek számítanak, arról pedig egyáltalán nem a cikkírók tehetnek, hogy ilyen irányba megy az újságírás.

egyetértek, ezt már egyszer én is írtam. Bella viselkedik, úgy ahogy, a cikkírók egyáltalán nem tüntetik fel rossz színben. most hiába írna róla jót, az pedig meg nem lenne igaz. pardon.gif
2017. június 13. 00:19 #29
Florahh
Florahh
~ρяเи¢εss*~

StátuszMindent akarok én...♥♪
Hozzászólás: 4619
Csatolások: 71
Azonosító: 129076
De azért jól nyomja minden héten van valami.. vicc biggrin.gif
2017. június 13. 16:05 #30
- törölt felhasználó -