Bella Hadid összetört: Fájt neki boldognak látni az exét Selena Gomezzel
2017. május 06. 10:22
Annyira bírom ezeket a "barátokat". Bella számomra unszimpatikusan nagyon, Selenat kedvelem, de senki sem tudja, hogy ebből mennyi a valós, mert a "barát" lehet egy sima ember is, aki pénzért kitalál mindent.
2017. május 06. 12:11
|
|
Diomendes |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.06. Hozzászólás: 538 Csatolások: 0 Azonosító: 220652 offline
|
Nem vagyok oda Selenáért sem, de ez a Bella egyenesen taszító. Nagyon ellenszenves, és eléggé rosszindulatúnak tűnik. Még csak a nézése is olyan támadó és negatív hatást keltő.
2017. május 06. 15:00
|
|
NonameFluffyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.01.22. Hozzászólás: 33 Csatolások: 0 Azonosító: 262075 offline
|
Én még mindig Bella párti vagyok,mivel senki nem örülne annak ha összefutna az ex pasival...de nekem mostmár oly' mind1 mert már egy kicsit nagyon unalmas,hogy erről szól minden 2. kérdés.
Ui:Tudtam hogy bella magas,de ennyire??
Ui:Tudtam hogy bella magas,de ennyire??
2017. május 06. 15:25
|
|
dfreak |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1959 Csatolások: 0 Azonosító: 129705 offline
|
Ezt csak ismét a sajtó fújja fel, nem veszitek észre?
Szegény lányt mindenki bántja, hogy végre túlléphetne rajta, stb. Valaki teljesen máshogy dolgozza fel a szakítást. Sőt, tudtom szerint semmit sem nyilatkozott erről, mégis nagyon ráharapott a sajtó erre a témára.
Személy szerint én se tudnám egyik napról a másikra túltenni magam. Lehet egy fél évnek el kellene telnie ahhoz, hogy azt mondjam, hogy "Igen, jó úton járok". Istenem.
Hagyjátok már békén
Személy szerint én se tudnám egyik napról a másikra túltenni magam. Lehet egy fél évnek el kellene telnie ahhoz, hogy azt mondjam, hogy "Igen, jó úton járok". Istenem.
2017. május 06. 23:33
|
|
Evangline.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.28. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 251939 offline
|
Annyira bírom ezt! Nem vagyok hű de nagy rajongója egyiknek sem, de ez már rémes. Mindenki máshogy dolgozza fel a szakítást, valakinek pár hét, hónap, vagy év. Abel-nek ennyi volt, Bella-nak annyi lesz. Amikor egy még csak 1 hónapja voltak külön, már úgy szóltak a szalag címek, hogy "LEBUKOTT! Még mindig nincs túl az exén!" Igen, és? Lehet, hogy még fáj neki, de a legrosszabb, hogy a média csak az ő részét fújja fel ennyire. Szegény lánynak még tovább lépni is alig van lehetősége, ha róla ilyeneket írnak, Abel-ről, meg Selena-ról pedig rögtön olyanokat, hogy milyen mézes-mázosak. Le lehetne akadni róluk. (és ismétlem, nem vagyok Bella párti! Ember párti vagyok!)
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: