A 19 éves színésznő magáról – illetve ruhái hiányáról – megfeledkezve pózolt rajongóinak.
A teljes cikkhez kattints ide!
Bella Thorne ismét a Snapchaten meztelenkedett – fotók
2017. június 02. 11:14
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. június 02. 12:29
Ennek a nőnek olyan tenyérbemászó feje van, hogy az hihetetlen.
2017. június 02. 13:23
|
|
Maiko |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.27. Hozzászólás: 1722 Csatolások: 2 Azonosító: 261082 offline
|
Már hányszor törölte utólag a saját posztját? Valami baj tényleg lehet vele. Viszont ez a kép éppenséggel nem olyan durva, mint amilyenre számítottam. Ha valóban újra együtt van az exével, az hátha jó hatással lesz rá.
2017. június 02. 14:15
Szegény Gregg...én a helyében kicsit cikinek érezném ha ilyen párom lenne, mint Bella.
2017. június 02. 17:03
|
|
ElinaClauúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.02.20. Hozzászólás: 60 Csatolások: 0 Azonosító: 262587 offline
|
Istenem...hogy tud valaki ilyen szánalmas és undorító lenni mint ez a Bellácska? Másik dolog,Gregg...ritka hülye ez a csávó. Nem tud találni magának egy normális lányt? Nem ez a ribi az egyetlen nő a földön hát akkor meg? Jah, mert szereti? Mit lehet szeretni egy magamutogató ribiben? Remélem egyszer észhez tér a pasi és ott hagyja a búsba.
2017. június 02. 20:14
|
|
MyOpinionúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.03.23. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 263207 offline
|
Anyám, miért kell ezt a csajt mutogatni? Valami nem 100 vele, vagy drogos, vagy depressziós, vagy csak simán egy lotyó, én nem tudom, nem is érdekel, de saját magát járatja le. Hogy viselkedhet egy nő így? Azért a csávót sem értem, hogy nem érzi ezt cikinek? És hogy lehet ilyen hülye, hogy visszamegy hozzá? Szerelem ide vagy oda, kéne a fenének ez a csaj. Hol a józan ész?
2017. június 03. 07:59
Istenem...es ezutan majd az lesz hogy kiderul hogy Greg megsem jott vele ossze.
2017. június 03. 13:00
Ez a csaj látszik, hogy egyre normálatlanabb lesz. Jó lenne, ha egyszer felnőne, és rájönne, hogy hogy viselkedik, mert ez már undorító, amit művel. A helyébe úgy szégyellném magam. Menjen és kezeltesse magát. Ha Greg helyébe lennék, én nem foglalkoznék ezek után vele.
2017. június 03. 15:51
Gyerekek, ez nem egy (felnőtt és érett) nő, hanem csak egy (meggondolatlan, feltűnési viszketegségben szenvedő) kislány, ne vegyük már komolyan. xD
2017. június 04. 01:52
Vagy beteg vagy szed valamit, mert ijesztően drasztikus különbség van az arckifejezése és a szemei csillogása között a botrányos és normális fotóin.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: