Starity

Bréking! Megható levelet írt Ariana Grande – hamarosan visszatér Manchesterbe

4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. május 28. 11:57 #61
Uncharted
Uncharted
Ps gamer
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 2058
Csatolások: 0
Azonosító: 210588
Ez nehéz döntés lehetett neki,de jól döntött szerintem.
2017. május 28. 14:08 #62
anzi7
anzi7
Mrs. Tomlinson
Hozzászólás: 4240
Csatolások: 9
Azonosító: 191626
Inkább nem is válaszolok az olyan kommentekre mint Lambikáé vagy Keviné, hiszen ezzel csak azt mutatták meg, mennyire kicsik még és éretlenek ahhoz,hogy felfogják és reálisan lássák a helyzetet! Ezért nem hibáztatom őket és nem is szidom, egyszer majd felnőnek és ráeszmélnek,hogy nem úgy működik a világ,ahogyan az eddigi kis eszükkel gondolták!
Ariana nem tudja feltámasztani a gyerekeket, nem mindenható de úgy gondolom,hogy mindent megtesz amit csak a jelenlegi helyzetben tud! Sosem szerettem és nem is fogom, de becsülöm a helytállását!
2 felhasználónak tetszik: Harmoni, madeleine.
2017. május 28. 14:44 #63
- törölt felhasználó -    
meghajolo.gif Ariana tényleg csodás lány.
2017. május 28. 19:51 #64
Selena Gomez 199
Selena Gomez 199
ari

Státusznot your bae
Hozzászólás: 2003
Csatolások: 9
Azonosító: 168601
Szerintem nagy bátorság kell ahhoz hogy visszatérjen most amikor még friss a "seb". Egy ilyen dolgot nem hever ki az ember ilyen kevés idő alatt, tuti hogy Ariana még mindig sokk alatt van, azonkívül biztos fél, hiszen semmi garancia nem volt arra hogy ő nem sebesül meg. Nagyon bátor és aranyszívű, minden tiszteletem az övé❤
2017. május 29. 16:26 #65
Kevin
Kevin
új tag
Hozzászólás: 28
Azonosító: 126718
1-2 tizenéves tinilány kommentje nagyon szánalmas:DD ki gondoltam volna hogy robbantanak? Terrorveszély van természetes dolog hogy a sztár éppsége miatti is átkutatják az arr megbízott emberek a bekivánkozó embereket... Ariana csucs nagyon meghalt 22 ember miatta mert a csapata nem volt kepes rendesen vegezni a munkajat... Az hogy ki mennyire ertelmes meg mit tett le asztalra hogy lehet igy emgitelni? 1-2 tinilanyt innent megneznek eloben mire tsrtja magat olyna nagyra meglepodne par ember en miket tudok flemztatni sztem foleg a karrieremben es stb ahol az eszemmel remekelek... Menjetek csak ariana koncertre meghalni akkor benne is van a nevebe dangerous woman tour nem veletlen biggrin.gifD ertelmes ember tudja mikor hagyja a sotetekkel a beszedet en most teszeo na puszi nektek:D
2017. május 31. 21:49 #66
MissBlack2
MissBlack2
új tag
Hozzászólás: 9
Azonosító: 248376
Najó. Én nem értelek titeket. Én nem vagyok se rajongó, se ilyen zenét nem hallgatok. DE! Mit tehetne még? Ariana nem tehet arról, hogy az egyik biztonsági őr elhitte hogy a terrorista apukának adva ki magát bemegy és robbant. Viszont ahogy azt mindenki láthatja, mindent megtesz ami tőle telik. Igen, a temetés kifizetése nem hozza vissza a gyerekeket/szülőket. Igen, a pénztől nem javul semmi. De mit tehetne még? Nem rendelkezik feltámasztó képességekkel, és ez is jobb mint a semmi. Mert ha meg nem csinált volna semmit, ha nem ajánlaná fel a temetés költségét meg a jótékonysági koncertet akkor meg az lenne a baj. Próbáljátok már a helyzetébe képzelni magatokat. Kisgyerekek és nem olyan kicsi gyerekekis elmentek a koncertjére. És meghalt ott a koncertje, az ő koncertje után 22 ember és rengetegen megsérültek,Ti hogy éreznétek magatokat?! Mit tennétek, amit ő nem tett meg?
1 felhasználónak tetszik: Harmoni
2017. június 02. 23:10 #67
Syn.Is.My.Sin
Syn.Is.My.Sin
új tag

Státuszmy name is Bond. Covalent Bond.
Hozzászólás: 83
Azonosító: 152756
Kevin szerintem te ne az eszeddel, hanem előbb a helyesírásoddal próbálj meg remekelni...
1 felhasználónak tetszik: Harmoni
2017. június 02. 23:17 #68
Syn.Is.My.Sin
Syn.Is.My.Sin
új tag

Státuszmy name is Bond. Covalent Bond.
Hozzászólás: 83
Azonosító: 152756
anzi7, szerintem nem kéne ennyire leszólnod Lambika kommentjét. lehet, hogy igaza van, az is lehet, hogy nem, de az tény, hogy az ilyeneket elsősorban tényleg a menedzserek szokták sulykolni. add hozzá, hogy ennyi idő nem elég egy ilyen trauma kiheverésére, plusz még azt, hogy érdekes módon "kiszivárogtak" a fotók, amiken Ariana önzetlenül "segít" (sokkal inkább beszélget) a sérültekkel, és akkor mit kapsz? azt, hogy valószínűleg valóban csak egy marketingfogás az egész. ez nyilván nem jelenti, hogy Ariana nem tette volna meg ezt magától, de hasznot mindenképpen húznak belőle. ahogy te mondtad, "fel kell nőni, hogy átlásd az összefüggéseket, és rájöjj, hogy a világ nem úgy működik, ahogy gondolod". egy kicsit te is elfogult vagy Arianával.
2017. június 04. 09:09 #69
- törölt felhasználó -    
Aki még nem látta volna, nézze meg Ariana instagram oldalán a legújabb posztjait. Nagyon aranyos volt tőle, hogy meglátogatta a rajongóit. heart.gif
4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok