Manapság egyre többen végeznek ülőmunkát, ami talán elsőre jól hangzik, hiszen az ember sosem fárad el fizikailag, ám ennek is megvannak a maga buktatói. Cikkünkben elhoztunk milyen problémákkal járhat az ilyen munkavégzés, és hogyan tehetünk ellene.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ülőmunkát végzel? Így óvd az egészséged!
2017. április 24. 12:00
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. április 24. 15:51
|
|
Arcee23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.13. Hozzászólás: 595 Csatolások: 61 Azonosító: 222613 offline
|
Mikor egész nap csak gépes órád van és másfél óránként van szünet... Az osztálytársaimmal a létező összes tanáccsal szembemegyünk a cikk alapján. Egyik lecsúszik, másik görnyed, harmadik törökülésben, negyediknek lába az asztalon.
2017. április 24. 22:58
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Ezt a cikket simán rá lehet húzni a fizikai munkára. A lábfájás, hátfájás, nyakfájás, gyors kifáradás, egészségügyi problémák - ezek mind jelen vannak azoknál is, akik egész álló nap mennek. Én fizikai állóképességet igénylő munkában dolgozom heti 50 órában, és a 90%-a nálam is jelen van. (a kezem és a szemem nem fáj egyedül, mert a számtógép 0,1%-át teszi ki a munkámnak) Ezek nagyon általános dolgok, és sok esetben nem is értem a felhozott érveket. Örültem volna, ha ki van fejtve, hogy a rossz székben való munka miért is okoz sérvet. Életemben nem hallottam még erről, nem mondom, hogy hülyeség, de szakmailag felkeltette az érdeklődésemet a hogyan és miként része. Egyébként kimaradt a legfontosabb egészségügyi probléma - az ülőmunka növeli a mélyvénás trombózis kialakulásának kockázatát. Kár, hogy erről semmi sincsen. Ez egy nagyon jó cikk lehetett volna, hisz a téma is önmagában nagyon érdekes, de megmaradt a felületi sablondumánál. Tudom, hogy fordítás, és nem a cikkíró ellen szól, de semmi újdonságot nem nyújtott.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: