Bréking! Megható levelet írt Ariana Grande – hamarosan visszatér Manchesterbe
2017. május 27. 00:04
|
bsz.andreavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.10.04. Hozzászólás: 230 Csatolások: 0 Azonosító: 260145 offline
|
Gyönyörű és nagyon igaz, amit írt. RIP az áldozatoknak és részvétem az örökre megcsonkult családoknak. Eképzelni is szörnyű, hogy mit élhetnek át azok, akikkel közölték; holtan találták valamelyik szerettüket. De nem értem, hogy egy ekkora kaliberű koncertre hogy sétálhatott be bárki is egy szöges bombával. Borzalmas. :'( De tiszta szívemből remélem, hogy a pokol legmélyén ro*ad meg az a szemétláda ,aki ezt tette. Ariana hozzáállása a helyzethez pedig példaértékű.
2017. május 27. 00:27
Én azon vagyok nagyon elképedve, hogy sokan még ezek után is képesek őt utálni, szidni. Én se szimpatizálok a mostani zenéjével, stílusával, bár a régi albumjai tetszenek. Viszont ez a bejegyzése nagyon meghatott, és remélem, hogy sikerrel fog járni a koncert. Borzasztó lehet az áldozatok családjainak, és Ariana-nak, semmi esetre sem szeretnék a helyükbe kerülni.
2017. május 27. 07:23
Úristwn ! Annyira imádom Ariana-t !
Nyugodjanak Bekében !
Nyugodjanak Bekében !
2017. május 27. 07:25
Büszke vagyoi Arianara. Nagyon kedves tőle a levél is, és az is hogy visszatér Manchesterbe
2017. május 27. 07:26
Úristen, be is könnyeztem.
Na ő igen, egy csodás példakép
2017. május 27. 07:27
nem vagyok már kb. 1 éve Arianator, de úgy érzem, most bánom, hogy 'otthagytam' a fandomot.. Ariana egy hatalmas példakép, és mindig is az marad. Nagyon büszke vagyok rád Ari!
2017. május 27. 07:48
|
|
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline
|
Nagyon rendes, és szép dolog tőle, hogy ilyet tesz, tényleg nagy kedvesség a részéről. Tényleg borzasztó, hogy mik mennek mostanság, és a legrosszabb az, hogy pont egy ilyen neves ember koncertjén kellett ezt csinálni. Az ember szórakozni megy oda. Szörnyű..
2017. május 27. 07:49
|
|
Britney Spears FunFuck you |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 0 Azonosító: 192261 offline
|
Édes Istenem
szóhoz sem jutok, ez annyira megható volt. De édes
Aranyból van a szíve, egy igazi angyal.
Imádom <333
2017. május 27. 07:56
|
|
Rusher Girl 007 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.13. Hozzászólás: 769 Csatolások: 0 Azonosító: 246453 offline
|
nagyon kedves annyira imádom
tényleg egy angyal.
2017. május 27. 08:09
|
|
Rozikaaaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.24. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 250940 offline
|
Nem találom a szavakat. Be kell valljam, megkönnyeztem a történteket már akkor, amikor történt a tragédia. Ez a cikk elolvasása után pedig méginkább felnézek Ariana-ra.
2017. május 27. 08:22
|
|
Azimvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.05. Hozzászólás: 222 Csatolások: 0 Azonosító: 218672 offline
|
Mielőtt letámadnának a rajongók, hangsúlyozom, nem feltételezem, csak remélem, hogy nem a menedzserek rágták csak a szájába ezt a szép szöveget, hogy a bevérelkiesés elkerülése érdekében folytassa a turnét, hanem valóban ilyen retorikai készségekkel rendelkezik és egyetért minden szóval.
2017. május 27. 08:32
|
|
Tamcsy2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 587 Csatolások: 0 Azonosító: 255514 offline
|
Nem egy fan vagyok, úgyhogy nem szoktam vele elfogult lenni, de ez tényleg nagyon kedves amit írt. Nagyon megható az is, ami a 8 éves kislányt elveszítő apuka boltja előtt volt, nagyon megindító ❤
2017. május 27. 09:46
Gyönyörű ez az üzenet. Igazán példaértékű az, ahogy Ariana ebben a helyzetben viselkedik. Nagyon szép tőle a jótékonysági koncert gondolata, örülök neki, hogy összefogásra buzdítja az embereket. <3
2017. május 27. 09:54
|
|
Binci |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.07. Hozzászólás: 753 Csatolások: 0 Azonosító: 234227 offline
|
Most mondja valaki hogy Ariana egy hisztis liba aki leszarja a rajongóit.
Imádom. Gyönyörű sorok tőle. Remélem mindenki hamarosan felépül egyaránt a gyászból és fizikailag is.
Imádom. Gyönyörű sorok tőle. Remélem mindenki hamarosan felépül egyaránt a gyászból és fizikailag is.
2017. május 27. 10:51
Nem vagyok annyira Arianator, de tényleg aranyszíve van, hihetetlen ez a lány
2017. május 27. 10:53
|
|
beautifunnyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.23. Hozzászólás: 87 Csatolások: 0 Azonosító: 263889 offline
|
♥♥♥ Annyira rendes tőle, látni hogy imádja a rajongóit, és értük teszi ezt ez egészet!!
Megkönnyeztem, megható tényleg ez a levél.
Na én ezt nevezem "Hírnek". ♥♥♥♥
Na én ezt nevezem "Hírnek". ♥♥♥♥
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: