Ha már jártál edzőteremben, biztosan te is találkoztál olyanokkal, akiknek viselkedése miatt úgy érezted, bár inkább otthon tornáztál volna inkább. Cikkünkben összegyűjtöttük, miket nem kellene a konditeremben tenned, így nemcsak számodra, hanem edzőtársaid számára is élvezetesebb lenne az ott töltött idő.
A teljes cikkhez kattints ide!
8 dolog, amit soha ne csinálj az edzőteremben
2017. április 26. 15:42
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. április 26. 16:29
Kiegészíteném néhány dologgal
- a zuhanyzóból szedd már össze a hajszálaidat, te szerencsétlen!!! Az igényesség erre is kiterjed, nemcsak a tökéletes sminkre, amivel felöltözés után bajlódsz. És ha már itt tartunk, ultraszánalmas dolog az intim területeid/lábaid/hónaljad szőrtelenítését az edzőtermi közös tusolóban végezni, legalábbis szerintem ez otthonra való történet.
- ha már a tükör előtt lősz Magadról egész alakos szelfit a vadiúj Nike topodban, legalább annyira ne takard el az objektumot, hogy más is lássa magát - na nem szelfizés céljából, hanem azért, hogy biztosan jól csinálja-e a gyakorlatot.
- ha Rád köszönnek, illő visszaköszönni. Gondolom ezt nem kell részletesen ecsetelni, ha jól neveltnek tartod Magad...
- feszítsetek nyugodtan a drága edzőruháitokban a barátnőddel, mint pók a lakkbenzinben, de ne nézzétek le azt, aki egyszerű melegítőalsóban és pólóban tornázik. Elégre nem divatbemutatóra jöttök Ti sem, hanem (elvileg...) tornázni.
- ha épp szünetet tartasz a szériáid között, engedd át másnak a gépet, ne pletykapadnak használd.
- a zuhanyzóból szedd már össze a hajszálaidat, te szerencsétlen!!! Az igényesség erre is kiterjed, nemcsak a tökéletes sminkre, amivel felöltözés után bajlódsz. És ha már itt tartunk, ultraszánalmas dolog az intim területeid/lábaid/hónaljad szőrtelenítését az edzőtermi közös tusolóban végezni, legalábbis szerintem ez otthonra való történet.
- ha már a tükör előtt lősz Magadról egész alakos szelfit a vadiúj Nike topodban, legalább annyira ne takard el az objektumot, hogy más is lássa magát - na nem szelfizés céljából, hanem azért, hogy biztosan jól csinálja-e a gyakorlatot.
- ha Rád köszönnek, illő visszaköszönni. Gondolom ezt nem kell részletesen ecsetelni, ha jól neveltnek tartod Magad...
- feszítsetek nyugodtan a drága edzőruháitokban a barátnőddel, mint pók a lakkbenzinben, de ne nézzétek le azt, aki egyszerű melegítőalsóban és pólóban tornázik. Elégre nem divatbemutatóra jöttök Ti sem, hanem (elvileg...) tornázni.
- ha épp szünetet tartasz a szériáid között, engedd át másnak a gépet, ne pletykapadnak használd.
2017. április 26. 18:39
|
|
Britney Spears FunFuck you |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 0 Azonosító: 192261 offline
|
Jó cikk! Különösen egyetértek az utolsóval...nem egyszer tapasztaltam már, rendkívül kínos volt...nem értem hogy mászkálhat valaki fel-alá pucéran míg rajta kívül vagy 20an vannak ugyanabban a helyiségben...-.-"
2017. április 26. 18:56
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
Igen. Ezek alap dolgok..
2017. április 26. 19:28
|
|
lastonestandingvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.10. Hozzászólás: 407 Csatolások: 0 Azonosító: 187511 offline
|
Legelső fitness edzésem után az icipici öltözőben két meztelen negyven körüli nőt csodálhattunk meg a többi 16-17 éves lánnyal. Nem volt egy kellemes élmény...
2017. április 26. 21:56
|
|
Almaszósz66visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.16. Hozzászólás: 384 Csatolások: 0 Azonosító: 227703 offline
|
Nem azért de nem lett túl eredeti a cikk ugyanis már jó pár különböző helyen láttam szó szerint ugyan ezt....
2017. április 26. 22:00
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (Juresz @ 2017.04.26. 16:29)
Ez rettentően undorító.
2017. április 27. 09:38
|
|
Lia7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.26. Hozzászólás: 419 Csatolások: 43 Azonosító: 75039 offline
|
Ahogy már sokan írták, ezek alapvető dolgok.. éppen ebből adódik, hogy nem sok olyan ember van, aki ezekből bármelyiket megteszi. Már több teremben is voltam, egyik eset sem volt gyakori. Talán többen hagyják a gépeken maguk után a súlyt (tárcsás gépek esetén), illetve az öltözőben előfordul 1-2 exhibicionista, de az én tapasztalataim szerint egyik eset sem fordul elő túl gyakran.
2017. április 27. 09:55
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
engem mar az edzoterem gondolatatol is a hideg raz
sosem fordulok meg ilyen helyeken, ha fogyni akarok korbefutom parszor a telepulest. vagy barmi, a friss levegon sokkal jobb mozogni mint sznobokkal keli, izzadt, fulledt termekben...
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: