Magyarország a nyolcadik helyen végzett az Eurovíziós Dalfesztiválon
2017. május 14. 12:11
Teljes szívemből gratulálok, nagyon nagyon szurkoltam neki! Nem véletlenül került ki ő végül, lehet, hogy más bem ért volna el ennyit (gondoljunk Freddiere, akit mindenki imádott, mégsem ért el jó helyet). Gratulálok, Joci! ❤
2017. május 14. 12:50
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Gratulálok Jocinak, nagyon szép a nyolcadik hely! Nekem abszolúte bejött a produkciója, a színpadkép nagyon ott volt, és tetszett, hogy olyan érzelemdús volt az előadása. Azért érdekes volt a kontraszt, hogy a zsűrinek mennyire nem tetszett a dalunk, a közönségnek meg igen...
A nyertesről... nem értem
Egy dallam nem maradt meg bennem a dalából, annyira semmilyen volt. Őszintén nem vágom, hogy másokat mivel ragadott meg annyira. Azzal, hogy fura volt a pasas?
Nekem a bolgár srác volt a kedvencem egyébként, 17 éves, de milyen gyönyörű hangja van. Kár, hogy nem ő nyert :c
A nyertesről... nem értem
Nekem a bolgár srác volt a kedvencem egyébként, 17 éves, de milyen gyönyörű hangja van. Kár, hogy nem ő nyert :c
1 felhasználónak tetszik:
madeleine.
2017. május 14. 13:01
|
|
Sepia.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.30. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 257575 offline
|
Őszintén szólva nekem nem nyerte el a tetszésemet a portugál dal. Szerintem borzasztóan unalmas volt, az előadó olykor-olykor egy fogyatékos hatását keltette. Számomra egyébként az elejétől fogva nyilvánvaló volt, hogy ő fog nyerni, elvégre bárki aki egy ilyen, vagy egy hasonló dallal indul, az biztosan ott van az elsők között a szakmai zsűri rangsorán.
Joci helyezésével elégedett vagyok, bár szerintem kerülhettünk volna előrébb is.
Egyébként a döntőben viszonylag jó dalok voltak, mint például a norvég, és az olasz dal.
Olvasgattam a kommenteket és észre vettem, hogy Fehéroroszország dala említésre sem került, pedig nekem kifejezetten tetszett, és bár nem értettem belőle egy szót sem sugárzott belőlle a jókedv, ami magával ragadott.
Ezeken kívűl még tetszett a hollandok, a dánok, és a horvátok dala is, és persze ott van Moldova dala is, ami az egyik kedvencem lett az évben.
A sok jó dal mellett volt két csalódás is számomra. Az egyik Azerbajdzsán dala volt, aminek a stúdió változatát nagyon szerettem/szeretem, kár, hogy élőben elég sok hang rosszul jött ki az énekesnőnek, főleg a refrénben. A másik nagy csalódás Belgium volt. Ugyan az igaz erre a dalra is, mint azerbajdzsánéra: nagyon jó stúdió felvétel, de élőben látszott az énekesnőn, hogy izgult, ez pedig a dal rovására ment.
Amire szeretnék még kitérni, az Bulgária. Nem mondom, hogy rossz dal volt, de azt sem tudom megérteni mi volt benne olyan különleges. Mindenki mondja, hogy milyen jó, meg, hogy különleges, de én nem hallom azt a plusszt benne. Félrértés ne essék, nem azt mondom, hogy rossz a dal, vagy, hogy tehetségtelen az énekes, de számomra nem volt olyan kivételes a dal, olyan mint a többi lassú dal, amelyeket naponta hallassz a rádióban. Jónak jó, de túlértékelt. A többi dal amire nem tértem ki számomra mind átlagos volt: nem voltak rosszak, de kiemelkedőel sem.
Amit szeretnék még leírni, az a "szakmai zsűri" pontozásának igazságtalansága.
Igazából semmi gond nem lenne azzal, hogy van szakmai zsűri, és lepontozzák a produkciókat, de ez elment a másik irányba. A végén már teljesen kiszámítható volt a pontozás, legyen szó például a görög-ciprusi pontokról, vagy az ausztrál-angol pontozásról.
Szerintem ennel ilyen formában nincs helye a műsorban, és sűrgősen változtatni kéne rajta, vagy eltörölni az igazságos verseny érdekében.
Az utolsó dolog amit még leírnék az a "nagy ötössel" kapcsolatos.
Ugy vannak azok az országok (Spanyolo., Franciao., EgyesültKirályság, Olaszo., Németo.)+A rendező ország (idén Ukrajna) akik egyből a döntőbe jutnak. Szerintem ez borzasztó nagy igazságtalanság, ezt pedig a pontok is mutatják: elvégre idén az utolsó Spanyol o. lett, utolsó előtti Németo., és hátulról a harmadik pedig Ukrajna. Szerintem ezért semmi értelme egyből a döntőbe jutniuk, mert helyettük sok más jó dal kerülhetett volna be a döntőbe, gondolok itt Macedóniára, Szerbiára, vagy éppen Cseh országra
Joci helyezésével elégedett vagyok, bár szerintem kerülhettünk volna előrébb is.
Egyébként a döntőben viszonylag jó dalok voltak, mint például a norvég, és az olasz dal.
Olvasgattam a kommenteket és észre vettem, hogy Fehéroroszország dala említésre sem került, pedig nekem kifejezetten tetszett, és bár nem értettem belőle egy szót sem sugárzott belőlle a jókedv, ami magával ragadott.
Ezeken kívűl még tetszett a hollandok, a dánok, és a horvátok dala is, és persze ott van Moldova dala is, ami az egyik kedvencem lett az évben.
A sok jó dal mellett volt két csalódás is számomra. Az egyik Azerbajdzsán dala volt, aminek a stúdió változatát nagyon szerettem/szeretem, kár, hogy élőben elég sok hang rosszul jött ki az énekesnőnek, főleg a refrénben. A másik nagy csalódás Belgium volt. Ugyan az igaz erre a dalra is, mint azerbajdzsánéra: nagyon jó stúdió felvétel, de élőben látszott az énekesnőn, hogy izgult, ez pedig a dal rovására ment.
Amire szeretnék még kitérni, az Bulgária. Nem mondom, hogy rossz dal volt, de azt sem tudom megérteni mi volt benne olyan különleges. Mindenki mondja, hogy milyen jó, meg, hogy különleges, de én nem hallom azt a plusszt benne. Félrértés ne essék, nem azt mondom, hogy rossz a dal, vagy, hogy tehetségtelen az énekes, de számomra nem volt olyan kivételes a dal, olyan mint a többi lassú dal, amelyeket naponta hallassz a rádióban. Jónak jó, de túlértékelt. A többi dal amire nem tértem ki számomra mind átlagos volt: nem voltak rosszak, de kiemelkedőel sem.
Amit szeretnék még leírni, az a "szakmai zsűri" pontozásának igazságtalansága.
Igazából semmi gond nem lenne azzal, hogy van szakmai zsűri, és lepontozzák a produkciókat, de ez elment a másik irányba. A végén már teljesen kiszámítható volt a pontozás, legyen szó például a görög-ciprusi pontokról, vagy az ausztrál-angol pontozásról.
Szerintem ennel ilyen formában nincs helye a műsorban, és sűrgősen változtatni kéne rajta, vagy eltörölni az igazságos verseny érdekében.
Az utolsó dolog amit még leírnék az a "nagy ötössel" kapcsolatos.
Ugy vannak azok az országok (Spanyolo., Franciao., EgyesültKirályság, Olaszo., Németo.)+A rendező ország (idén Ukrajna) akik egyből a döntőbe jutnak. Szerintem ez borzasztó nagy igazságtalanság, ezt pedig a pontok is mutatják: elvégre idén az utolsó Spanyol o. lett, utolsó előtti Németo., és hátulról a harmadik pedig Ukrajna. Szerintem ezért semmi értelme egyből a döntőbe jutniuk, mert helyettük sok más jó dal kerülhetett volna be a döntőbe, gondolok itt Macedóniára, Szerbiára, vagy éppen Cseh országra
2017. május 14. 13:08
|
|
SmilingAnneúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.03. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 260704 offline
|
Gratulálok Jocinak! Szerintem nagyon jó helyezést ért el! ❤❤
A portugál dal nekem nem igaz ön tetszett. Kicsit unalmas volt. A bolgár dal sokkal jobb volt szerintem.
A portugál dal nekem nem igaz ön tetszett. Kicsit unalmas volt. A bolgár dal sokkal jobb volt szerintem.
2017. május 14. 13:47
|
|
Hushpushvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.30. Hozzászólás: 295 Csatolások: 0 Azonosító: 853 offline
|
Nagyszerű helyet ért el Joci, gratula neki. A győztes srác, valószínűleg azért nyert, mert két napja elterjedt a neten, hogy sajnos szívátültetésre vár, ez kiválthatta a szavazók és a zsűri szimpátiáját. Nekem személy szerint a Belgium tetszett nagyon, de hát ízlések és pofonok...
2017. május 14. 14:22
|
|
Kincsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.01.21. Hozzászólás: 339 Csatolások: 1 Azonosító: 262053 offline
|
Azthiszem sikerült rávenni magam, hogy csatlakozzak azok közé, akik leirták a véleményüket akármiről.
Kezdeném ott, hogy Joci sem érdemelt volna meg jobb helyet, nekem nagyon nem szimpatikus és egyáltalán nem tetszett a dala, se ahogy eléadta, tehetsége sem a legfényesebb, de végülis mivel Magyarországot képviselte, ezért gratulálnom kéne, de azthiszem ez most elmarad, mert akárki másat küldve is megállták volna ezt a helyet.
A portugál nyertes fiúról sincsen egyáltalán pozitiv véleményem, azt nem mondom, hogy nem volt jó, de nekem kicsit sem tetszett, aztán mindenki máshogy látja. Szerintem unalmas volt meg kevés tehetsége is van. Azok a fejek, amiket közben vágott, mindent vittek. Amikor elkezdte a dalt, én akaratlanul röhögni kezdtem, hogy ilyenek neveznek egy adott ország "képviselőjének". Viszont azt tényleg bevallom, hogy nagyon sok tőle tehetségtelenebb is volt.
Nekem a személyes kedvencem a bulgár fiú volt, elején nagyon szimpatikus volt már és lenyűgözött a hangja és a tehetsége, a korához képest. Ami még rögtön eszembe jutott róla, hogy a dalszöveg elképesztő, mert valljuk be nem minden 17 éves srác tudja ennyire kiönteni a lelkét pár sorba, szóval nekem abszolút ő volt a nyerő.
De ez scak az én véleményem róla.
Kezdeném ott, hogy Joci sem érdemelt volna meg jobb helyet, nekem nagyon nem szimpatikus és egyáltalán nem tetszett a dala, se ahogy eléadta, tehetsége sem a legfényesebb, de végülis mivel Magyarországot képviselte, ezért gratulálnom kéne, de azthiszem ez most elmarad, mert akárki másat küldve is megállták volna ezt a helyet.
A portugál nyertes fiúról sincsen egyáltalán pozitiv véleményem, azt nem mondom, hogy nem volt jó, de nekem kicsit sem tetszett, aztán mindenki máshogy látja. Szerintem unalmas volt meg kevés tehetsége is van. Azok a fejek, amiket közben vágott, mindent vittek. Amikor elkezdte a dalt, én akaratlanul röhögni kezdtem, hogy ilyenek neveznek egy adott ország "képviselőjének". Viszont azt tényleg bevallom, hogy nagyon sok tőle tehetségtelenebb is volt.
Nekem a személyes kedvencem a bulgár fiú volt, elején nagyon szimpatikus volt már és lenyűgözött a hangja és a tehetsége, a korához képest. Ami még rögtön eszembe jutott róla, hogy a dalszöveg elképesztő, mert valljuk be nem minden 17 éves srác tudja ennyire kiönteni a lelkét pár sorba, szóval nekem abszolút ő volt a nyerő.
De ez scak az én véleményem róla.
2017. május 14. 14:55
|
|
kuci100 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.23. Hozzászólás: 801 Csatolások: 0 Azonosító: 248788 offline
|
bohóc9:
A daláról nekem is a francia sanzon jutott eszembe, és amikor megnyerte ugye elénekelte a testvérével a dalt. Annak a lánynak a hangszíne szerintem egy kicsit hasonlít Edith Piaféra. Valamint kicsit musicales volt, nekem tetszett. Jocié nem volt tömegdal, érdekes, hogy ezt a szakmai zsűri nem értékelte, csak a közönség. Hatalmas gratula mindenkinek!
A daláról nekem is a francia sanzon jutott eszembe, és amikor megnyerte ugye elénekelte a testvérével a dalt. Annak a lánynak a hangszíne szerintem egy kicsit hasonlít Edith Piaféra. Valamint kicsit musicales volt, nekem tetszett. Jocié nem volt tömegdal, érdekes, hogy ezt a szakmai zsűri nem értékelte, csak a közönség. Hatalmas gratula mindenkinek!
2017. május 14. 16:06
|
|
Picy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.13. Hozzászólás: 1039 Csatolások: 0 Azonosító: 261338 offline
|
Joci volt a legjobb
egyébként nekem tetszik Joci dala, meg nem tudom miért piszkálják, szerintem a 8. hely nagyon jó, és az adásban tegnap azt mondták hogy ez most nagyon jó hely, jobb mint a tavalyi..
Portugáliáról annyit, hogy nem tudom mit ettek annyira rajta, nekem nagyon nem jött be... és mi is Portugáliának adtuk a 12 pontunkat.. szerintem Moldovának, vagy a Görögországnak kellett volna nyernie.
( ja meg persze nekünk
)
Románia meg az első tízben?
hát.. én nem tudom mi volt az az előadás, de más ország helyette kerülhetett volna a helyére..
Portugáliáról annyit, hogy nem tudom mit ettek annyira rajta, nekem nagyon nem jött be... és mi is Portugáliának adtuk a 12 pontunkat.. szerintem Moldovának, vagy a Görögországnak kellett volna nyernie.
Románia meg az első tízben?
2017. május 14. 16:20
Joci szerintem nagyon jól szerepelt, megérdemelte a 8.helyet sőt még jobbat is. A szakmai zsűri pontozását nem igazán értettem, hiszen annyi tehetséges előadó volt, de az általuk kialakított top 3 volt a legrosszabb. Bőven elég lenne, ha csak a közönség szavazhatna. Az a kis Justin Bieber hasonmás lett a második, a harmadik pedig Moldova lett, ami az első két helyezettnél százszor jobb volt. Hogy Belgium és Románia mit keres előttünk a rangsorban, azt nem tudom. A Belga lány szerintem tehetségtelen volt..
De hogy a portugál előadón mi tetszett mindenkinek...valaki ezt elárulhatná nekem.Mondjuk szerintem a srácnak szerintem valami fogyatékossága van ilyen viselkedéssel.. Bár a pár évvel ezelőtti szakállas nő után már semmin nem lepődök meg. Ennyi erővel Cyprus is nyerhetett volna, neki legalább pörgősebb volt a dala.
De hogy a portugál előadón mi tetszett mindenkinek...valaki ezt elárulhatná nekem.Mondjuk szerintem a srácnak szerintem valami fogyatékossága van ilyen viselkedéssel.. Bár a pár évvel ezelőtti szakállas nő után már semmin nem lepődök meg. Ennyi erővel Cyprus is nyerhetett volna, neki legalább pörgősebb volt a dala.
2017. május 14. 16:22
|
|
Majomka03pull the trigger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.17. Hozzászólás: 1397 Csatolások: 0 Azonosító: 202119 offline
|
Véleményem szerint abszolút nem volt győztes a portugál dal. Annak ellenére, hogy a csávó nagyon jól énekel a szám borzasztóan unalmas volt számomra A magyar dal azért volt különleges, hiszen lehetett érezni benne a szenvedélyt ahogyan Joci énekelte és alapvetően eltért az unalmas Eurovision daloktól. Én is a bolgár fiúnak drukkoltam mert a korához képes nagyon tehetséges és az a verseny csomó lehetőséget nyujhat neki.
De igazából az olaszok, románok, moldvaiak és hollandok dalai is tetszettek.
2017. május 14. 16:37
|
|
Direction Rajongo6Őszinte Egyéniség. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.06. Hozzászólás: 2150 Csatolások: 666 Azonosító: 218747 offline
|
Nekem unalmas volt a Portugál.
Számomra a nyerő Izraeli dal volt. Kár, hogy ennyire hátra került pedig jó dal volt.
Magyarország 8. hely-nek gratula.
Számomra a nyerő Izraeli dal volt. Kár, hogy ennyire hátra került pedig jó dal volt.
Magyarország 8. hely-nek gratula.
2017. május 14. 17:19
|
|
silenc#ALLFOR916 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 3549 Csatolások: 7784 Azonosító: 143058 offline
|
Gratulálok Pápai Jocinak a nagyszerű eredményhez és természetesen a többi versenyzőnek is!
Amúgy elég fura, hogy a szakmai zsűrinek mennyire nem tetszett a dalunk, viszont a közönségnek igen..
Azerbajdzsán, Moldova, Norvégia és Ciprus dala kimondottan tetszett, Horvátországé meg nagyon kreatív volt.
Azerbajdzsán, Moldova, Norvégia és Ciprus dala kimondottan tetszett, Horvátországé meg nagyon kreatív volt.
2017. május 14. 17:58
OTTVAAAAAN YAAAAAAY
Szívből gratulálok!!! Ettől sokkal-sokkal jobbat is érdemelt volna! A szakmai zsűri, mit ne mondjak, a fülén ült. Really? Portugália? Nem akarom én bántani, de most először, pár perce sikerült valamennyire élveznem azt a dalt, amit Salvador előadott, és azt is csak úgy, hogy Alexander Rybak felvett belőle egy covert
Egyedi, az hótziher, meg nagyon szép szövege van, de én nem adtam volna győzelmet érte. Amikor már láttam, hogy Magyarország esélytelen a nyerésre, Kristiannak kezdtem el veszettül szurkolni, de sajnos nem nyert, pedig ahszthamindhenit az a gyerek O.O
Volt egy néhány olyan ország még, akiket szívesen láttam volna az elején, pl. Franciaország, Egyesült Királyság, Észtország, San Marino (utóbbi kettő még a döntőig se jutott
). Mindenesetre az első tízben végezni hatalmas dolog, és Jocinak sikerült! Én nagyon büszke vagyok rá! Mindkét produkcióját láttam, és a hatás egyik alkalommal sem maradt el, ez az, ami igazán ünnepelte azt a bizonyos sokszínűséget, amit az idei verseny hangoztatott!
Szívből gratulálok!!! Ettől sokkal-sokkal jobbat is érdemelt volna! A szakmai zsűri, mit ne mondjak, a fülén ült. Really? Portugália? Nem akarom én bántani, de most először, pár perce sikerült valamennyire élveznem azt a dalt, amit Salvador előadott, és azt is csak úgy, hogy Alexander Rybak felvett belőle egy covert
Volt egy néhány olyan ország még, akiket szívesen láttam volna az elején, pl. Franciaország, Egyesült Királyság, Észtország, San Marino (utóbbi kettő még a döntőig se jutott
2017. május 14. 18:14
Most gondolom azt, hogy hogy lehet ilyen ízlése az embereknek, vagy nekem?
A portugál borzalmas volt, ezt szépen és tisztán kimerem mondani, a kinézetésről nem is beszélek, de maga a dal az előadónál is szörnyűbb volt, szerintem San Marino bejuthatott volna a döntőbe és a kár meg is nyerhette volna, a magyar se volt olyan rossz, mint ahogy én azt gondoltam még a Dalban, de hát könyörgök, a portugál? ez volt a legszörnyűbb, a lengyel se volt túl jó, de a portugál, anyám borogass, hogy lehetett az első?
2017. május 14. 18:58
|
|
Maiko |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.27. Hozzászólás: 1722 Csatolások: 2 Azonosító: 261082 offline
|
Nem szoktam ilyen versenyeket nézni, mert mindig bosszankodom, ha nem a kedvencem nyer, és az Eurovíziót se tartom mérvadónak, mert a nemzetiség tuti befolyásolja a végeredményt. A győztes dal nem rossz, ahogy most meghallgattam, és Joci dalával sincs bajom, de a daltól függetlenül is gratulálok, mert a 8. hely is szuper.
2017. május 14. 20:42
A napokban többször is meghallgattam a portugál dalt, de valahogy nem fogott meg (nyilván más a zenei stílusom is de ezt most tegyük félre) és az előadó is kifejezettem unszimpatikus volt. De amikor végén előadta a testvérével az nagyon tetszett. Ennek ellenére is úgy gondolom, hogy nagyon nem neki kellett volna nyerni. Különben pedig én kicsit furcsának tartom, hogy a szakmai zsűrinek ennyire tetszett :| Én is a bolgár srácnak szurkoltam, lehet mondani, hogy csak azért mert cuki meg ilyenek, dehát azért gondoljunk bele, hogy alig tizenhét évesen egy ilyen szintű eseményen egy ilyen szintű előadással fellépni az elképesztő teljesítmény. Imádtam a dalát betöltötte az egész helyszínt és még így tv-n keresztül is elképesztő volt. Plusz (itt jön fangirl tinilány kitörés) nagyon aranyos volt ahogy a produkciója végén megköszönte a támogatást. Bár Joci dala nem tetszett azért nagyon szurkoltam neki hisz magyarok vagyunk na. Gratulálok neki a 8. Helyhez ezt az eredményt teljesen reálisnak tartom. Mellesleg teljesen egyetértek azzal a hozzászólással (most sajnos nem találtam meg ki írta) amiben az volt leírva, hogy a szakmai része sajnos teljesen átment politikába, egyértelmű volt például, hogy Görög ország és Ciprus egymásnak adja a 12 pontot de az előbb említett hozzászólásban több példa is van. Alapvetően úgy gondolom, hogy nem ez volt a legjobb eurovízió sem előadók, sem megrendezés tekintetében de azért annak nagyon örülök, hogy a top 10-ben végeztük. Még így a végére annyit, hogy az egyik plusz előadás alatt felmászott a színpadra egy letolt gatyás ember és mennyire vicces, hogy konkrétan sehol nem beszélnek róla
Vigyázni kell az Eurovízió hírnevére.
2017. május 14. 21:24
Szerintem egèsz Magyarország büszke lehet Pápai Joci-ra..❤❤
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.