35 évesen öngyilkos lett a Disney felfedezettje
2017. április 30. 15:06
|
|
Récike2000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.29. Hozzászólás: 802 Csatolások: 8 Azonosító: 176748 offline
|
Nyugodjon békében! :/
2017. május 02. 11:36
Kedves Meod!
Nem kéne ilyen ilyesztő és morbid dolgokat írnod.
Nem kéne ilyen ilyesztő és morbid dolgokat írnod.
2017. május 03. 10:45
Én tegnap beszéltem anyámnak a problémáimról és rájöttem hogy nincs mitől félnem.
2017. május 09. 19:18
|
|
Syn.Is.My.Sinúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 83 Csatolások: 0 Azonosító: 152756 offline
|
Ha egy tudósnak azt mondod, hogy valaki meghalt, akkor ha nem elég magas az EQ-ja, valószínűleg szemközt fog röhögni, és annyit fog mondani, hogy a termodinamika 1. főtétele értelmében, miszerint az energia nem vész el, csak átalakul, a halál csak egy illúzió. Kvantummechanikai (és termodinamikai) értelemben Mantenuto még mindig él, csak nem olyan formában, mint ahogy eddig ismertük.
Amit tett pedig az ő döntése volt, ítélkezni szerintem senkinek nem áll jogában, maximum véleményt mondani. Szerintem sajnálni sem kell, azt tette, amit akart; ha valaki vesz magának egy csokit, mert éppen azt akarja csinálni, nem sajnálod, nem igaz? Ha valakit igazán sajnálni akarsz, akkor inkább a hozzátartozóit és mindenki mást, aki szerette őt.
A halál, ha te döntesz róla, egy önző dolog. Egy ilyen önző ember érdemel sajnálatot, amiért a többi embert leszarva inkább bedobta a törölközőt? Szerintem nem. Bátorság kell ahhoz, hogy megöld magad, persze, de sokkal többet jelent az, ha inkább nem adod fel, mert akkor vagy igazán bátor. Greg House-nak pedig maximálisan igaza van abban, hogy méltósággal meghalni nem lehet -- csak élni.
Amit tett pedig az ő döntése volt, ítélkezni szerintem senkinek nem áll jogában, maximum véleményt mondani. Szerintem sajnálni sem kell, azt tette, amit akart; ha valaki vesz magának egy csokit, mert éppen azt akarja csinálni, nem sajnálod, nem igaz? Ha valakit igazán sajnálni akarsz, akkor inkább a hozzátartozóit és mindenki mást, aki szerette őt.
A halál, ha te döntesz róla, egy önző dolog. Egy ilyen önző ember érdemel sajnálatot, amiért a többi embert leszarva inkább bedobta a törölközőt? Szerintem nem. Bátorság kell ahhoz, hogy megöld magad, persze, de sokkal többet jelent az, ha inkább nem adod fel, mert akkor vagy igazán bátor. Greg House-nak pedig maximálisan igaza van abban, hogy méltósággal meghalni nem lehet -- csak élni.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: