A 19 éves makeup-mogul hamarosan képernyőre kerülő műsora, a Life of Kylie előzetesében beszélt arról, mennyire félreismerik őt az emberek.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kylie Jenner: „Az emberek tévhitben élnek azzal kapcsolatban, ki vagyok”
2017. május 16. 14:57
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. május 16. 15:17
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
Egyre kevésbé színpatikus nekem Kylie, de erre kíváncsi vagyok
2017. május 16. 15:20
|
|
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline
|
Egyébként csak úgy halkan megjegyzem, abból él, hogy ne ismerjék az emberek az ő "igazi oldalát". Meg vagyok róla győződve hogy az amerikai tévénézőknek pontosan ez az oldala kell, mert ezen tudnak jót szórakozni... Azt is megsúgom, ha tényleg azt akarná, hogy az emberek megismerjék az igazi oldalát, nem lenne showja sem, mert a mű-Kylie mindig kelendőbb. Ennek a fake-image-nek köszönheti az egész "karrierét", legyen bármennyire is értelmetlen még egy önterápiás fos a televízióban, szóval nem értem minek panaszkodik folyamatosan...
2017. május 16. 15:21
Nem a sorozatban való előadott műhisztikért utálják, hanem azért, mert Kardashian
2017. május 16. 16:33
ha mondjuk nem így viselkedne, akkor talán kedvelnénk is.
2017. május 16. 17:59
nem mintha bárki kötelezte volna, hogy úgy viselkedjen, hogy aztán szégyenkeznie, magyarázkodnia kelljen miatta.
2017. május 18. 11:23
|
|
Coreline» FETISH « |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.11. Hozzászólás: 2240 Csatolások: 0 Azonosító: 256979 offline
|
Én mindenhonnan imádom,nekem semmit nem kell bizonyítania vagy hitegetnie
Tudom hogy jó ember és kész,lehet hogy plasztikázva van,és már lassan a csapból is ő folyik de nem ő tehet róla hogy a média ennyire felkapja minden egyes mozdulatát..
Tudom hogy jó ember és kész,lehet hogy plasztikázva van,és már lassan a csapból is ő folyik de nem ő tehet róla hogy a média ennyire felkapja minden egyes mozdulatát..
2017. május 20. 00:45
Mert azzal biztos jobban fogják becsülni az emberek és kevésbé tartják majd éretlen hiszti királynőnek, ha csinál egy saját műsort, amiben majd arról picsog, hogy mennyire nehéz az élete igazából és mennyire más, mint amilyennek gondolják
Ha valóban meg akarná mutatni az embereknek, hogy más, akkor nem nyavalyognia kéne és sajnáltatnia magát, hanem.... nem is tudom, mondjuk cselekedni és úgy viselkedni, ami alátámasztja, hogy "csak azért lett belőlem műnő, mert rút kiskacsaként nem láttam más kiutat, de amúgy nem vagyok én agyatlan cicababa".
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: