Starity

Magyarország a nyolcadik helyen végzett az Eurovíziós Dalfesztiválon

4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. május 14. 10:20 #21
- törölt felhasználó -    
Még a nyolcadik helyen is csodálkozok, gratulálok. biggrin.gif Nekem nem jött be a dalunk.
2017. május 14. 10:29 #22
rocknroller
rocknroller
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 1803
Csatolások: 0
Azonosító: 17168
Jó ez a 8. hely. A nyertes dal az no comment kategória azzal görcs gyerekkel.Nem értem ezt a 42 országos szavazást, hogy jön jön ez mindig ki hogy ugyanaz a 1-2-3 ország kapja a 8, 10, 12 pontokat meg ez a politikai gusztustalan szavazás. Bekéne vezetni 2 ország egymás után még véletlenül se adja ugyanannak a 12 pontját. Szerencse a nézői szavazatokkal feljöttünk meg alig kaptunk pár pontot az országoktól.
2017. május 14. 10:33 #23
- törölt felhasználó -    
A portugál volt a legagyibb.
2017. május 14. 10:35 #24
bohóc9
bohóc9
wor(k)shipper

Státuszbohoc9 még nem állította be a státuszát :P
Hozzászólás: 1330
Azonosító: 200672
Én vagyok itt a starityn az egyetlen, aki imádja a portugál csodabogarat? A dala valami meseszép, kicsit hasonlít a francia sanzonokra dallamában, megbolondítva a gyönyörű portugál nyelvvel. Nagyon tetszett, amit mondott, hogy a célja, hogy a valódi zenét népszerűsítse, de szerintem ez egy veszett ügy. Egyrészt az Eurovízió felhozatala rendszerint pop számokból áll, néha egy-egy rockosabb vagy éppen ilyen szimfonikusabb dal is megjelenik, de csak elvétve. És azért a pop számok között is található igazi zene, pl a holland lányok dala szerintem nagyszerű volt, meg a fehérorosz és a francia dal is nagyon tetszett, de nekem itt ki is fújt. Celebrate diversity? Röhögnöm kell. A sokszínűség és az Eurovízió olyan messze van egymástól, mint Makó Jeruzsálemtől. A számok fele teljesen egyforma.
A különlegesebb szekcióból az olaszok és a románok sikerét egyáltalán nem értem, mindkettő borzalmas volt.
Jocinak gratulálok, nagyon szép helyen végzett.
"Ismételten kitett magáért a ,,szakmai zsűri", hogy inkább ne nézzem a műsort, csupán a közönség öntött belém némi reményt. Szerintem már tényleg hanyagolni kéne ezt a szakmaiságot burkoltan, mert ennek semmi értelme, hogy a jó kapcsolatban álló országok mindig egymásra szavaznak. Annyira kiszámíthatóvá teszi a műsort és olyannak állítja be, mintha az országot és nem a dalt pontoznák."
ilus1996, én sem fogalmazhattam volna jobban.
1 felhasználónak tetszik: CandUs
2017. május 14. 10:48 #25
- törölt felhasználó -    
Csatlakozom a többséghez, én sem szívleltem túlzottan a portugál zenét, nem találtam különlegesnek, és szerintem nagyon unalmas volt, de a tőle ezerszer jobb dalok természetesen hátrébb végeztek. Nagyon tetszett a bolgár fiú dala, a hangjába - már ha mondhatnék ilyet - rendesen szerelmes vagyok, továbbá tetszett még az angolok, és a horvátok dala, utóbbit különösen imádtam, és meglepett, hogy ennyire hátul végzett, és az is, hogy pont Horvátország adott nekünk 12 pontot. laugh.gif

Gratulálok Jocinak, nagyszerű hely a nyolcadik, és így, sokadik hallásra már nincsen olyan hatalmas problémám a dalunkkal.:3
2017. május 14. 10:50 #26
Lambika
Lambika
Cseh Banán

Státuszoktóberes prágai mazochista drogos majom
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 6194
Csatolások: 363
Azonosító: 135613
Ez a portugál egy rakat fos volt, már amikor az elődöntőben láttam akkor egy szánalomhalmaznak tartottam a dalt és az előadóját is egyaránt. Azt gondoltam, hogy már az elődöntőben kiesik. Csak nyavalygott meg rángatózott mert amit ő csinált az nem zene. És megjátszotta a fogyatékost is. Irtó ratyi a gyerek
2017. május 14. 10:56 #27
Lambika
Lambika
Cseh Banán

Persze meg sem lepődöm hogy itt mindenki a bolgárnak szurkolt, a miértje is megvan.... teljesen egyértelmű hisz itt kislányok vannak 90%-ban
2017. május 14. 10:58 #28
Lambika
Lambika
Cseh Banán

Az ausztrálnak miért nem szurkoltatok? Ő nem cuki fiú? Ő is 17, ha jól emlékszem
2017. május 14. 11:03 #29
Kaliah
Kaliah
a cup of tae with a suga and a kookie

Státusz" You know it all, you're my best friend, the morning will come again "
Hozzászólás: 1185
Csatolások: 9
Azonosító: 227484
Számomra a nyertes akkor is Francesco Gabbani és Olaszország.
Most tényleg, a Portugál dal nagyon szép, de ennyivel egyik dalnál sem volt jobb, már nem azért.
2017. május 14. 11:08 #30
Friday13
Friday13
visszatérő vendég

StátuszPéntek 13-a, a szerencse napom
Hozzászólás: 290
Azonosító: 245527
Én Romániának és Ukrajnának szurkoltam.
2017. május 14. 11:09 #31
- törölt felhasználó -    
Az idei Eurovízió ugyanolyan vicc volt mint a tavalyi.
Mindenki beszavazott egy embert, mert sajnálta, hogy beteg. Sajnálom, hogy szívbeteg a portugál srác, és mielőbbi gyógyulást kívánok neki, DE nem ezért kell rászavazni meg megnyeretni vele. Voltak nála jobb dalok és ez tény.
Elismerem, hogy tényleg elég nagy egyéniség meg a hangja is jó, de a dal és az előadásmód nekem egyszerűen nem tetszett.

A tavalyihoz hasonlóan ment a politikai beszavazás a zsűrinél, szóval valaki szerződtethetne valami olyan szakmai zsűrit aki nem megy rá arra, hogy :,,Jajj Magyarország? Ők kritizálják a nagyszerű EU-t? Günther, ha ezeknek most pontot adsz ki vagy rúgva!!" meg ,,Kreosz a Ciprusiakra nyomjátok azt a 12 pontot mert a rossz szomszédság török átok"

De már az előzetes hírek az Eurovíziótól kiverték nálam azt a bizonyos biztosítékot. És most az orosz versenyző Julia Szamojlova visszalépésének körülményeiről gépelek.
A dala nekem nagyon tetszett a csajnak nagyon szép hangja van, simán esélye lett volna megnyerni, de ez nem tetszett az ukránoknak, mert nehogy már Kijevben egy orosz nyert, mert rossz fényt vethet rájuk ezért gyorsan addig hátráltatták szerencsétlent, amíg vissza kellett lépnie. Gratula Kijev!
És én azt hittem az Eurovízió egy békés politikától független dalverseny (DALVERSENY azaz nem a politika meg a gazdaság a lényeg hanem egy dal, egy énekes meg a tehetség) erre csak nem minden ország akiknek valaha volt egymásnak konfliktusa szénné szivatják egymást. Ezzel csak saját magukat égetik be.
Azt is elhittem hogy nem süllyedünk olyan mélyre mint tavaly Jamala esetében, de mégis.

Mindenesetre ennyi volt 2017-ben az Eurovízió és ez volt róla véleményem. Találkozunk jövőre!
2 felhasználónak tetszik: MissTiniStoessel, LeerdammerGirl
2017. május 14. 11:11 #32
Lysandranevra
Lysandranevra
visszatérő vendég
Hozzászólás: 301
Azonosító: 261023
Ez a portugál dal szerintem borzalmasan unalmas, és mindenféle újdonságot nélkülöz. Amikor öcsémmel néztük tegnap a műsort, azt gondoltuk, na ez biztos nem nyer. Szerintem szánalmas ez a műsor, az egész csak a politikáról szól, arról, hogy melyik ország mennyire bírja a másikat. És ezt nem elfogultságbl mondom, nem azért, mert Jocinak kellett volna nyernie, hanem mert a portugálnál voltak ezerszer jobb dalok is a mezőnyben.
2017. május 14. 11:15 #33
Britney Spears Fun
Britney Spears Fun
Fuck you

StátuszHinni annyit tesz, mint nem tudni semmit
Hozzászólás: 1534
Azonosító: 192261
Kicsit kiakadtam Portugálián de büszke vagyok magunkra biggrin.gif
2017. május 14. 11:22 #34
Loreen.
Loreen.
jeed

Státusznow my heart feels nothing at all
Hozzászólás: 3628
Csatolások: 314
Azonosító: 254798
Nem annyira értem, hogy miért az egyik legrosszabb lett a győztes, újra.
Semmi élvezhető nem volt a dalukban, nademindegy.
Szerintem nagyon büszkék lehetünk Jocira, a 8.hely is gyönyörű. Gratulálok neki! smileeee.gif
2017. május 14. 11:25 #35
CandUs
CandUs
perfect imperfection

StátuszMusic is the strongest form of magic
Hozzászólás: 7938
Csatolások: 1586
Azonosító: 125437
Jaj, drága Salvador, szerzek neked egy szívet, utána férjemül fogadlak, gyönyörű portugál-magyar gyerekeket csinálunk és élünk vagy 80 évig blush.gif cool.gif

Félretéve a hülyeségem, én örülök, hogy ez a dal nyer. Végre egy kis egyszerűség, minőségi zene egy kedves, visszafogott előadótól. Én megértem, hogy az ESC trash-ek nem örülnek, mert nem glitterbe meg tűzijátékoka bújtatott meleg énekes nyert, de olyan jó volt látni, hogy vannak emberek, akik vágynak a másra. Persze, az Eurovízió a buliról (is) szól, de nem feltétlenül vágynak az emberek egy extravagáns magamutogató alakra.
1 felhasználónak tetszik: menthol
2017. május 14. 11:45 #36
ElinaClau
ElinaClau
új tag
Hozzászólás: 60
Azonosító: 262587
Jézusmária ohmy.gif már meg ne haragudjon senki de ez a portugál előadó maga a borzalom...hogy lehet ez a győztes? HOGY?????? nem értem és nem tudom felfogni. Nekem egyáltalán nem tetszik ez a "mestermű" ... KATASZTRÓFA...a másik dolog, Pápai Joci viszont kitett magáért,tetszik.Igaz mindenkinek más a zenei stílusa de akkor is borzalom a portugál. xD
2017. május 14. 11:59 #37
MissTiniStoessel
MissTiniStoessel
smoke & mirrors

Státusz"Your body is looking good tonight, I'm thinking we should cross the line..."
Hozzászólás: 1560
Csatolások: 70
Azonosító: 219904
Jocit valahova a top 10-be vártam, úgyhogy a végeredménnyel elégedett vagyok, de az a portugál szappanopera soundtrack egyszerűen kikészít. Ráadásul csávó fapofája az egész műsor alatt mindent elárul. Csórikám... rohog.gif
Nekem személy szerint a dán csajszi (akit egyébként sokan Demi-hez hasonlítottak lol) és a francia lány tetszett még nagyon, a top 10-et szerintem simán megérdemelték volna.
A zsűris szavazás meg minden évben egy nagy bunda. Milyen furcsa, hogy az elején kb 3 ország ugyanannak adja a 12 pontot, és utána boldog, boldogtalan arra szavaz... rolleyes.gif Ah, hagyuk is. Joci 8. lett, csak ez számít! Szép volt! smileeee.gif
2017. május 14. 12:00 #38
menthol
menthol
killer queen

StátuszDet är de som går vilse som hittar de nya vägarna
Hozzászólás: 5095
Csatolások: 183
Azonosító: 206342
Szerintem elképesztően jó volt a portugál srác, örülök, hogy ő nyert. Biztos vagyok benne, a legtöbb ember nem azért szavazott rá mert beteg, hanem mert igenis rohadt jó a szám. Nem klisé popos tuc-tuc szar, hanem igazi zene. Kicsit a 60-as évekre emlékeztet. Csak sajnos nagyon sokan pont a hallgathatatlan, ízléstelen tömegzenét szeretik...
Jocinak meg hatalmas gratula, az eddigi legjobb magyar Eurovíziós szám az övé, és szép az a 8-dik hely smileeee.gif
2017. május 14. 12:03 #39
MissTiniStoessel
MissTiniStoessel
smoke & mirrors

Státusz"Your body is looking good tonight, I'm thinking we should cross the line..."
Hozzászólás: 1560
Csatolások: 70
Azonosító: 219904
Idézet (Lambika @ 2017.05.14. 10:58)
Az ausztrálnak miért nem szurkoltatok? Ő nem cuki fiú? Ő is 17, ha jól emlékszem

De, nekem ő volt a curshom! biggrin.gif rohog.gif
2017. május 14. 12:05 #40
- törölt felhasználó -    
Ha őszinte akarok lenni a portugál dal szépnek szép volt, a srác hangja is kellemes de most, már másnap reggel se tudnék sokat felidézni belőle mert egyszerűen magával ragadni nem tudott sőt elsőre is kicsit untatott. Megérdemelt pontokat csak nem ennyit, azt gondolom első helyes dalhoz képest felejthető(legalábbis számomra).
Lentebb azt néztem hogy Moldovát senki nem írta pedig én őket imádtam, hangulatos volt, fülbemászó dallamú és másnap is ugyanolyan jól felidéződik bennem a tegnapi előadásuk. Én simán nekik adtam volna az első helyet a harmadik helyett biggrin.gif.
Jocinak gratulálok, szerintem nagyon szép eredményt ért el, még talán picit előrébb is tettem volna de ígyis jó smileeee.gif
Az pedig hogy a "szakmai" és a nézői szavazatok közt mekkora volt az eltérés szerintem több mint égő az országok zsűri csapatára nézve. Ezt a szakmai részt ki kéne venni mert amíg benne van addig igen kis eséllyel lesz a végén igazságos eredmény.
4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok