Manapság már nem szégyen bevallani, ha valaki a saját neméhez vonzódik és a popkulúra is arra biztatja a homo- és biszexuálisokat, hogy ne féljenek felvállalni azt, akik. Cikksorozatunk első részében 8 történetet hoztunk el azzal kapcsolatban, hogyan birkóztak meg lányok a felismeréssel, hogy nem (csak) az ellenkező nemhez vonzódnak.
A teljes cikkhez kattints ide!
8 lány elárulta, mikor és miképp jött rá, hogy nem hetero – I. rész
2017. május 01. 11:23
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. május 01. 13:34
|
|
Alexaaa09 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.03. Hozzászólás: 1897 Csatolások: 0 Azonosító: 263421 offline
|
Mindjuk én egy idősebb generációra lettem volna kiváncsi. 16-17 évesen nincs annyi tapasztalata hogy ilyeneket mondjon. Én is szépnek találok egy pár nőt de ettől még nem vagyok homoszexuális , ezeket a láttam xy-t egy filmben és rájöttem hogy lezbikus vagyok dolgokat nem értem.
2017. május 01. 14:22
Idézet (Alexaaa09 @ 2017.05.01. 13:34)
Mindjuk én egy idősebb generációra lettem volna kiváncsi. 16-17 évesen nincs annyi tapasztalata hogy ilyeneket mondjon. Én is szépnek találok egy pár nőt de ettől még nem vagyok homoszexuális , ezeket a láttam xy-t egy filmben és rájöttem hogy lezbikus vagyok dolgokat nem értem.
Mielőtt hangot adsz nemtetszésednek, megtanulhatnád a „leszbikus” szó helyesírását; és igen, ilyen valóban van. Miért ne tudhatná egy 16 éves lány, hogy meleg? Korhoz van kötve, hogy ezt mikortól lehet biztosan tudni? Ne nevettess.
2017. május 01. 14:23
Hát én inkább heterónak tartom magam, viszont élek-halok Michelle Rodriguezért és mindig mondogatom, ha szóba kerül, hogy ha ő bepróbálkozna nálam, én benne lennék (hát na, grr). Ettől függetlenül nem vagyok biszexuális vagy leszbikus. Az, hogy látsz valaki olyat a tévében, még nem feltétlenül jelentheti, hogy meleg vagy. Az már inkább jel, ha olyan azonos nemű iránt érez valamit az ember, akit ismer is és nem egy filmsztár vagy énekes valahol a világ túlsó oldalán.
2017. május 01. 14:32
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
Egy-két pont szerintem nem igazán illik ide, kicsit még nevetségesnek is találom, pedig a cikk témája közel áll hozzám. :'D
2017. május 01. 14:39
Vannak meleg barátaim, fiúk, lányok egyaránt, és ők is elég korán rájöttek, hogy a saját nemüket szeretik. Akad, aki alig volt 13-14 éves, amikor ráeszmélt a dologra. A szerelem nincs korhoz kötve, akár hetero-akár homoszexuálisokról beszélünk.
2017. május 01. 17:41
|
|
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline
|
Juresz egyetértek, de mégsem ez az általános, illetve 1-2 lány "beszámolója" is furcsára sikeredett, mert általánosságban a való életben erről nem lehet eldönteni...
2017. május 01. 18:14
|
|
Alexaaa09 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.03. Hozzászólás: 1897 Csatolások: 0 Azonosító: 263421 offline
|
Fylia: autocorrectről hallottál? Teljes mértékben támogatom a meleg közösséget annak ellenére hogy nevetségesnek tartom ezeket a "tvben láttam xy-t és tudtam hogy LESZBIKUS vagyok". A szexuális beálítottság sokat változhat ahogy az ember jobban megismeri magát ezért írtam hogy nem értem hogy miért arra a következtetésre jutottak egyből hogy mert tetszik Taylor én biztos leszbikus vagyok.
2017. május 01. 21:13
|
|
Jodieúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.23. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 219795 offline
|
Mostanában (így 13 évesen lehet nem
) olyan érzésem van, hogy a fiúk és a lányok is érdekelnek. Ezt így biztosra nem tudom kijelenteni, de belezúgtam egy női előadóba és tökre eltudnám képzelni, hogy járjak egy lánnyal és örülnék neki...ki tudja
2017. május 02. 11:10
|
|
Brandy♥Pizza♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.02. Hozzászólás: 5273 Csatolások: 379 Azonosító: 148501 offline
|
13-14 évesen nekem is volt olyan hogy azt hittem biszex vagyok mert akkoriba nagyon érdekeltek a lányok is meg elsőbe egyik lány osztály társam meg fogta a kezem meg ölelgettet és nagyon fúrán éreztem magam megijedtem az érzéstől és kerültem azt az osztály társam
de már itt vagyok 22 éves és tudom 100%ig hogy a fiúkat szeretem
2017. május 02. 19:40
|
katherine0813 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.18. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 250792 offline
|
Alexaaa09, Roshele, anzi7 egyetértek!
2017. május 04. 10:45
Vannak meleg ismerőseim, akik szintén elég korán ráébredtek, hogy az ellenkező nemhez (is) vonzódnak. A cikk nagyon érdekes lett, viszont én 100%-ig hetero vagyok.(:
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: