Radio Disney Music Awards 2017: Íme a nyertesek listája!
2017. április 30. 11:35
Gratulálok a nyerteseknek, de nem értem, miért mindig csak ugyan azok szerepelnek a nyertesek listáján? Gyakorlatilag mindig ugyan az, már meg sem lepődöm...
2017. április 30. 11:35
|
|
ScreamQueensITZY? ITZY! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.11. Hozzászólás: 1007 Csatolások: 1457 Azonosító: 246374 offline
|
Sahawn, Niall és Ari❤❤
Gratu mindenkinek!^^
Gratu mindenkinek!^^
2017. április 30. 11:42
BAD THINGS!!!
Nagyon büszke vagyok Camilára!
Machine Gun Kelly is szépen beindította ezzel a karrierjét, egyre többen érik fel közreműködésre
Gratula a többieknek is
Niall Horan legyőzte Justint és Shawn Mendest. Megy itt a szekér 1D nélkül is
Számítottam rá, hogy az 5H az utolsó lendületével még szénné fogja nyerni magát idén. Gyakorlatilag a tavalyi sikerek éltetik őket. Ha viszont ezek kifulladnak, jönnek a gondok...
Amúgy papírforma győzelmek születtek. Countrynál is agyonnyerte magát Kelsea Ballerini. Ami nem baj, mert bírom őt. De pont mostanság kacsintgat ő is a pop felé.
Machine Gun Kelly is szépen beindította ezzel a karrierjét, egyre többen érik fel közreműködésre
Gratula a többieknek is
Számítottam rá, hogy az 5H az utolsó lendületével még szénné fogja nyerni magát idén. Gyakorlatilag a tavalyi sikerek éltetik őket. Ha viszont ezek kifulladnak, jönnek a gondok...
Amúgy papírforma győzelmek születtek. Countrynál is agyonnyerte magát Kelsea Ballerini. Ami nem baj, mert bírom őt. De pont mostanság kacsintgat ő is a pop felé.
2017. április 30. 12:49
Nem akarom Selenát piszkálni, mert okkal ment a pszichiátriára, de hogy lehet egy olyan turné a legjobb, amit végig se csináltak, és 3 leg után lefújták? Na, mindegy.
2017. április 30. 13:28
Idézet (iScream @ 2017.04.30. 12:49)
Nem akarom Selenát piszkálni, mert okkal ment a pszichiátriára, de hogy lehet egy olyan turné a legjobb, amit végig se csináltak, és 3 leg után lefújták? Na, mindegy.
Teljesen egyetértek veled.Vicc volt még jelölni is, így hogy csak a turné 1/3-át csinálta végig.Rengeteg színvonalas turné volt tavaly, de Selenát lassan már akkor is jelölik egy díjra, ha csupán lélegzetet vesz.Ez nagyon igazságtalan a többi előadóval szemben
2017. április 30. 13:33
Az előttem lévő beszélgetéshez bekapcsolódva; Én inkább Ariana Grande-val vagyok így. Akkor is jelölik, ha csak pislog egyet vagy levegőt vesz. Túlságosan túlértékelt sztár lett...
2017. április 30. 15:44
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Nagyon szeretnék gratulálni Jake Paulnak. Hihetetlen, hogy mit felépített. Amikor még 1 millió követője se volt Instagrammon, már akkor követtem őt, és soha nem gondoltam volna, hogy egyszer egy ilyen díjat fog nyerni. Már az is meglepett, hogy szerepet kapott a Disney-n, azt a sorozatot bár nem nézem, és nem is fogom, mégis mindennap megtud nevetetni. AZONBAN A testvérét, Logan Pault hamarabb jelöltem volna erre a díjra
2017. április 30. 19:53
Ariana a legjobb ! Nemcsodálom hogy ő nyerte a legjobb női előadó díjat ! <3
2017. április 30. 20:40
|
|
Elza Fostervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.10. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 243663 offline
|
Little Mix
2017. május 01. 08:59
|
|
couch.potato |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.31. Hozzászólás: 551 Csatolások: 1 Azonosító: 182055 offline
|
Könyörgöm, ez egy Disney-díjátadó... miért nyernek olyanok mint MGK, Rihanna és Drake?
2017. május 01. 16:04
|
|
E. és Zendaya everMelankólikus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.15. Hozzászólás: 1327 Csatolások: 10 Azonosító: 216874 offline
|
Kajak van egy ilyen kategoria, hogy a Dal, amire a legjobb tatogni?! Azt hittem, kaprazik a szemem... amugy nagyon jo erzes nehany nyertest latni, ugyanis en is a rajuk szavazok kozott voltam ^^
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: