Másokkal megosztani az otthonod nem mindig olyan egyszerű, mint azt Hollywoodban mutatni próbálják.
A teljes cikkhez kattints ide!
5 hazugság, amivel a szitkomokban találkozhatunk az albérletekkel kapcsolatban
2017. május 30. 11:43
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. május 30. 16:16
Nagyon jó cikk lett, de néhány ponttal vitatkoznék. Elsősorban az, hogy az Agymenőkben azért nem valószínű a pénzügyi probléma, mert mind a négyen fizikusok és egyetemen dolgoznak. Amerikában egy egyetemi kutató elképesztő pénzeket is tud keresni, így az anyagi gondjaik nem lennének okvetlenül hitelesek. A többi sorozattal nem vagyok annyira tisztában, azokról nem tudok vitatkozni. Plusz még annyi, hogy ezek a sorozatok nem feltétlen akarnak valósághűek lenni, egyszerűen egy szürreális világot tárnak elénk, fantasy elemek nélkül. Ennek ellenére a cikk zseniális, nagyon tetszett, öröm volt olvasni.
2017. május 30. 17:19
|
|
Zsuzsy93 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 944 Csatolások: 2 Azonosító: 175845 offline
|
Én pont azt nem értem az Agymenőkben, hogy miért laknak/laktak együtt egy bérházban. Abból az egyetemi tudós fizetésből mindegyiknek telne egy nagy kertes házra simán. De persze, akkor nem is lenne ez a sorozat, az a sorozat...
2017. május 30. 19:37
A Jóbarátokban többször is említést tettek az anyagi nehézségekről, nem csak Monicáék, de Joeyék részéről is.
Az első ponthoz tehát ha ezért lett beszúrva a kép, mert arra a sorozatra (is) kíván reprezentálni, akkor ott pont nem helytálló.
2017. május 30. 21:10
|
|
luvmystylesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.26. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 259968 offline
|
Nálunk nem életszerű, hogy az utcán jó állapotú bútorokat lehet találni, de az USA-ban annál inkább. Amikor kint voltam Los Angelesben nem egy helyen láttam teljesen jó bútorokat az utcára kipakolva.
Ha megunják vagy csak nem tudják eladni, akkor egyszerűen kiteszik az utcára, aztán akinek kell, az elviszi.
2017. július 01. 13:06
Valójában Egerben rengeteg jó állapotban lévő bútort lehet találni, régóta szemezek már egy fotellal a bokrok között, de túl messzire kéne vinni.. Viszont az osztálytermünk teli van ilyen bútorokkal, valamint a suli is.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: