A 36 éves színésznőt a vasárnap megrendezésre került MTV Movie & TV Awardson viselt ruhája miatt figurázták ki.
A teljes cikkhez kattints ide!
A Rólunk szól főszereplője visszavágott azoknak, akik a külseje alapján ítélkeznek felette
2017. május 09. 10:07
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. május 09. 10:35
|
|
Astronomergirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.11. Hozzászólás: 4130 Csatolások: 1568 Azonosító: 255584 offline
|
A ruhája nem valami hű de világmegváltó az biztos, viszont kiállok mellette. Nem a külső számít és a az, hogy kinek milyen a testalkata.
Mindenki úgy szép ahogy van.
Mindenki úgy szép ahogy van.
2017. május 09. 10:45
mindenféle rosszindulat nélkül mondom, hogy a ruha tényleg nem áll jól neki, egyszerűen előnytelen. a túlsúlyos embereknek is fellehet öltözni szépen és csinosan, de az a ruha akkor is borzasztó.
2017. május 09. 10:46
Ha mindenki a saját tyúksz*ros életével foglalkozna, nem itt tartana a társadalom. Akik másokon köszörülik a nyelvüket, azok élete felszínes és üres, így unalmukban másokat kezdenek el kifikázni. Chrissynek meg igaza van, mindenki szakadjon le a másikról. Ha meg fogyni akar bárki, a maga kedvéért és az egészség miatt tegye és ne mások kedvéért.
2017. május 09. 10:59
|
|
fuckingprincessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.22. Hozzászólás: 487 Csatolások: 13 Azonosító: 263883 offline
|
Szerintem igaza van.Ha valakinek nem tetszik ne nézzen rá és ennyi...de akkor is az ő teste , ő döntése hogy mit vesz fel.
2017. május 09. 13:58
Szerintem kifejezetten gyönyörű. Nagyon csinos arca van, és, ahogy már előttem is említették, csak úgy ragyog. Ha jól érzi magát a bőrében, akkor jó neki, másoknak nem kéne foglalkoznia vele.
Ő tudja, mit szeretne.
2017. május 09. 14:04
|
|
LollyPoop |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.03.08. Hozzászólás: 943 Csatolások: 0 Azonosító: 262892 offline
|
Abban igaza van, hogy hülyeség valakit a külseje miatt cikizni... már csak azért is, mert nyilván tisztában van vele hogy néz ki. De azt senkinek nem hiszem el, hogy ennyi túlsúllyal jól érzi magát a bőrében, maximum azt, hogy megbékélt vele (de a kettő nem ugyanaz). A ruha meg szerintem szimplán emberi lényen nem áll jól, de ha neki tetszik, akkor hordja kedvére.
2017. május 09. 15:25
|
|
Lianda♥♥ chingu ♥♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.20. Hozzászólás: 1474 Csatolások: 377 Azonosító: 233579 offline
|
A ruha nem tetszik nekem talán a színe miatt nem tudom. De amúgy látszik rajta hogy jól érzi magát a bőrében és ez a lényeg szerintem
Lehetsz sovány vagy molett a lényeg hogy jól érezd magad a saját bőrödben!
2017. május 09. 16:11
|
Flash1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.02. Hozzászólás: 177 Csatolások: 0 Azonosító: 258566 offline
|
Jobb kövérnek és olyannak leni akin lehet fogni valamit mint hogyha anorexiás kiáltó csontu csontváz lennel! (Tisztában vok azzal hog. Van aki akar hizni de nem tud de van olyan is aki direkt rohadt vékony csá hogy majdnem minden második ember szerelmes legyen belé!!!!)amúgy nem ő hanem a ruha béna!!
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: